IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Влака май тръгна, а аз не се качих От няколко дни пускам поръчки но не ми продават.
    Весели празници
    Споко бе, остави ги да се блъскат говедата.
    Качи се на привилегирования вагон. Над 13% годишно и е уютно

Весели и на тебе.

Коментар

• Влака май тръгна, а аз не се качих От няколко дни пускам поръчки но не ми продават.
      Весели празници

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнение
        За поредна година " buy dec- sell jan". Трябва да правим преоценки - дай боже и бонуси. Нищо не се е променило във фундамента.Не виждам потенциал да стигне и 1 пв. Успех на всички.
        Че то нищо не се е променило във фундамента от 3 кинта, освен че се увеличават балансите. Спада беше ясен защо е. Интерсна зима се очертава!
        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• За поредна година " buy dec- sell jan". Трябва да правим преоценки - дай боже и бонуси. Нищо не се е променило във фундамента.Не виждам потенциал да стигне и 1 пв. Успех на всички.

Коментар

• След като на 17 декември беше направена промана в Управителния съвета на ЧЕЗ Разпределение България АД(3CZ), то на 19 секември Общото събрание на акционерите на ЧЕЗ Разпределение България АД на свое извънредно заседание взе решения за промени в състава на Надзорния съвет на Дружеството.
            Промените се изразяват в освобождаването на г-н Ярослав Палас, г-н Атанас Петров Мишев и г-жа Албена Тодорова Марковска като членове на НС и назначаването на г-н Петър Холаковски, г-н Апостол Лъчезаров Апостолов и г-н Тихомир Ангелов Атанасов за членове.

На 19.12.2012 г. се е провело извънредно общото събрание на акционерите на ЧЕЗ Електро България АД. На него е взето решение за промени в състава на Надзорния съвет на Дружеството.

Промените се изразяват в освобождаването на г-жа Луцие Брабцова, г-н Бойко Василев Вълков и г-жа Евгения Бисерова Алексиева като членове на НС и назначаването на г-н Александър Мацканич, г-н Любомир Тодоров Чакъров и г-н Георги Димитров Константинов за членове. В процес на подготовка са изискуемите съгласно закона и устава на Дружеството документи, необходими за заявяване на промените за вписване в Търговския регистър към Агенцията по вписванията.

Всички прилики с лица и събития са случайни !
            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Браво на ХИМА!!!
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Даааааааа, Хим-изпортен

Коментар

• според мен на 4 ст ще се прецакаш защото ще ходи но 0,4 стотинки и ще можеш да си купиш десет пъти повече акции , затова като стигне 4 ст изчакай още малко

Коментар

• Айде тия тимаджии да се сурват под левче, че да си купя първите три бройки. С другите ще намалям риска към 41 стотинки другата коледа. Вече почват да ми напомнят на един великотърновски спец как намаляше средната си цена при ЛЕКС изкупувайки здравата на жълти стинки.

Коментар

• Магията Химимпорт.

Не е препоръка.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• До излитането остава 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
                          красота
                          Фнимателната ей, да не се сурнете у някой трап както сте фанали коледното настроение...

Коментар

• Ееех, как се вихриха лудите гърчета през 2007-ма.
                            Напомнят пак за себе си, но да видим дали имат толкова сили като тогава

Коментар

• красота

Коментар

• Първоначално изпратено от xclusiv Разгледай мнение
                                брей, по Коледа ставали чудеса
                                Още не е станало, тъкмо започва

Коментар

Working...
                                X