Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
ivandavidov
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеАко става въпрос за мен , на борсата съм от 2008г, но от скоро коментирам.Излиза, че повечето на БФБ не преживели срива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАми човека е от това лято на борсата. Както върви търговията от тогаз, това са големи пакети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАми човека е от това лято на борсата. Както върви търговията от тогаз, това са големи пакети.Ха-ха добро попадение ....
Но, ако говорим сериозно, когато човек има такива "критерии" за големи и малки пакети, не му предвещавам светло бъдеще на борсата .....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТо пък едни "големи" пакети .... нещо са ти сбъркани критериите.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
ivandavidov
След 5 минути от дясно ще се появят още "големи пакети".
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеТези в ляво ли имаш предвид ?!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТо пък едни "големи" пакети .... нещо са ти сбъркани критериите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеНякой сложил големи пакети отдясно, така, че да се виждат с цел да плаши, но при покупки веднага ще ги скрият.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеНякой сложил големи пакети отдясно, така, че да се виждат с цел да плаши, но при покупки веднага ще ги скрият.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеНякой сложил големи пакети отдясно, така, че да се виждат с цел да плаши, но при покупки веднага ще ги скрият.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТо да уцелиш дъното при корекция е доста трудно начинание, и според мен покупките сега са правлни ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеКогато мецаните плачат, означава, че се страхуват т.е. трябва да се купуваНе е препоръка.
Коментар
Коментар