IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
    Да не говорим че тия дето купиха на 1,20 са доста и вече ги сърбат пръстите за сел
    чак пък

Коментар

• Да не говорим че тия дето купиха на 1,20 са доста и вече ги сърбат пръстите за сел

Коментар

• Купувачът свърши квото купи купи чакаме до 1.74

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Зависи коя чужбина Ако е братска чужбина, режимът е същия, макар че аз не мисля, че освобождаването от данък, автоматично означава неподаване на декларация
          Точно така, данъка за търговия на регулиран пазар е нула, но Дянков, май приеха нещо миналата година, доходите да се декларират.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            НЕ !!!
            Ако търгуваш и чужбина - ДА.
            Зависи коя чужбина Ако е братска чужбина, режимът е същия, макар че аз не мисля, че освобождаването от данък, автоматично означава неподаване на декларация

Коментар

• Тука пак сте оцапали гащите днеска - дрис...опс сривлювци
              Голям е кеф да не търгуваш и гледаш сеири

Коментар

• Първоначално изпратено от angel04 Разгледай мнение
                Малко отклонение от темата. Ако може някой да ни светне, дали трябва да подаваме данъчна декларация за печалби от търговия с акции? Днес се обаждах в НАП и от там.... знаеха по-малко от мен Ако трябва, кое приложение се попълва №5 или №8 ?

Предварително благодаря
                За акции на БФБ не се подава - необлагаеми са.

Коментар

Малко отклонение от темата. Ако може някой да ни светне, дали трябва да подаваме данъчна декларация за печалби от търговия с акции? Днес се обаждах в НАП и от там.... знаеха по-малко от мен Ако трябва, кое приложение се попълва №5 или №8 ?

Предварително благодаря
                  НЕ !!!
                  Ако търгуваш и чужбина - ДА.

Коментар

Предварително благодаря
                    Само ако имаш печалби от продажба на акции на ОТС . Печалби на чужди пазари също декларираш .

Коментар

• Малко отклонение от темата. Ако може някой да ни светне, дали трябва да подаваме данъчна декларация за печалби от търговия с акции? Днес се обаждах в НАП и от там.... знаеха по-малко от мен Ако трябва, кое приложение се попълва №5 или №8 ?

Предварително благодаря

Коментар

• На днешнта търговиика евала.Поздравления на продалите-ще ги купувате,но вече на други цени-този филм сме го гледали.За разлика от друг път обаче картинката е коренно различна от близкото минало-тогава имахме огромен продавач и много сравнително дребни купувачи,а сега имаме големи купувачи/днес ги видяхме на 1,98-1,99/ и няколко продаващи мераклии да отиграят корекцията.Аз лично мислех,че поне до 1,95 ще я докарат,но на купувачите не им издържаха нервите.До края на седмицата ако я докарат до 1,90-1,95 това ще е-но вече много ме съмнява.На всички търгуващи тук желая успех-високата ликвидност е голям успех за позицията.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          Малко е рано според мен, но е правилно, че в момента купуваш, а не продаваш.
                          То да уцелиш дъното при корекция е доста трудно начинание, и според мен покупките сега са правлни ....
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Днес си взех и тук и при ЦКБ пък времето ще покаже дали е било правилно

Мнението ми не е препоръка за търговия!
                            Малко е рано според мен, но е правилно, че в момента купуваш, а не продаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                              Сигурно сме в корелация с маляките
                              Ами интересна е една такава съпоставка особено в последните месеци. Просто като се има предвид, че бяхме 2-те най-поскъпващи борси от началото на 2014, а сега отново заедно в корекция.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Пропускате, че в последните няколко дни в Гърция също тече корекция.
                                Сигурно сме в корелация с маляките

Коментар

Working...
                                X