IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поздравления момчета
    Нямам акции и ви се възхищавам
    Нека утре пак силата бъде с вас и така нататък докато се накефите максимално
    аз ще му мисля какво ще правя, дано измисля нещо добро
    принципно искам да вляза в позиция която ми е конфортна
    но такива май вече няма...

Коментар

• Хайде да ни е честито ..!

За около 15 дена направих 20+% в обикновените и си оставям само привилидж!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Избори идат, трябва сухо за кепабченца за мургавия електорат
        Само Дянков ще е бика да знайте...

Мене си ми е уютно в привилигерованите и в ЦКБ-то само.
        Ама при всички случаи е интересно такова раздвижване
        Аман от заспали БФБ сесии вече.
        Абе да не би Дянков не е почнал да пълни СФ......

Майтап бе

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Как не се сетих досега, държавата бута цената, че да си продаде пакета на 1,07
          Избори идат, трябва сухо за кепабченца за мургавия електорат
          Само Дянков ще е бика да знайте...

Мене си ми е уютно в привилигерованите и в ЦКБ-то само.
          Ама при всички случаи е интересно такова раздвижване
          Аман от заспали БФБ сесии вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Стадото бизони е голяма сила.
            Видя се тук, скоро и по други мразени, стинкаджийски акции
            Е тук вече не е стинкаджийска.....

Това последното изкупуване беше точно от типа .."с рогата напред"

Не е препоръка
            Успех и Наздраве....

П.С.Лорде днес беше хубав ден за мен....

Коментар

• Стадото бизони е голяма сила.
              Видя се тук, скоро и по други мразени, стинкаджийски акции

Коментар

• И все пак - кой го купува като недоебан?
                Все някой е кеширал едни 30-50 %.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  Как не се сетих досега, държавата бута цената, че да си продаде пакета на 1,07
                  по-добре късно

Коментар

• Как не се сетих досега, държавата бута цената, че да си продаде пакета на 1,07

Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                    държавният пакет на 1.07 гледам че е, някой знае ли докога е търга?

Коментар

• държавният пакет на 1.07 гледам че е, някой знае ли докога е търга?

Коментар

• Кой пазари?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Здравейте....Хубава 2013г на Всички

Не бях разглеждал подробно нещата от преди Коледа.....НО сега съм ДОВОЛЕН

Тук вече гоним Левчето....на пук на всички черногледи ...

Лорде...скубиш ли си косите....скуби ги,скуби ги
                          Личи си че си ГРИИНХОРН

Лорде глей сега.....Един панеляк (от твоите) струва 20К евра или 40К лв(виж колко съм щедър,смятам ти еврото няа 2лв).....
                          Ако стези 40 Клева беше купил на 80ст ХИМ ...или около 50К броя......( да не говорим,че можеше ако не се бърза да се докара и до 75ст средна)....сега щеше да печелиш по 500лв на всяка стотинка покачване......Красота ,нали.....Пари без данъци,със добра ликвидност на закупения актив....

Сега да видим какво става с твоя панеляк.Да кажем,че му вземеш 300лв наем.Като си платиш(платят ти) данъка от наема .ще ти останат 273лв.....месечно
                          За година имаш да кажем....120лв данък и такса смет....или по 10лв на месец.....Значи ти остават 263лв........Тук не слагам амортизацията на панеляка,евентуално бягство на наемателя и неплащане на наем,ток ,вода.....и т.н.

П.С.......търсиш ли акции на ХИМ по 40ст......Търси,........търси и за мен....купувам
                          Лорде,вече да беше изкарал едни десет бона.....или наема за 3г.
                          Ама не е късно
                          Човек се учи докато е жив
                          Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Здравей,
                            акциите ги купувам спекулативно защото очаквам тази зима ТИМ да направи опит да избухне ....като цена!
                            Ако не мога да реализирам спекулативна печалба ставам дългосрочен .... тук цената мисля че е 2,24 лв на предлагане...дадени са май 2,5 дивидента около 60 ст в едни тежки за нашата борса моменти... Така че цената е изгодна. При дивидент от 23 ст е близо 15 процента и е съвсем приличен...
                            доколкото си спомням ще го плащат до 2016 или 2017 г.... Е притеснява ме мажоритара ,но това е при лошият вариант аз мисля че 2 може да се види пролетта...
                            не е препоръка...
                            по скоро твойто мнение ще е ценно в тези хартии...
                            Здравей
                            Тук причината за големия спад беше една ....излизането на Артио.Това дето го мелите една година,че Мажо бил лош,че нямало дивиденти....че печалбите били измислени....че не знам си какво ....е причина,но не такава да закара цената на 60ст.
                            Фармата според много хора тук е супер компания....ама като тръгна да излиза голям акционер....ииии...я затиснаха.Тази година ще видим доста интересни неща тук според мен....
                            Не е препоръка

Относно привилегированите.....Колкото и да е хубав дивидента ,ако и там Артио кешират....а имат милиони акции....няма да се учудя да се изравнят с обикновените.Проста аритметика ....предлагането като пари е огромно и няма кой да го поеме.....

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                              И каква ти е изискуемата норма на възвръщаемост, за да са ти по-изгодни привилегиите от обикновените?
                              Здравей,
                              акциите ги купувам спекулативно защото очаквам тази зима ТИМ да направи опит да избухне ....като цена!
                              Ако не мога да реализирам спекулативна печалба ставам дългосрочен .... тук цената мисля че е 2,24 лв на предлагане...дадени са май 2,5 дивидента около 60 ст в едни тежки за нашата борса моменти... Така че цената е изгодна. При дивидент от 23 ст е близо 15 процента и е съвсем приличен...
                              доколкото си спомням ще го плащат до 2016 или 2017 г.... Е притеснява ме мажоритара ,но това е при лошият вариант аз мисля че 2 може да се види пролетта...
                              не е препоръка...
                              по скоро твойто мнение ще е ценно в тези хартии...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                купих привилигировани само защото вече май са по изгодни от обикновените ХИМ като цени и количество дивидент ....... но засега движението е спекулативно и тук и при обикновените и при ССВ и с малък обем ...
                                И каква ти е изискуемата норма на възвръщаемост, за да са ти по-изгодни привилегиите от обикновените?

Коментар

Working...
                                X