Бях си казал си казал да не пиша по форума, ВЪПРЕКИ ЧЕ го чета постоянно и от всяка точка на света, НО СЕГАШНАТА СИТУАЦИЯ МНОГО МИ НАПОМНИ СИТУАЦИЯТА ОТПРЕДИ 2 ГОДИНИ КОЯТО ПРЕЖИВАХ В ЕЛАРГА!!! "умнико" знам че ще прочетеш моя коментар, НО БФБ НЕ Е ТОВА КОЕТО БЕШЕ ПРЕДИ 2 ИЛИ 4 ГОДИНИ И ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ТИ ТРЯБВАТ МНОГО ПОВЕЧЕ ПАРИ, ЗА ДА ТИ МИНЕ НОМЕРА!!!!! Искам да се обърна специално към ревльовците пазара дава 3 възможностти- КУПУВАШ, ПРОДАВАШ ИЛИ САМО ГЛЕДАШ ОТ СТРАНИ, ТЪЙ ЧЕ МНЕНИЕТО КОЕТО ПИША НЕ ГО ПРИЕМАЙТЕ КАТО СЪВЕТ ИЛИ ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКИ ИЛИ ПРОДАЖБИ НА ЦК!!! Тъъъ преди 2 години в еларга точно това наблюдавах докато група от "умници" (естествено Институционални Инвеститори) нарочно хвърляха по бида точно когато са най рехави х броя акции за да могат да приберат при микропаника 10х броя акции на пишман спекуланти като Импа които си правят "врътчици" от по илядо лева с 10% печалба (импе не се сърди и моляте не ми отговаряй нищо лично!!!!!) аз звънях на БРОКЕРА МИ ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ ДА НАПРАВЯ ПАКЕТ БЕШЕ ДА ОБИРАМ АСКОВЕТЕ, ГОЛЕМИТЕ КИФТЕТА НИКОГА НЕ БЯХА НА БИДА И АЗ НЯМАШЕ КАК ДА ЗНАМ КОГА НА "УМНИЦИТЕ" ИМ Е В ГЛАВАТА ДА ХЖЪРЛЯТ НА БИДА, А СТАВА ВЪПРОС ЗА ПО-МАЛКО ОТ 100 К БРОЯ АКЦИИ!!!! "умнико" мислиш ли че вече няма "дребни риби" които не се усещат как е възможно да има инвеститори които са съглсни да купят кифтета от по 30, 140, 150 к броя акции преди няколко дена на по-висока цена от текущата с 5-10% БЕЗ ДА СЕДЯТ НА БИДА (КАКТО АЗ СЕ ПРОБВАХ ДА ФОРМИРАМ ЕДНО ВРЕМЕ ПОРТФЕЙЛА МИ ПРИ ЕЛАРГА С ЧАКАНЕ НА БИДА-НЕУСПЕШЕН ОПИТ) И ТО НА ЦЕНИ ПО-ВИСОКИ И ОТ НАЙ-ВИСОКИЯТ БИД И ИЗВЕДНЪЖ НЯКОЛКО ДЕНА ПО-КЪСНО (2 ДЕНА) ТЕ НЕ СА СЪГЛАСНИ ДА СИ СЛОЖАТ БИДЧЕТА И ДА СИ НАПАЗАРЯТ ПО ЕВТИНО??? Какво се промени на външните финансови пазари, с компанията (а гледам че вчера и днес се хвърля на бида и на компаниите които се изкупуваха миналата седмица, ЗАЩО ЛИ?) ЗА ДЕН И ПОЛОВИНА, ЧЕ ВЧЕРА 30 МИН. ПРЕДИ ЗАТВАРЯНЕ ДА ХВРЛЯШ НА АСКА ПОСТОЯННО И ДНЕС ТОЧНО НА ОТВАРЯНЕТО ДА МИ ИМИТИРАШ ПАНИКА, АААА????????????? Ама ай моля ти се, този път съотношението хвърлям на аска х броя акции за да успокоя пазара и да обера акциите на пишман спИкулантити с 10х броя, ще ти мине номера ама при друго съотношение хвърлени на бида/купени пакети!!! Поздрави Батя много добре си се обиграл с времето, от постовете които си написал ти май най-добре схващаш за какво говоря

, А за дугите пак казвам на пазара има 3 възможности продавам,купувам, гледам отстрани, ВСЕКИ САМ ДА СИ ПРЕЦЕНЯ!!! УСПЕХ НА ВСИЧКИ
НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар