IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
      Ако стане 1000, химимпорт обикновени и привигилировани колко трябва да са според теб? Най оптимистично ми се струва да отидем около 600.
      Ай стига с приказките от пазара,,,,,за тикви...
      600, 1000....
      Нека да стигнем 500 до края на годината !!! Какво ти трябва повече ....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
        флагмана фръкна, сега като почнат да отлепят и останалите и доста хора останат зад борда ще настъпи масова истерия......Софикс 1000 не е мираж
        Ако стане 1000, химимпорт обикновени и привигилировани колко трябва да са според теб? Най оптимистично ми се струва да отидем около 600.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          купих привилигировани само защото вече май са по изгодни от обикновените ХИМ като цени и количество дивидент ....... но засега движението е спекулативно и тук и при обикновените и при ССВ и с малък обем ...
          По принцип си прав. В момента наистина прив. акции са по-изгодни. А относно малкия обем - аз ти дадох 2 фундаментални показателя, които говорят за това, че цената на акциите на Компанията Химимпорт е много ниска, дори когато е 1 лев. При привилегированите в момента наистина е по-евтино, няма да е задълго, ако хим.а продължи да скача. Качихме се на влака споко. Дръж се, че може и да стане свръхзвуков!
          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
          не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
            И аз купих привилегировани на 1.46. а акциите ще се вдигне (много) за да стигне поне 5-10 P/E.
            купих привилигировани само защото вече май са по изгодни от обикновените ХИМ като цени и количество дивидент ....... но засега движението е спекулативно и тук и при обикновените и при ССВ и с малък обем ...

Коментар

• флагмана фръкна, сега като почнат да отлепят и останалите и доста хора останат зад борда ще настъпи масова истерия......Софикс 1000 не е мираж

Коментар

• Коментар

• Язък за себулба и Лорда, има да гледат тъжно сега, и да чакат второ пришествие

Коментар

• Няма такъв смях, плашим се........
                    Ха сега ги изравнете тези и привилегированите, за да бъде циркът пълен.

Коментар

• Ех, че Красота!!!

Коментар

• айде 40 ст идат

Коментар

• И аз купих привилегировани на 1.46. Тук има голям инвеститор, който не спира да продава и държи цената ниско все още. Само че хим-а скочи с 40% вече, а тия не са мръднали, заради него. Успях да се кача и аз на влака Скоро големият продавач ще ги продаде и ще започнат да се качват и привилегированите
                          Иначе вижте Коеф. P/E на Хим.а - 2.2. Това означава, че ако печалбата се задържи на сегашните нива, човек, купил днес ще си избие парите за 2 години и нещо, което е меко казано нереално!!! кой ти дава 50% норма на възвращаемост?!? Или погледнете счетоводната цена на акция - 8 лева!!!! Тука има 2 варианта - или печалбата ще падне, за да се вдигне P/E или, което е по-вероятно според мен, цената на акциите ще се вдигне (много) за да стигне поне 5-10 P/E.
                          Last edited by LuckyYou; 08.01.2013, 13:56.
                          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                          не е препоръка

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...revozi,145080/

Коментар

• Те не са много...бързо ще ги купят

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              Хипотетично и теоретично - подскачането на Хима скоро ще наближи едни държавни бройки за продан, на 1,07 май бяха.
                              Препоръки нямам!
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Локомотивът тръгна!!! и ще премаже SEBULBA
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X