Който се е подвел по агитацията на троловете последните месеци, сега , ще купува на лев.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКупува и не може да пише........ама едва ли....кой купува сега панелки
.....Най вероятно се чеше ....и си вика.....че чакаше тук 40ст....тя стана лев
Лорде,лорде......
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеБрейййй...ЛОрда нищо не е казал.......по тази позиция......ма какво ли и да каже
Коментар
-
Konsultant
Моля
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе се бях сетил, еми то при този вариант да взема направо да запиша търговско право и готово
Иначе ти благодаря за завоалирания отговор, мисля, че разбрах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от killmore Разгледай мнениет.е след конверта ще излезе че си купил на 0.57
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеНяма значение вида на дружеството. Прочети ТЗ и ЗППЦК!
Иначе ти благодаря за завоалирания отговор, мисля, че разбрах.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Konsultant
"Тук доста интересна тема сте подхванали, та да ви питам:
Този дивидент на каква база се плаща /примерно при АДСИЦите трябва да имаш акции 2 седмици след ОСА то/, примерно ако си купя днес и ги държа до 15 Юли например какво се случва? Има ли конкретна дата, към която трябва да ги притежавам?"
Няма значение вида на дружеството. Прочети ТЗ и ЗППЦК!
Коментар
-
Тук доста интересна тема сте подхванали, та да ви питам:
Този дивидент на каква база се плаща /примерно при АДСИЦите трябва да имаш акции 2 седмици след ОСА то/, примерно ако си купя днес и ги държа до 15 Юли например какво се случва? Има ли конкретна дата, към която трябва да ги притежавам?
П.С. http://www.investor.bg/novini-i-anal...-akcii,143046/
Това е статията на Инвестора, обясняваща положението, за да бъда и аз в полза някаква все пакПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеПо мои сметки имат да дават още по около 89 ст на привилегирована акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАз си купих привилегировани на 1.45 лвhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеПотвърждавам, сега си чекнах платформата - взел съм 2,5 дивидента.
Остават още 4,5, но имаше някакво условие за 3г. че Хим могат да ги трансферират в обикновени.
Коментар
Коментар