IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Който се е подвел по агитацията на троловете последните месеци, сега , ще купува на лев.
    Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Купува и не може да пише....
      Да не е шитнал панеляците....ама едва ли....кой купува сега панелки.....Най вероятно се чеше ....и си вика.....че чакаше тук 40ст....тя стана лев

Лорде,лорде......

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Брейййй...ЛОрда нищо не е казал.......по тази позиция......ма какво ли и да каже
        Купува и не може да пише....

Коментар

• Тук става интересно

Коментар

• Хипотетично и теоретично - подскачането на Хима скоро ще наближи едни държавни бройки за продан, на 1,07 май бяха.
            Препоръки нямам!

Коментар

• Брейййй...ЛОрда нищо не е казал.......по тази позиция......ма какво ли и да каже

Коментар

• Моля

Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Не се бях сетил, еми то при този вариант да взема направо да запиша търговско право и готово

Иначе ти благодаря за завоалирания отговор, мисля, че разбрах.
                При дивидентите право на дивидент имат акционерите към 14-тия ден след Общото събрание.

Коментар

• Първоначално изпратено от killmore Разгледай мнение
                  т.е след конверта ще излезе че си купил на 0.57
                  Не отчиташ обаче данък дивидент и по-важното, стойността на парите във времето...

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                    Няма значение вида на дружеството. Прочети ТЗ и ЗППЦК!
                    Не се бях сетил, еми то при този вариант да взема направо да запиша търговско право и готово

Иначе ти благодаря за завоалирания отговор, мисля, че разбрах.
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• "Тук доста интересна тема сте подхванали, та да ви питам:
                      Този дивидент на каква база се плаща /примерно при АДСИЦите трябва да имаш акции 2 седмици след ОСА то/, примерно ако си купя днес и ги държа до 15 Юли например какво се случва? Има ли конкретна дата, към която трябва да ги притежавам?"

Няма значение вида на дружеството. Прочети ТЗ и ЗППЦК!

Коментар

• Тук доста интересна тема сте подхванали, та да ви питам:
                        Този дивидент на каква база се плаща /примерно при АДСИЦите трябва да имаш акции 2 седмици след ОСА то/, примерно ако си купя днес и ги държа до 15 Юли например какво се случва? Има ли конкретна дата, към която трябва да ги притежавам?

П.С. http://www.investor.bg/novini-i-anal...-akcii,143046/
                        Това е статията на Инвестора, обясняваща положението, за да бъда и аз в полза някаква все пак
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                          По мои сметки имат да дават още по около 89 ст на привилегирована акция.
                          т.е след конверта ще излезе че си купил на 0.57

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Аз си купих привилегировани на 1.45 лв
                            А махна ли злото ?
                            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• По мои сметки имат да дават още по около 89 ст на привилегирована акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                                Потвърждавам, сега си чекнах платформата - взел съм 2,5 дивидента.
                                Остават още 4,5, но имаше някакво условие за 3г. че Хим могат да ги трансферират в обикновени.
                                Могат да ги трансформират при определена цена, ако не се лъжа цената трябва да бъде повече от 3.30 лева.

Коментар

Working...
                                X