IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Боже толкова ли е слаба паметта колеги. Бе точно преди една година, когато гледахме последно този мач. Това клатене продължава няколко дни - седмица, после нов тласък нагоре.
    Не е препоръка.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Тук взе да става интересно!

В момента цената е вече в рамките на разумното и от сега нататък има няколко сценария:

1) Продължаване на спада до нивото на 30-дневната SMA. Ако пазарът продължи да коригира, нищо чудно да видим това.

2) Задържане на тези нива. Преди време казах, че цената може да кръжи около 2лв. за акция, тъй като тази стойност е силна от психологическа гледна точка и освен това вече има солидни печалби за хората, инвестирали преди няколко месеца.

3) Преодоляване на текущите нива и ръст в цената общо взето до където се спре, но със стопове някъде около психологическите 2.50лв. и 3.00лв. цена за акция.

Какво ще се случи - бих споделил мнението си, но рискувам да ме обвинят в неразбиране, несъпричастност към биковете (или към мечките, според зависи) и в използването на неподходящи средства за анализ.

Пожелавам успех на всички, които са решили да заложат дългосрочно на Хим-а, както и на тези, решили да кешират и приберат печалбите си!
      Attached Files
      Last edited by ivandavidov; 20.01.2014, 22:45.

Коментар

• Май охладихме достатъчно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Шшшт, тихо, тихо.. нека одрусаме зрелите круши и на тия нива, та по-лесно да катерим после

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Батя, дебнеш ли за допълване?
            Шшшт, тихо, тихо.. нека одрусаме зрелите круши и на тия нива, та по-лесно да катерим после

Коментар

• ко стана ся... 280к

Коментар

• Батя, дебнеш ли за допълване?
                Last edited by SOFIX; 17.01.2014, 15:21.

Коментар

• Време беше за здравословна корекция, за да не прегрее флагмана...

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                    Докато се заяждате и умувате, хората купуват. Не е препоръка.
                    А други продават....

Коментар

• Докато се заяждате и умувате, хората купуват. Не е препоръка.

Коментар

• .
                        Attached Files

Коментар

• Флагмана даде рано, рано тон за песен но хо`ра не се яви на репетиция...

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                            Стига бе , не се засягай

Имам и от твоите
                            Разбира се ,че при спекулата няма ограничения..
                            Аз също дебна ХИМ прив ,но под 2 лв..
                            За повече не ми се рискува...
                            Вече сте се качили много нависоко на дървото ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Ти ми пишеше нещо за качване на Софикс и не за спада на ХИМ а то нито Софикс се вдига а Хима пада...
                              Стига бе , не се засягай

Имам и от твоите

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                                Кеширам малко книги Монти

Какво става с тези позиции които си описал ?!
                                Ти ми пишеше нещо за качване на Софикс и не за спада на ХИМ а то нито Софикс се вдига а Хима пада...

Коментар

Working...
                                X