If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Боже толкова ли е слаба паметта колеги. Бе точно преди една година, когато гледахме последно този мач. Това клатене продължава няколко дни - седмица, после нов тласък нагоре.
Не е препоръка.
Custodite sortem vestram
Коментар
ivandavidov
Тук взе да става интересно!
В момента цената е вече в рамките на разумното и от сега нататък има няколко сценария:
1) Продължаване на спада до нивото на 30-дневната SMA. Ако пазарът продължи да коригира, нищо чудно да видим това.
2) Задържане на тези нива. Преди време казах, че цената може да кръжи около 2лв. за акция, тъй като тази стойност е силна от психологическа гледна точка и освен това вече има солидни печалби за хората, инвестирали преди няколко месеца.
3) Преодоляване на текущите нива и ръст в цената общо взето до където се спре, но със стопове някъде около психологическите 2.50лв. и 3.00лв. цена за акция.
Какво ще се случи - бих споделил мнението си, но рискувам да ме обвинят в неразбиране, несъпричастност към биковете (или към мечките, според зависи) и в използването на неподходящи средства за анализ.
Пожелавам успех на всички, които са решили да заложат дългосрочно на Хим-а, както и на тези, решили да кешират и приберат печалбите си!
Разбира се ,че при спекулата няма ограничения..
Аз също дебна ХИМ прив ,но под 2 лв..
За повече не ми се рискува...
Вече сте се качили много нависоко на дървото ...
Коментар