IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    Есмералда,не можеше ли да го прескочиш това за Софармата?Подвеждащо е.Там се губи малко,ама и печалбите са нищожни.
    Пусни си една насложена графика от ноември 2008 до сега на софарма с някоя друга компания - която пожелаеш

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=R-x0fZbtjJI

Вие сте!

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
        Поздравления за цената на привилигированите. Наблегни на Софармата в момента. Само тя остана без промяна. Привилигированите ще останат под 2.2 защото ако ги изкупят ще спре оборота ба БФБ и ще имаме по 150 к на ден а трябва да се купува на ниско и да се вдига цената както например при зърнени храни - почти без оборот.. Винаги съм скептичен към вдигане с висок оборот от дъна и ниски нива..... това с големия оборот става само когато цената се е нормализирала що годе
        Есмералда,не можеше ли да го прескочиш това за Софармата?Подвеждащо е.Там се губи малко,ама и печалбите са нищожни.

Коментар

• Между другото не ми е приятно да чета обиди на един или друг форумец. Уважавайте се, всички сме от 1 отбор. В чужди форуми такова нещо не мога да видя. Така че моля ви престанете с глупостите и се съсредоточете върху сделките. Кой колко купил, малък, голям няма значение. Всеки си има мнение. Уважавайте се !
          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
          не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Така е, не сме от най опитните. Поне за мен това е 1-я бичи маркет на БФБ, сефте.
            На 15-я месец лазене по корем... Ма дори и на опитните съм сигурен че не е леко и да са уверени 100% в преценките си.
            Днес не знам дали сгреших, времето ще покаже, ма обърнах 3/4 от ЦКБ-то си в привилегировани, които пък почти с 50% им нарасна дела в портфейла и вече са 10% от него. Ми не можах да устоя.
            Гледам по 1 време от ЦКБ-то съм на 23ст печалба и пак 23 стотинки за прив-те, едното на почти 40% плюс, другото само 16%. Веднага направих врътката. Готино е като има ликвидност, ей
            Все пак не мисля че съм сгрешил тъй като средната ми на прив-те падна на 1.31
            14.5% див.доходност, а и като махна 86ст. чист дивидент за следващите 4.5 години излиза че съм взел химките на 45ст. Което си е по добре и от Булбов дори дето смяташе да се включва на 50 ст.
            Е, верно, Лорда говореше за 40ст., ма он е недостижим

Поздравления за цената на привилигированите. Наблегни на Софармата в момента. Само тя остана без промяна. Привилигированите ще останат под 2.2 защото ако ги изкупят ще спре оборота ба БФБ и ще имаме по 150 к на ден а трябва да се купува на ниско и да се вдига цената както например при зърнени храни - почти без оборот.. Винаги съм скептичен към вдигане с висок оборот от дъна и ниски нива..... това с големия оборот става само когато цената се е нормализирала що годе

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Така е, не сме от най опитните. Поне за мен това е 1-я бичи маркет на БФБ, сефте.
              На 15-я месец лазене по корем... Ма дори и на опитните съм сигурен че не е леко и да са уверени 100% в преценките си.
              Днес не знам дали сгреших, времето ще покаже, ма обърнах 3/4 от ЦКБ-то си в привилегировани, които пък почти с 50% им нарасна дела в портфейла и вече са 10% от него. Ми не можах да устоя.
              Гледам по 1 време от ЦКБ-то съм на 23ст печалба и пак 23 стотинки за прив-те, едното на почти 40% плюс, другото само 16%. Веднага направих врътката. Готино е като има ликвидност, ей
              14.5% див.доходност, а и като махна 86ст. чист дивидент за следващите 4.5 години излиза че съм взел химките на 45ст. Което си е по добре и от Булбов дори дето смяташе да се включва на 50 ст.
              Хубаво е Пип като има ликвидност,така е.....Мисля,че ръстът като цяло на БФБ ще продължи.Има доста причини за това.

А за Себулба ....сигурен съм,че и той е купил...не е толкова глупав....но не можа да я "добута" на 50ст....Лорда,той е друга бира....и хал хабер си няма какво става...Нищо,на него ще му продам около 3те лева

Интересно ми е кои други ще последват примера на ЦКБ и ХИМ...но зависи основно от големите какво ще измислят

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                Големи дискусии се вихрят тука.... Опита на трейдърите на нашата борсичка е много ограничен... ВИНАГИ КОГАТО ТРЯБВА ДА ПЪЛНИШ ТОРБАТА и да стискаш положението е толкова апокалиптично, че напрово си мислиш дали си наред.... 1 път се поддадох на такава психоза и ми коства пропусната печалба от 100 к при позиция от която излязох на 30% печалба, вместо да стискам досега за 90%. Тази акция беше паднала повече от 90% при положение че даже не беше имала загуби а само спадове в продажбите по 3-5% последните 3 години - компания с 30 милиарда долара продажби на дъното беше с капитализация от 400 млн долара

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Ами ти си лъжец и спамер....
                  Какъв е човека който цитира за доказателство на излиянията си най голямия простак ,лъжец и спамер на Форума...
                  Абе СМЕШНИК , я се дръж подобаващо и без обиди !
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Големи дискусии се вихрят тука.... Опита на трейдърите на нашата борсичка е много ограничен... ВИНАГИ КОГАТО ТРЯБВА ДА ПЪЛНИШ ТОРБАТА и да стискаш положението е толкова апокалиптично, че напрово си мислиш дали си наред.... 1 път се поддадох на такава психоза и ми коства пропусната печалба от 100 к при позиция от която излязох на 30% печалба, вместо да стискам досега за 90%. Тази акция беше паднала повече от 90% при положение че даже не беше имала загуби а само спадове в продажбите по 3-5% последните 3 години - компания с 30 милиарда долара продажби на дъното беше с капитализация от 400 млн долара

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      Това беше първото ти...подканяне аз да питам...ти май не посмя
                      После подкани друг да пита кой купи на 65ст....ама нейсе

За Доверие....имам ,но значително по-малко.Днеска ги гледах.....Мисля си обаче,че позициите на Донев....При Доверие имаше днес два айсберга...на 0.799 и на 0.80....Малки,но...някой се крие
                      Не знам ...не гледам да минават и обеми като тук...Все пак за 2 дена тук има 1млн оборот...с хубав ръст...Кажи това какъв сигнал е
                      Питах , питах ....
                      А за Доверие холдинг при нормална борса ще дойде и неговият ред след другите /даже мисля че е вече дошъл/ ако масовката прецени че е добра фирма както и е . Ще дойде време и ОД може пак да са иницияли на успешни компании....както вие забравихте че две години акциите ви паднаха с по 60- 80 %....

Коментар

Когато е трябвало съм ги задавал ..
                        Търговото на Слънце БТ е пример на отношението на мажоритара към миторитарите на групата....
                        Задай въпроса защо във всички позиции на групата излиза голям чуждестранен инвеститор на смешни цени спрямо записванията на акциите...Това вас ви интересува ...
                        Защо дивидента се дава в последният законов срок , защо не се изкупуават акциите на ХИМ и ССВ на пени цени...
                        Защо няма вербална подкрепа на нито една акция и т.н..
                        Защо няма дивидент на всички освен на привилигированите....
                        Питали сме го а ти къде беше миналия път Бобане...
                        и тогава излизаха латвиици ,немци ,гърци и кой ли не...
                        Знаем отговорите предварително...
                        Това беше първото ти...подканяне аз да питам...ти май не посмя
                        После подкани друг да пита кой купи на 65ст....ама нейсе

За Доверие....имам ,но значително по-малко.Днеска ги гледах.....Мисля си обаче,че позициите на Донев....При Доверие имаше днес два айсберга...на 0.799 и на 0.80....Малки,но...някой се крие
                        Не знам ...не гледам да минават и обеми като тук...Все пак за 2 дена тук има 1млн оборот...с хубав ръст...Кажи това какъв сигнал е

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Монти...въртиш сучиш...едно и също...
                          Вчера вечерта пак зададе и на г-н Керезов неправилният въпрос.."Защо излизали Артио"....Аз мисля,че зададох по-добрият...'Излязоха ли Артио"....

Монти,Артио не излизат от тук защото не им дават дивиденти,лош Мажо,"фиктивни печалби....и т.н.....и т.н.Не разбра ли,че Артио излизат навсякъде...ликвидират портфейла....остават само инструменти с фикс. доходност.Имаше и статия в Инвестора за това.Не можем да знаем защо са решили така.По-важното беше да разберем кога са го решили ...ама и това стана късно.
                          Според мен големите са го знаели обаче ...затова и те почнаха да разпродават за да "наведат " хубаво Хамериканците....
                          Затова и тук беше големият спад....сега нещата мисля,че ще си дойдат на мястото

Не е препоръка.Имам ...
                          Зададох въпроса кой купи 3 м на Артио на 65 ст и не получих отговор...

Керезов каза че Артио имат още много книжа и това е достатъчно да те попитам защо не излизат сега като бягат навсякъде...а продават някакви си 100 К и почиват до другият ден...
                          Ти кажи вместо да обсъждаме кога ще дойде времето на Доверие хординг или ки продал там...
                          Поздрави!

Коментар

Марков не се излагай...
                            Фундамента ,няма нищо общо със спекулата...
                            Това че такива като теб искат да качат акцията и има някой с кеш не пречи и ние да се качим на влака последни преди тръгване ,но и първи слизаме и ви оставаме пак да си мечтаете за следващото качване.........
                            Мнението си остава и за мажоритара и за фиктивните сделки и за дивидентите и за излизащите чужденци и за писанията по различните вестници и т.н. и т.н....
                            Нищо не се е променило ....
                            Монти...въртиш сучиш...едно и също...
                            Вчера вечерта пак зададе и на г-н Керезов неправилният въпрос.."Защо излизали Артио"....Аз мисля,че зададох по-добрият...'Излязоха ли Артио"....

Монти,Артио не излизат от тук защото не им дават дивиденти,лош Мажо,"фиктивни печалби....и т.н.....и т.н.Не разбра ли,че Артио излизат навсякъде...ликвидират портфейла....остават само инструменти с фикс. доходност.Имаше и статия в Инвестора за това.Не можем да знаем защо са решили така.По-важното беше да разберем кога са го решили ...ама и това стана късно.
                            Според мен големите са го знаели обаче ...затова и те почнаха да разпродават за да "наведат " хубаво Хамериканците....
                            Затова и тук беше големият спад....сега нещата мисля,че ще си дойдат на мястото

Не е препоръка.Имам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                              Е все още Атера е с по-голяма капитализация това трябва да се коригира !
                              Атера може да купи Хима ако се продава на тази цена :
                              С привилегированите акции има 184М + 153М = 337М пазарна капитализация. Както и да го гледам 337M е повече от 195М.
                              http://forexnews.bg

Коментар

• Е все още Атера е с по-голяма капитализация това трябва да се коригира !
                                Атера може да купи Хима ако се продава на тази цена :

Коментар

Working...
                                X