IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добре ли е да изтриеш цялата загуба от миналата година за 2 седмици а ?
    И тия с дивидентите?!?! Чакай малко, вие ако си бяхте купили без да цвилите и бяхте погледнали на нещата от друг ъгъл щяхте в момента да изкарвате много повече пари, отколкото ако чакахте дивидент. Какъв дивидент? 7-8% от цената за акция ? Чакай бе, От 2 седмици цената расте всеки ден със 7-8%!!!!! А вие искате нещо, което се разпределя веднъж годишно....Да не говорим, че те разпределят дивидент( при привилегированите), само че както обичам да казвам си търсите оправдания да не купувате!
    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Монти,тук май Купувачът кандиса и на 1.25

Дали ...и колко обаче ще му дадат на тази цена.

Май 1.30 ще е на цел

Не е препоръка
      Да, ама я задминаха вече тая цел от 1.30. Направо избиха рибата.
      Още 2 стинки и ще ми подминат цената на привилегированите като крайпътна гара

Ма нещо обемите не ми се струват много яки днес...

Коментар

• От умрял писмо, от мутри пари

Коментар

• Един дивидент ако има на обикновенните акции тогава доверието ще се върне напълно !

Коментар

• Монти,тук май Купувачът кандиса и на 1.25

Дали ...и колко обаче ще му дадат на тази цена.

Май 1.30 ще е на цел

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
              Голяма помия става тази тема.Що не вземете да си направите тема КОЛКО СЪМ ВЕЛИК и там да си мерите пишките или каквото там още е останало.Защо никой не пише кой продаваше днес и защо според вас.И кой купува?Или не сте кпували и не знаете?Постфактум всички много са знаещи можещи.Днес продаваха отново ПФБК и по мои сметки за последните два дни продадоха 20% от пакета от3млн.Следващите ги чакам на около 1,6.1,7.Тежката дума на Артио е загадка за мен.Дано да съм Ви бил полезен.
              Ами то ние купувахме на 65-70ст. Шегичка, нищо лично.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                Старая се да съм практичен Dido,нищо повече.Не съм стандартен в мисленето и методите ми са съмнителни.Но имам попадения,както и грешки..
                Fair enough...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Викаш значи има вероятност най късно другия Януари да стане същото като с хима.
                  Ми ха дано.
                  Ама тая година колкото повече кръв и сълзи има - толкова по-добре.
                  Това са догадки. Просто казвам че това че от софарма не се печелило много е нещо което е в историята от преди 2007. От началото на кризата поне аз само от албена съм печелил повече. Пък съм влизал и излизал май във всички що годе ликвидни позиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    За последната година са минали към 20 милиона акции общо. За последните 3 години над 30 милиона.
                    Викаш значи има вероятност най късно другия Януари да стане същото като с хима.
                    Ми ха дано.
                    Ама тая година колкото повече кръв и сълзи има - толкова по-добре.

Коментар

За последната година са минали към 20 милиона акции общо. За последните 3 години над 30 милиона.
                      Да така е.....минали са 20млн акции и цената е паднала с 31%.....

Затова и мисля ,че със сегашните,евентуални 18млн акции ...цена от 1.50 е приемлива

Коментар

• Голяма помия става тази тема.Що не вземете да си направите тема КОЛКО СЪМ ВЕЛИК и там да си мерите пишките или каквото там още е останало.Защо никой не пише кой продаваше днес и защо според вас.И кой купува?Или не сте кпували и не знаете?Постфактум всички много са знаещи можещи.Днес продаваха отново ПФБК и по мои сметки за последните два дни продадоха 20% от пакета от3млн.Следващите ги чакам на около 1,6.1,7.Тежката дума на Артио е загадка за мен.Дано да съм Ви бил полезен.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Да ,ама тогава не продаваше вторият по големина акционер .....как мислиш...лесно ли се продават (евентуално ) 18млн акции....

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                            Поздравления за цената на привилигированите. Наблегни на Софармата в момента. Само тя остана без промяна. Привилигированите ще останат под 2.2 защото ако ги изкупят ще спре оборота ба БФБ и ще имаме по 150 к на ден а трябва да се купува на ниско и да се вдига цената както например при зърнени храни - почти без оборот.. Винаги съм скептичен към вдигане с висок оборот от дъна и ниски нива..... това с големия оборот става само когато цената се е нормализирала що годе
                            Направо ми четеш мислите отчаян. Софармата не мога я изпусна. Натоварил съм 2/3 вече, имам 3К на 2.03, лимита на портфеила ми е за 4.5К. Таргета ми за усредняване е 1.88 преди дивидента. Ако не спихне самата тя под 2 лева то останалите 2К ЦКБ ще ми помогнат със сигурност за целта.
                            После ще си чакаме 100-те%, ако трябва и 3 години
                            Инак маркета ме кефи особено напоследък. Гледам покрай хима и други мои позиции се раздвижиха - и неото и фазера, дори и елхима. Само МЦХ-то в ступор.
                            Жалко че не удържах миналата година на Газта и Гагарина след лошите новини за него и ги разпродадох. Но пък Атерките купени с техните пари се отблагодариха доволно премного.

Коментар

• Гаки и Али, две тела с един мозък.

Коментар

Пусни си една насложена графика от ноември 2008 до сега на софарма с някоя друга компания - която пожелаеш
                                Да ,ама тогава не продаваше вторият по големина акционер .....как мислиш...лесно ли се продават (евентуално ) 18млн акции....

Коментар

Working...
                                X