Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеспоред мен цената на обикновените ще бъде закарана доста над префовете, за да имат стимул държателите на последните да конвертират и така и да падат разходите за лихви.
Хмммм,има някаква логика,но не ми се вярва.
По принцип за миналата година ,ако до края на май обикновените бяха стигнали 3.30 префер. щяха автоматично да се конвертират и нямаше да се плащат лихви.За съжаление тогава се появи ,или по-рано,Артио...нямаше или много трудно щеше да стане.Затова и ги наведоха хууууббаааавоооо,че по-лесно да им влезе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеКакво точно ти е логиката ? Обоснови се, как така изравняване?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнениеЕдин дивидент ако има на обикновенните акции тогава доверието ще се върне напълно !
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение+100,00%...!!!!
Честито на печелившите...Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОт умрял писмо, от мутри пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеДа така е.....минали са 20млн акции и цената е паднала с 31%.....
Затова и мисля ,че със сегашните,евентуални 18млн акции ...цена от 1.50 е приемлива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Примерно, че 2011 г. са били на едно ниво и на минимум, и на максимум. Както и за привилегированите %-но отиват там числата, но без да се отчетат 2 дивидента.
Препоръки нямам, бройки имам.
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-akcii,143046/ - Ето тук Мариян е описал много точно как стоят нещата и защо ми звучи абсурдно да имат една и съща цена...
Всичко идва от това, че привилегированите автоматично ще станат обикновени след разпределение на целия дивидент...Last edited by LuckyYou; 11.01.2013, 12:18.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе е рано за такова изравняване... На 3.3 се бих съгласил.....
Макар, че логика не виждам ....
Поздрави и успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениетука чакам изравняване на двата типа акции на нива около 2,20
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеКакво точно ти е логиката ? Обоснови се, как така изравняване?
Примерно, че 2011 г. са били на едно ниво и на минимум, и на максимум. Както и за привилегированите %-но отиват там числата, но без да се отчетат 2 дивидента.
Препоръки нямам, бройки имам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениетука чакам изравняване на двата типа акции на нива около 2,20The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениедобре ли е да изтриеш цялата загуба от миналата година за 2 седмици а ?
И тия с дивидентите?!?! Чакай малко, вие ако си бяхте купили без да цвилите и бяхте погледнали на нещата от друг ъгъл щяхте в момента да изкарвате много повече пари, отколкото ако чакахте дивидент. Какъв дивидент? 7-8% от цената за акция ? Чакай бе, От 2 седмици цената расте всеки ден със 7-8%!!!!! А вие искате нещо, което се разпределя веднъж годишно....Да не говорим, че те разпределят дивидент( при привилегированите), само че както обичам да казвам си търсите оправдания да не купувате!
Коментар
Коментар