IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Няма стига!
    Пружината беше така натегната и стоеше под напрежение толкова време, че е съвсем нормално в един момент да изкърти зъбките на доста мецани

От кога пиша че сме в началото на бичи тренд и ще има все повече изненадани, които един по един ще се включват в играта.
    Да няма след 2-3 годинки пак въпроси "Абе как ги правите тия хиляди проценти бе!? Да нямате грешка в сметките!? "
    А стига с тези хиляди %.....
    По 1% дневно не ви ли стига, бе серсеми....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Стига толкова !!!
      И аз душа нося....тва 2-3-4-5 % ми идват в повече.....
      Няма стига!
      Пружината беше така натегната и стоеше под напрежение толкова време, че е съвсем нормално в един момент да изкърти зъбките на доста мецани

От кога пиша че сме в началото на бичи тренд и ще има все повече изненадани, които един по един ще се включват в играта.
      Да няма след 2-3 годинки пак въпроси "Абе как ги правите тия хиляди проценти бе!? Да нямате грешка в сметките!? "

Коментар

• Еха, красота.......бързо бяха изядени тапите

Коментар

• Стига толкова !!!
          И аз душа нося....тва 2-3-4-5 % ми идват в повече.....

Коментар

• Аз го карам без ливъридж Very conservative
            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
              В спора за профита изпускате важен момент-репата.Аз лично съм правил репо върху репо върху репо и сериозно съм печелил.
              На кого му пука кой колко печели?!
              Всеки трябва да си гледа паничката, собствената си поносимост на риск и печалба и т.н.
              А и във форумите всеки може да го вади какъвто си иска. Може да е истина, може да не е.

Коментар

• днеска дебело - гоним 3%
                не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                  Дотук е лесно. След 5 стотинки преместването вече няма да е за хилядарка. И в ЦКБ има два аска с 0,001 разлика, чакам да ги оттеглят и на двете места
                  Тези 'тапи" са за да плашат гаргите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Много добре стъпихме на 1.6.....Със замах.....
                    Успех !
                    Дотук е лесно. След 5 стотинки преместването вече няма да е за хилядарка. И в ЦКБ има два аска с 0,001 разлика, чакам да ги оттеглят и на двете места

Коментар

• Много добре стъпихме на 1.6.....Със замах.....
                      Успех !

Коментар

• Ох, на батко пиленцето сладко!

Коментар

• В спора за профита изпускате важен момент-репата.Аз лично съм правил репо върху репо върху репо и сериозно съм печелил.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                            Корелацията между единия от индексите (не си спомням точно кой, май беше СП500) и Софикс е много голяма. Докато Буда управляваше корелацията се разми (софикс падаше), сега пак отново е много силна! Така че каквото стане в Америка, това става и в нас(за падане говоря - ако тръгне да пада, падаме и ние х3 )
                            Това имам предвид...
                            за това ли говориш?

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              Това е празна работа! Номерът е като започнеш с 10 000 лв. да ги направиш 200 000 без довнасяне
                              +1
                              Ти можеш и да довнасяш всяка седмица от 2007 по 1000 лв и днес да имаш 100 000 лв. Това значи ли че реално печелиш ?
                              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                                20 пъти са 2000% и няма грешка. Стига човек да тръгне от достатъчно ниска база, редовно да довнася пари и заедно с това борсата да лети в небесата. Ако тръгнеш примерно с 1000 лева в началото на 2006г., всеки месец добавяш по още 500-1000 лева и си инвестирал в "Химимпорт" в началото на 2007г. като нищо може човек да направи и 30-40 пъти увеличение на началния капитал...
                                Това е празна работа! Номерът е като започнеш с 10 000 лв. да ги направиш 200 000 без довнасяне

Коментар

Working...
                                X