IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    С две думи - СЕГА НЯМАШ! Сега не си влизал и не правиш печалба защото?
    Нямам ,
    но си купих Неохим...малко..
    чакам да се продава Енерго Про Мрежи и Продажби , Емка , НИКА , Петрол,БТН ,Корп и др. "боклуци"..
    Ето някой продаде петрол на цената на Василев... за това говоря...
    Last edited by Монти; 07.01.2014, 13:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Така де . на 1,46 с допълване на 1,8 ...
      Само че аз отдавна излезнах на 1,95-2 лв....
      А вие пак ги борите и се нахъсвате....2 лева...
      Това май някой го забравят ,когато днес изпадат в Еофория....
      С две думи - СЕГА НЯМАШ! Сега не си влизал и не правиш печалба защото?

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
        И аз съм от тия дето влизаха тогава. Привилегиите ми са на 1.46. А 1.43 - 1.44 беше дъното
        Така де . на 1,46 с допълване на 1,8 ...
        Само че аз отдавна излезнах на 1,95-2 лв....
        А вие пак ги борите и се нахъсвате....2 лева...
        Това май някой го забравят ,когато днес изпадат в Еофория....

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
          И аз съм от тия дето влизаха тогава. Привилегиите ми са на 1.46. А 1.43 - 1.44 беше дъното
          аз на тия нива разкарах към 6 хил. бройки от тях, да не си ги взел ти?

Коментар

• И аз съм от тия дето влизаха тогава. Привилегиите ми са на 1.46. А 1.43 - 1.44 беше дъното
            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
              НО.... явно правилните анализи и в правилният момент ги умее само Батя-та!!! адмирации за което!!!
              Колега недей така, не е само Батята, аз като съм влизал до нива на дъното - а ЦКБ-то баш със стинка от дъното почнах да наливам сериозно - да не се перча. Знам, че има още няколко купили доста ниско.... 2012 акциите на Групата до една бяха на МЕГА прИмоцията, но тогава си спомням и МЕГА хейта и фалитите дето чакаха големите бяха Бубата, Монти и още няколко - тогава аз Батя и още един двама говорехме че тези нива, фундамента не бе сменен, фундамент за мен си беше непроменен и все още е от както бяхме 3 и 40 лв. Не всички се хвалим, но тогава 2012 малцина влизаха и вярвахме в това, което виждаме СЕГА - 100%+ само за година и малко. Аз под 5 не продавам тук - цялостните перспективите са положителни и по горе писах непроменен фундамент, но не е така ХИм-а сериозно си преструктурира бизнес моделите и не случайно партнира с толкова големи в бизнеса.
              Last edited by needtoknowmore; 07.01.2014, 12:45.
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                . Така че това за мен е краткосрочния и логически оправдан таргет за цената на акцията - 2,80-2,90 лв./брой.
                :
                Съгласен, но само ако е наистина краткосрочен таргет, тазгодишен.
                Та дори и след днешните ръстове все още се търгува наполовината на капа на Софармата...смешна работа. А Тони казва че е още подценена чичовата
                Пък асетите и потенциалите им са несравними. За какво говорим
                Минимум дабъл от тия нива до 2 години виждам аз.

ПС А ако покрай Тотала излезе нещо добро и от морските дълбини - трипъл сигура !
                Last edited by pipbel; 07.01.2014, 11:29.

Коментар

• Във Варна има не само диаманти, ами и нефт, газ, редки метали , космически кораби и други ценности!
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Абе, да не са намериле дяманти във Варна, та излете така Химчето ???
                    (имам акциЙ)
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Още трябва, да достигнем escape velocity.
                      Спокойствие и силна храна !

Коментар

• Още трябва, да достигнем escape velocity.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнение
                          Кеширам мининум при 5лв. цена на акция !
                          Поздрави и успех !
                          Честита Нова Година ! Поздрави и успех на всички !!!
                          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Ето го моето виждане за картинката по тази позиция към момента.

След като минахме от ряз над 1,70 доста играчи (най-вече чужденците) ще повярват че Хим отново е на пистата за връщане към нивата от 3,50-3,60 на които се търгуваше в големи обеми не толкова отдавна. Та тези купувачи биха купували спокойно на цени до към 2,80-2,90 на акция с цел горепосоченото ниво като минимум.
                            Отделно че компанията през това време направи допълнителни печалби, придобивания... отдено конюнктурата на пазарите се подобри, макрото също се подобрява. Така че това за мен е краткосрочния и логически оправдан таргет за цената на акцията - 2,80-2,90 лв./брой.

Успех на позитивните и креативни играчи на БФБ!

Коментар

• Те първа започваме.
                              Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Точно това за което отдавна предупреждавам!
                                Поздравления Батя
                                Респект

Коментар

Working...
                                X