IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Принципно не чета твоите излияния. Та на въпроса ти НЕ СЪМ !

Що се отнася кой е спамар , ми то много лесно се вижда с просто око .....виж си броя на постовете в форума .....и сам си дай сметка
    Ами ти си лъжец и спамер....
    Какъв е човека който цитира за доказателство на излиянията си най голямия простак ,лъжец и спамер на Форума...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Чудесен пример....
      Е ако си чел темата ССВ последните дни с посочения пример сам се вкара в групата на спамаджиите ,простаците и приматите и ..
      Сори !
      Принципно не чета твоите излияния. Та на въпроса ти НЕ СЪМ !

Що се отнася кой е спамар , ми то много лесно се вижда с просто око .....виж си броя на постовете в форума .....и сам си дай сметка
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

А тук бъркаш , Монти нито е слизал нито се е качвал на влака , според мен просто си чеши езика тук и завижда на големите батковци дето правят кинти.......
        Прочети постове от ранния му период .....имаше едни бисери как и тои подрепил няква позиция ....С ПЕТ БРОИКИ , пък сега метаморфоза за хиляди говори!

Доколкото си спомням един юзър Полки много обичаше да му ги припомня като се сдърпат...

Чудесен пример....
        Е ако си чел темата ССВ последните дни с посочения пример сам се вкара в групата на спамаджиите ,простаците и приматите и ..
        Сори !
        Last edited by Монти; 10.01.2013, 20:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
          Иначе евала ти правя за мисленето - когато не върви трябва да се махнеш час по-скоро, когато върви трябва да яхнеш вълната колкото може по-бързо. Това е мисленето на 1 успешен търговец!
          А тук бъркаш , Монти нито е слизал нито се е качвал на влака , според мен просто си чеши езика тук и завижда на големите батковци дето правят кинти.......

Прочети постове от ранния му период .....имаше едни бисери как и тои подрепил няква позиция ....С ПЕТ БРОИКИ , пък сега метаморфоза за хиляди говори!

Доколкото си спомням един юзър Полки много обичаше да му ги припомня като се сдърпат...

Коментар

Ако бях в тема Политика ...щях да ти ръкопляскам с две ръце за това изказвание...
            Но тук става въпрос за собствени пари.... Маркета ще отиграва новото правителство след изборите септември...
            Нали знаеш, че маркета се мести и преди и след дадено събитие. Преди събитието се мести спрямо предвиждането, след събитието или продължава в същата посока по-устремено, или се коригира...
            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
              Това е защото всички се притесняват да не би да им се убие рахата, ако дойде на власт мутренска партия. А сега е точно обратното - мутренската партия е на власт и всички се надяват да загубят изборите. За това и маркета е обнадежден
              Ако бях в тема Политика ...щях да ти ръкопляскам с две ръце за това изказвание...
              Но тук става въпрос за собствени пари.... Маркета ще отиграва новото правителство след изборите септември...

Коментар

Аз да не съм новобранец... Виждал съм цени и повече от 15 лв.,забравяш че съм още от вашият отбор....засега..
                Дал съм го избухването на маркета поне в три теми миналата година ..
                Конюктура.... след месец ,два ще си говорим
                Средната е 0,77 лв а Артио има още хартии....много....
                Не съм виждал маркета през пролетта преди избори да се качва...но винаги има първи път ,но не вярвам да е сега...
                Поздрави!
                Това е защото всички се притесняват да не би да им се убие рахата, ако дойде на власт мутренска партия. А сега е точно обратното - мутренската партия е на власт и всички се надяват да загубят изборите. За това и маркета е обнадежден и расте
                Иначе евала ти правя за мисленето - когато не върви трябва да се махнеш час по-скоро, когато върви трябва да яхнеш вълната колкото може по-бързо. Това е мисленето на 1 успешен търговец!
                не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Марков не се излагай...
                  Фундамента ,няма нищо общо със спекулата...
                  Това че такива като теб искат да качат акцията и има някой с кеш не пречи и ние да се качим на влака последни преди тръгване ,но и първи слизаме и ви оставаме пак да си мечтаете за следващото качване.........
                  Мнението си остава и за мажоритара и за фиктивните сделки и за дивидентите и за излизащите чужденци и за писанията по различните вестници и т.н. и т.н....
                  Нищо не се е променило ....]QUOTE]

Аааа променило се е Монти,променило се е .....

Обобщен отчет
                  Общ брой сделки678
                  Прехвърлен обем (бр.)4315235
                  Оборот (лв.)3 322 852,26
                  Изменение за избрания период+76,81%
                  Най-ниска цена (лв.)0,65
                  Средна цена (лв.)0,77
                  Най-висока цена (лв.).....

Това е за последния месец Монти.....освен ако ТОВА е НИЩО за теб де

Аз да не съм новобранец... Виждал съм цени и повече от 15 лв.,забравяш че съм още от вашият отбор....засега..
                  Дал съм го избухването на маркета поне в три теми миналата година ..
                  Конюктура.... след месец ,два ще си говорим
                  Средната е 0,77 лв а Артио има още хартии....много....
                  Не съм виждал маркета през пролетта преди избори да се качва...но винаги има първи път ,но не вярвам да е сега...
                  Поздрави!

Коментар

• [QUOTE=Монти;1059368552]Марков не се излагай...
                    Това че такива като теб искат да качат акцията и има някой с кеш не пречи и ние да се качим на влака последни преди тръгване ,но и първи слизаме и ви оставаме пак да си мечтаете за следващото качване.........
                    Мнението си остава и за мажоритара и за фиктивните сделки и за дивидентите и за излизащите чужденци и за писанията по различните вестници и т.н. и т.н....
                    Нищо не се е променило ....[/QUOTE]

Аааа променило се е Монти,променило се е .....

Обобщен отчет
                    Общ брой сделки678
                    Прехвърлен обем (бр.)4315235
                    Оборот (лв.)3 322 852,26
                    Изменение за избрания период+76,81%
                    Най-ниска цена (лв.)0,65
                    Средна цена (лв.)0,77
                    Най-висока цена (лв.).....

Това е за последния месец Монти.....освен ако ТОВА е НИЩО за теб де

Коментар

Аз винаги съм се чудел как личната пристрастност пречи на правилната преценка.

То не бяха апокалиптични прогнози за края на света глобално и на ХИМ-а и ПИБ-а в частносност, толкова глупости се изписаха. Смежното е че някои хора дето до преди месец лаеха сега твърдят че са купили и правят проценти.........А истината е елементарна и проста , сегашната криза е криза за пари.
                      В тази ситуация активите са подценени тотално, и има брилянтни мъзможности за придобивания и изкупувания за почти без пари на закъсали с дълговете фирми и активи. Проблема е че за да се случи това , трябва да има свободен достъп до кеш в неограничени количества.
                      На практика и трите икономически групи имащи контрол върху банки използваха супер момента и придобиха активи на цени които след 5 години ще изгреждат безумно ниски. Имам предвит групите около Химимпорт, ПИБ и Корпоративна банка.

Това е причината на групата около Капитал да не успее да се развие прекалено, просто навремето им отказаха да си направят собствена банка, мисля по времето на Костов беше ....

Та затова смятам че цената на Хима и на ПИб продължава да е безумно ниска дори и след повишенията последните дни. Корпа е друга бира.....там цената изкуствено я подпираха да не падне.
                      Марков не се излагай...
                      Нищо не се е променило ....

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                        Не мога да повярвам - наистина ли си толкова булиш по тая позиция? Това е чист въпрос, без намеци...
                        Старая се да съм практичен Dido,нищо повече.Не съм стандартен в мисленето и методите ми са съмнителни.Но имам попадения,както и грешки..

Коментар

• Аз винаги съм се чудел как личната пристрастност пречи на правилната преценка.

То не бяха апокалиптични прогнози за края на света глобално и на ХИМ-а и ПИБ-а в частносност, толкова глупости се изписаха. Смежното е че някои хора дето до преди месец лаеха сега твърдят че са купили и правят проценти.........

А истината е елементарна и проста , сегашната криза е криза за пари.
                          В тази ситуация активите са подценени тотално, и има брилянтни мъзможности за придобивания и изкупувания за почти без пари на закъсали с дълговете фирми и активи. Проблема е че за да се случи това , трябва да има свободен достъп до кеш в неограничени количества.
                          На практика и трите икономически групи имащи контрол върху банки използваха супер момента и придобиха активи на цени които след 5 години ще изгреждат безумно ниски. Имам предвит групите около Химимпорт, ПИБ и Корпоративна банка.

Това е причината на групата около Капитал да не успее да се развие прекалено, просто навремето им отказаха да си направят собствена банка, мисля по времето на Костов беше ....

Та затова смятам че цената на Хима и на ПИб продължава да е безумно ниска дори и след повишенията последните дни. Корпа е друга бира.....там цената изкуствено я подпираха да не падне.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                            Не мога да повярвам - наистина ли си толкова булиш по тая позиция? Това е чист въпрос, без намеци...
                            Аз съм повече
                            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                              Рано е за снимки...Флагманът си е още една рибарска шхуна.Като стане над 3,00,което е въпрос на време,ще съм готов Бобайко..

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Абе къде е Гаки

Да пусне някоя снимка на ФЛАГМАНА
                                Рано е за снимки...Флагманът си е още една рибарска шхуна.Като стане над 3,00,което е въпрос на време,ще съм готов Бобайко..

Коментар

Working...
                                X