IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Боб, вреди ли се?
    Аз хапнах 30Т на средна 1,41

Малко ми беше криво да купувам на дабъл спрямо другите си бройки, ама брокерчето ме надъхва - вика "Абе и на 1,40 става, като ще ги шиткаме на 4"
    И се позамислих. То верно че от 1,40 надолу спада беше съвсем измислен. Заради спешните от Артио. Та ако ще има ръст на БФБ, до 1,40 си беше само запълване на дефект, гап
    Малко Батя...7К броя на 1.38 и на 1.39 ....на половина...другите бяха ниско.Яд ме е ,че разпродДОХ ОНЯ ден 37К ЦКБ ....на 90ст средно,горе-долу....Не очаквах толкова висока цена на търга....Днес се наложи да купя 20К ЦКБ от 92 до 95...ама ....така е

Коментар

• През кой брокер минаваш?

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Боб, вреди ли се?

Малко ми беше криво да купувам на дабъл спрямо другите си бройки, ама брокерчето ме надъхва - вика "Абе и на 1,40 става, като ще ги шиткаме на 4"
      И се позамислих. То верно че от 1,40 надолу спада беше съвсем измислен. Заради спешните от Артио. Та ако ще има ръст на БФБ, до 1,40 си беше само запълване на дефект, гап
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        А някои плашеха с него...Ама то стана като приказката..."Да плашиш куче със салам"
        Не е препоръка
        Боб, вреди ли се?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          А някои плашеха с него...Ама то стана като приказката..."Да плашиш куче със салам"
          Не е препоръка
          Те си чакат 50 ст. Остави ги.
          Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Пакета го отнесоха като бръмбар сламка

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader Разгледай мнение
              Пакета на ЦПТ-то замина
              Не е препоръка

Коментар

• Пакета на ЦПТ-то замина

Коментар

• К'во стана...к'во стана...???

Коментар

• дали артио успяха да докарат по-добра доходност с парите от пакета на 65 ст ?

Коментар

• Дали не си .... майката
                      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                      не е препоръка

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...akciia,146146/

Общата стойност на всичките 171 поръчки бе 1,95 млн. лв. Повечето или за 1,12 млн. лв. бяха от клиенти на ИП Карол АД (с общо 73 поръчки). Поръчките през ПФБК бяха за 173 200 лв., (включително 60 000 лв. за собствена сметка, от които една пазарна за 20 000 лв.).

Поръчките от Елана Трейдинг бяха за 41 800 лв., от Капман за 66 600 лв., от Юг Маркет за 50 700 лв., от София интернешънъл секюритис за 287 150 лв., от Бул Тренд Брокеридж за 103 715 лв., от Реал Финанс за 40 398 лв., от БенчМарк Финанс за 20 365 лв., както и от други посредници.

тоест
                        78% дял на Карол, СИС, Бултренд и Реал

Коментар

• Коментари по разпределението на обемите и ценовите нива?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Та кой продаде вчера?
                            Аз -но на демото
                            Не смея да се бутам при профитата по тази позиция. Честито на печелившите
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Кога ще видим 2 лв ? Не е препоръка.

Коментар

• И аз не вярвам на ТИМ-аджиите, обаче това не ми пречи да направя някой друг спекулативен лев

Коментар

Working...
                                X