If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
СЪС кеф ще се почерпим на Кейс в Петък или Събота (пък може и Петък и Събота) Себулба и Джетов елате да се почерпим в заведението на Х(Т)има! Не се бъзикам и го казвам добронамерено
Бобане,
промених си мнението за теб и стратегиягията....
мислех те за дългосрочен а ти си от нашата група.....
Значи другите не ги смятам за картофи....освен ХИМ прив.... Аз не съм милионер като вас , за мен 10 к в лева за картофи за мен си е сериозно влизане а и картофите поостареха вече.....
Иначе виж какво прави Емка - 1,65 лв - над 25 % ,беше питал за нея ,Каолин вече е 3,60 лв. - 20 % ,Стара планина ...
Доверие по слабо ,но вече ПАКЕТИ минават на 86 ст......
Иначе маркета работи за мен и излизам от ХИМ и сие /вече излезнал от сие и кеша стой/ и влизам в енергоносители...
Някой правят обратното.... купуват на върха ХИМ и продават на дъното енеерго дружества ..защото и там имаше цени от 182 лв , 24 лв и 1630 лв....познай кой са.....дружествата ...
Само че ХИМ не се знае докъде ще е върха и какво стои зад него а Енерго ПРО му се знае дъното и 260 милиона неразпределена печарба...сиреч над 210 лв на акция от неразпределената.....
Поздрави!
Аре сега...милионери...прав си на ХИМ не се знае върха....а за тези пари ,неразпределена печалба....като ги дадат тогава ще говорим,става ли
А аз винаги съм си бил спекулант....така,че ...
А такива проценти...20-30% не ги коментирам...вече....
Правят се за дни...не за месеци...камо ли да чакам дивидент толкова
Ккато и да е...днес ми бешее много интензивен ден...уморих се...Пък и бях на зъболекар...и не ми се говори,освен ако не се развеселя след някой друг час
Извинявай Монти,ама ти нали имаше малко ХИМ прив.....Другите ти "картофи" ..още не са се сгорещили....Това дето го казваш,го говориш от ХИМа 1.19.....нали....И все чакаш вълна продавачи.....абе и те не липсват,виждаш днес колко бройки минаха....ама купувачите са повече...
За ЦКБ да не говорим.
Ккаво ще кажеш за държавните бройки ХИМ...много те беше страх оот тях
Аз чопнах малко...
Поздрави.....и докато чакаш да догде новата вълна продавачи...ХИМа ще е 2лв
Бобане,
промених си мнението за теб и стратегиягията....
мислех те за дългосрочен а ти си от нашата група.....
Значи другите не ги смятам за картофи....освен ХИМ прив.... Аз не съм милионер като вас , за мен 10 к в лева за картофи за мен си е сериозно влизане а и картофите поостареха вече.....
Иначе виж какво прави Емка - 1,65 лв - над 25 % ,беше питал за нея ,Каолин вече е 3,60 лв. - 20 % ,Стара планина ...
Доверие по слабо ,но вече ПАКЕТИ минават на 86 ст......
Иначе маркета работи за мен и излизам от ХИМ и сие /вече излезнал от сие и кеша стой/ и влизам в енергоносители...
Някой правят обратното.... купуват на върха ХИМ и продават на дъното енеерго дружества ..защото и там имаше цени от 182 лв , 24 лв и 1630 лв....познай кой са.....дружествата ...
Само че ХИМ не се знае докъде ще е върха и какво стои зад него а Енерго ПРО му се знае дъното и 260 милиона неразпределена печарба...сиреч над 210 лв на акция от неразпределената.....
Здрасти Бобане!
Чакам да продам горещите си картофи и тогава ще съжаляваш ,че ме викаш да си кажа мнението....
Само гледам сеира как продават сребро за камъни с цвят жълт и вървят от тема в тема да хвалят камъка ,че е като истинско злато а ония със среброто че не си знаят интереса...... Той камъка ще си проличи ,като го сложиш на проверка на времето...
Нищо старо ,не се е променено....но някой бързо забравят...
Всеки има глава ида мисли с нея....
Поздрави!
Извинявай Монти,ама ти нали имаше малко ХИМ прив.....Другите ти "картофи" ..още не са се сгорещили....
Това дето го казваш,го говориш от ХИМа 1.19.....нали....И все чакаш вълна продавачи.....абе и те не липсват,виждаш днес колко бройки минаха....ама купувачите са повече...
За ЦКБ да не говорим.
Ккаво ще кажеш за държавните бройки ХИМ...много те беше страх оот тях
Аз чопнах малко...
Поздрави.....и докато чакаш да догде новата вълна продавачи...ХИМа ще е 2лв
Бобан болима к..а за всичките разбирачи, АА СЪМ ТУК ЗА ДА ПЕЧЕЛЯ. Аз съм тук да купувам еларга на 85 стотинки(пърава и смешно малка сделка) и 90 стотинки-1 лев основен пакет (десетки хиляди акции) и после продажба на около 2,1-2,2 лева, аз съм тук да купувам ПКБ на средна цена от 40+стотинки и да ги продавам на средно почти 60 стотинки(почти 100К) аз съм тук да купувам хима първи сделки на 66 стотинки средна(мисля) е ееее признавам си после ги продадох на 80 стотинки, но после пак влязох и то по-яко веднага след Нова Година на малко над лев но с по-голям % от портфейла, аз съм тук да купувам средно ЦКБ на 66 стотинки и ЗХБГ на 27+ стотинки. Цифрите са горе-долу но мга да ги видя в историята на сделките, но не са повече от +/- 5% разлика. Бобан всичко друго е общи приказки и гледане на екрана така.
Успех на теб и всички трезвомислещи колеги, ЗАСЛУЖАВАМЕ ГО
.
Монти сигурно му е неудобно дфа каже нещо....Дойде новата вълна продавачи,нали
Поздрави и Успех...
И Наздраве
Здрасти Бобане!
Чакам да продам горещите си картофи и тогава ще съжаляваш ,че ме викаш да си кажа мнението....
Само гледам сеира как продават сребро за камъни с цвят жълт и вървят от тема в тема да хвалят камъка ,че е като истинско злато а ония със среброто че не си знаят интереса...... Той камъка ще си проличи ,като го сложиш на проверка на времето...
Нищо старо ,не се е променено....но някой бързо забравят...
Всеки има глава ида мисли с нея....
Поздрави!
СЪС кеф ще се почерпим на Кейс в Петък или Събота (пък може и Петък и Събота) Себулба и Джетов елате да се почерпим в заведението на Х(Т)има! Не се бъзикам и го казвам добронамерено
Малко Батя...7К броя на 1.38 и на 1.39 ....на половина...другите бяха ниско.Яд ме е ,че разпродДОХ ОНЯ ден 37К ЦКБ ....на 90ст средно,горе-долу....Не очаквах толкова висока цена на търга....Днес се наложи да купя 20К ЦКБ от 92 до 95...ама ....така е
Нали пишеха и се жалваха, че стартовата цена на търга е малка... Ама мина пакетчето и то добре...
Коментар