Първоначално изпратено от Penko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеПри привилегированите ми продват основно от карол, при обикновенните пак ли те продават?
Обичам да продават ,карол....
До няколко месеца ,поне 30 % ....плюс...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениесъвсем очаквано
Т+2
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеНастроение има ама пари няма. Ех ако имах някой лев сега.....на тези промоции дето нещо струва 5 лв. а те ти го продават на 1,30...... ехееее......ама няма.
2 Как го сметна че струва точно толкова?
3 Защо мислиш че няма пари?
Мога да задам и още въпроси, но засега толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПак ли нямате настроение?Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Ами може тия дето си направиха процента на по-ниското да са се свършили или останалите да са станали по-алчнии да дават само на високо. Имам един пакет от 20 броя който мога да дам
Само това чакане ме изнервя защото няма определена посока ами току тръгне и айде върнат ни в първи клас. Стига с тия телефони пуснете една пазарна купува на 2 лева и ще си купите 100 К бройки
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеa защо не на високото ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеГолямо ослушванеЧакаме да мине пакет в ниското ли???
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнение..., че портфейла ми, който е 10 000 лв. , ще го продам когато стане 50 000 лв. Мисля че ще отнеме няколко години, но аз не бързам.
Имам (.....), (...), Еврохолд, (...), (....), а от днес и Евроинс. И нито една акция няма да продам !!!)))
http://www.clip4e.com/play_milko_kal...e_si_batko.htmНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар