IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнение
    , а 3 още по-точна.
    Не е препоръка.
    А защо не 5, 7 и 13

Коментар

• Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнение
      Тук не е ли много малка разликата м/у обикновени и привилигировани?
      не, при спад гап-а се разширява като беше повече от двойно преди месец два, при ръст се свива явно...доста време обикновените бяха и по скъпи от прив. добри врътки ставаха и долу и горе

Коментар

• Тук не е ли много малка разликата м/у обикновени и привилигировани?

Коментар

• Смятаме, че 2лв е добра цена за 6C4, а 3 още по-точна.
          Не е препоръка.
          Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Ами основното,заа 3мин преглед е ,че Мажо е купувал акции през годината...

ЦКБ Груп АД (5 160 005) (4 395 005) разлика от 765К акции

Химимпорт Инвест АД 108 957 067 72.22% 108 533 269 71.94%

Тук около 400К броя разлика ....или около 1.1млн акции е купил Мажо...

Другото ,после.За мен това е най-важното.Разби се теорията на Монти и Себулба ,че Мажо не подкрепя акцията....Е ,не го е афиширал,не е давал интервюта на Мариян.....просто е купувал .....
            Не е препоръка
            Te онези с интервютата не се знае сега купуват ли продават ли... !?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Ами основното,заа 3мин преглед е ,че Мажо е купувал акции през годината...

Другото ,после.За мен това е най-важното.Разби се теорията на Монти и Себулба ,че Мажо не подкрепя акцията....Е ,не го е афиширал,не е давал интервюта на Мариян.....просто е купувал .....
              Не е препоръка
              После някой се чудят като се отчитат яки печалби от финансови операции.
              Разликата от IPO до сегашните нива къде остава ...колко е това в %
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Да, и на мен ми е доста по-комфортно когато направим крачица назад преди нова атака.
                Някак си, така нещата придобиват физиономията на класически, устойчив възход
                ... и публиката изръкопляска

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
                  Супер кръвопускането е полезно от време на времено, само когато трябва!
                  Да, и на мен ми е доста по-комфортно когато направим крачица назад преди нова атака.
                  Някак си, така нещата придобиват физиономията на класически, устойчив възход

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                    Днес до какви нива ще достигне акцията?

Коментар

• Супер кръвопускането е полезно от време на времено, само когато трябва!

Коментар

• Варианти

Внимавайте за варианта надуване на балона за продажба на 5-те % между 1.38-1.6 и изпускане на въздуха,дори и къси подажби.

Коментар

• Днес до какви нива ще достигне акцията?

Коментар

• Ами основното,заа 3мин преглед е ,че Мажо е купувал акции през годината...

Не е препоръка

Коментар

• колеги,

как тълкувате Неконсолидираният отчет на ХИМимпорт?
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Успех на всички!!!

Първоначално изпратено от brokerandtrader Разгледай мнение
                                Ей пичове и колеги, нещата тръгнаха, да си пожелаем да вървят така и занапред. Успех на всички....
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X