Драсни на лични на Мариян. Мисля ще помогне. Моята регистрация е от преди много години и нямам спомен, съжалявам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЖоро Зарибителя....
Започна се с насаждането на инвеститорски манталитет " Вие инвестирайте и не продавайте, ние ще продаваме и ще харчиме "
"Парите за нас- мечтите за вас"
пп Имам доста акции и доооста по-голям портфейл.....Мога да си трая и да осребрявам надежди....Няма да стане....
Е на БФБ няма как да има Маржин кол. Пак и тези 10000 лв дето съм ги инвестирал. не са ми спешни. Имам си работа, храня си смейството а от БФБ-то каквото дойде и когато дойде. И няма как да продам скоро Химипорт и Софарма колкото и да не ти се вярва. Разни спекулативни акции като ЧЕЗ и БАКБ сигурно ще продам но до там.
А колко ти е голям портфейла и чии надежди осребряваш си е твоя работа, мен не ме интересува.Успех !Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЖоро Зарибителя....
Започна се с насаждането на инвеститорски манталитет " Вие инвестирайте и не продавайте, ние ще продаваме и ще харчиме "
пп Имам доста акции и доооста по-голям портфейл.....Мога да си трая и да осребрявам надежди....Няма да стане....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеСнощи му казах на г-н 15%, че портфейла ми, който е 10 000 лв. , ще го продам когато стане 50 000 лв. Мисля че ще отнеме няколко години, но аз не бързам.
Имам Софарма, Химимпорт (обикновени и превилигировнаи), Еврохолд, ЧЕЗ, БАКБ, а от днес и Евроинс. И нито една акция няма да продам !!!
пп Имам доста акции и доооста по-голям портфейл.....Мога да си трая и да осребрявам надежди....Няма да стане....
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеДобре заварил. И аз ви желая много успехи и печеливши сделки.
Но не съм нов на БФБ. Преди две години сключих договор с посредник и направих първата си сделка (и последна до преди 5 дни) 10 бр. акции от Фонд имоти на средна цена от 44 ст.В момента цената е 3 ст. Но няма да продам под 2 лв. на акция.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеА още по-хубаво е да е със собственото си име.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
А добре дошъл и успех. Твоят успех ше е и наш
Но не съм нов на БФБ. Преди две години сключих договор с посредник и направих първата си сделка (и последна до преди 5 дни) 10 бр. акции от Фонд имоти на средна цена от 44 ст.В момента цената е 3 ст. Но няма да продам под 2 лв. на акция.
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеМнението ми беше по-скоро закачка с Мишо (така се казва човека подвизавщ се с ник "15%"), с който сме големи приятели в личния живот
А колкото до Химипорт вобще не смятам че е грешка, както и не би било грешка да инвестирам на почти всички компании от БФБ. Мнението ми, че всичко ще се вдига. Така че Химипорт под 5 лв. цена на акция няма как да продамСъвсем сериозно го казвам.
Мнението ми е лично и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение !
А добре дошъл и успех. Твоят успех ше е и нашНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеИ аз имам ама голям таргет си даваш и май ще се чака доста време поне до другото правителство
Имам Софарма, Химимпорт (обикновени и превилигировнаи), Еврохолд, ЧЕЗ, БАКБ, а от днес и Евроинс. И нито една акция няма да продам !!!Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеМнението ми беше по-скоро закачка с Мишо (така се казва човека подвизавщ се с ник "15%"), с който сме големи приятели в личния живот
А колкото до Химипорт вобще не смятам че е грешка, както и не би било грешка да инвестирам на почти всички компании от БФБ. Мнението ми, че всичко ще се вдига. Така че Химипорт под 5 лв. цена на акция няма как да продамСъвсем сериозно го казвам.
Мнението ми е лично и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение !
Хайде,наздраве!!!Пък,каквото му дойде...Last edited by retro_69; 13.11.2013, 17:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеПърво,не се знае дали това е грешка от твоя страна.Второ,дори и да е грешка,ако мислиш,че тя ще ти е първата и последната на БФБ,по-добре се откажи още в началото...
Мнението ми е лично и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение !Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеИ на мен ми е кофти че ме накара да направя първите си стъпки на БФБ точно на тази компания !
Хубаво си мислех аз Софарма........
Коментар
Коментар