IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Драсни на лични на Мариян. Мисля ще помогне. Моята регистрация е от преди много години и нямам спомен, съжалявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Жоро Зарибителя....
      Започна се с насаждането на инвеститорски манталитет " Вие инвестирайте и не продавайте, ние ще продаваме и ще харчиме "
      "Парите за нас- мечтите за вас"

пп Имам доста акции и доооста по-голям портфейл.....Мога да си трая и да осребрявам надежди....Няма да стане....
      Както споменах преди повече от две години "нахлух" на капиталовите пазари и заради това че Бенчмарк са ми посредник реших да си купя споменатите 10 бр. акции от Фонд имоти. Така де, от уважение към посредника си. Заредих 1000 лв. в платформата за международна търговия и почнах форекс. Имах бегла представа, защото бях пробвал малко демо преди това. Изгубих ги. После изгубих още. Разбрах за индексите и метатрейдър....и там губих. Всичките ми сделки бях все дълги, просто съм оптимист. Дакс беше 6000 а Дау 10000 (днес са съответно 9000 и 15 000). Все си казвах, че ще отворя позици и няма да ги пипам години, защото бях убеден че всичко ще е нагоре. Ама никога не ставше. Най-много ден да изкара и Маржин кол. Загубих още, не съм ги броил но за двете години имат поне 10000 лв.
      Е на БФБ няма как да има Маржин кол. Пак и тези 10000 лв дето съм ги инвестирал. не са ми спешни. Имам си работа, храня си смейството а от БФБ-то каквото дойде и когато дойде. И няма как да продам скоро Химипорт и Софарма колкото и да не ти се вярва. Разни спекулативни акции като ЧЕЗ и БАКБ сигурно ще продам но до там.
      А колко ти е голям портфейла и чии надежди осребряваш си е твоя работа, мен не ме интересува.Успех !
      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Жоро Зарибителя....
        Започна се с насаждането на инвеститорски манталитет " Вие инвестирайте и не продавайте, ние ще продаваме и ще харчиме "

пп Имам доста акции и доооста по-голям портфейл.....Мога да си трая и да осребрявам надежди....Няма да стане....
        Кат омислиш че няма да стане много ми е интересно къкъв ти е мотива да имаш акции.....
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнение
          Снощи му казах на г-н 15%, че портфейла ми, който е 10 000 лв. , ще го продам когато стане 50 000 лв. Мисля че ще отнеме няколко години, но аз не бързам.
          Имам Софарма, Химимпорт (обикновени и превилигировнаи), Еврохолд, ЧЕЗ, БАКБ, а от днес и Евроинс. И нито една акция няма да продам !!!
          Жоро Зарибителя....

Коментар

Добре заварил. И аз ви желая много успехи и печеливши сделки.
            Но не съм нов на БФБ. Преди две години сключих договор с посредник и направих първата си сделка (и последна до преди 5 дни) 10 бр. акции от Фонд имоти на средна цена от 44 ст. В момента цената е 3 ст. Но няма да продам под 2 лв. на акция.
            Е те тази разстърстваща сделка за 4,4 лева викам да не я бройм

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
              А още по-хубаво е да е със собственото си име.
              Много исках да е и на кирилица но при регистрацията не ми позволи. Ти как си го направил ?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

А добре дошъл и успех. Твоят успех ше е и наш
                Добре заварил. И аз ви желая много успехи и печеливши сделки.
                Но не съм нов на БФБ. Преди две години сключих договор с посредник и направих първата си сделка (и последна до преди 5 дни) 10 бр. акции от Фонд имоти на средна цена от 44 ст. В момента цената е 3 ст. Но няма да продам под 2 лв. на акция.

Коментар

• А още по-хубаво е да е със собственото си име.

Коментар

Мнението ми беше по-скоро закачка с Мишо (така се казва човека подвизавщ се с ник "15%"), с който сме големи приятели в личния живот

А колкото до Химипорт вобще не смятам че е грешка, както и не би било грешка да инвестирам на почти всички компании от БФБ. Мнението ми, че всичко ще се вдига. Така че Химипорт под 5 лв. цена на акция няма как да продам Съвсем сериозно го казвам.

Мнението ми е лично и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение !
                    Хубаво е че се виждат нови никове, респективно нови инвеститори със свежи левчета ....само така борсата ще тръгне нагоре.

А добре дошъл и успех. Твоят успех ше е и наш

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                      И аз имам ама голям таргет си даваш и май ще се чака доста време поне до другото правителство
                      Снощи му казах на г-н 15%, че портфейла ми, който е 10 000 лв. , ще го продам когато стане 50 000 лв. Мисля че ще отнеме няколко години, но аз не бързам.
                      Имам Софарма, Химимпорт (обикновени и превилигировнаи), Еврохолд, ЧЕЗ, БАКБ, а от днес и Евроинс. И нито една акция няма да продам !!!

Коментар

• Време за смукача ли стана? Отивам до магазина за питие и мезе

Коментар

Мнението ми беше по-скоро закачка с Мишо (така се казва човека подвизавщ се с ник "15%"), с който сме големи приятели в личния живот

А колкото до Химипорт вобще не смятам че е грешка, както и не би било грешка да инвестирам на почти всички компании от БФБ. Мнението ми, че всичко ще се вдига. Така че Химипорт под 5 лв. цена на акция няма как да продам Съвсем сериозно го казвам.

Е,така представени нещата,изглеждат по-различно.
                          Хайде,наздраве!!!Пък,каквото му дойде...
                          Last edited by retro_69; 13.11.2013, 17:02.

Коментар

• И аз имам ама голям таргет си даваш и май ще се чака доста време поне до другото правителство

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                              Първо,не се знае дали това е грешка от твоя страна.Второ,дори и да е грешка,ако мислиш,че тя ще ти е първата и последната на БФБ,по-добре се откажи още в началото...

Коментар

И на мен ми е кофти че ме накара да направя първите си стъпки на БФБ точно на тази компания !
                                Хубаво си мислех аз Софарма........
                                Първо,не се знае дали това е грешка от твоя страна.Второ,дори и да е грешка,ако мислиш,че тя ще ти е първата и последната на БФБ,по-добре се откажи още в началото...

Коментар

Working...
                                X