IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
    Аз така като гледам никъде няма купувачи, поне да става търговия. Иначе се размятаха разни пакетчета тук таме, ама няма движение на цените, а Софка обикаля тия 450-460 пункта.
    Оптимистичното може да бъде ако съдът остави Пеевски депутат и протестите избухнат с достатъчна сила, че да свалят правителството. Тогава насрочването на нови избори може да даде по-ясна перспектива пред БГ и чужди инвеститори да се включат. Спекулирам си де
    *не е препоръка.
    Честно казано не мисля, че евентуално падане на "тези' ще донесе нещо позитивно дългосрочно. Няма алтернатива и след изборите ще е същата картинка

Коментар

Аз така като гледам никъде няма купувачи, поне да става търговия. Иначе се размятаха разни пакетчета тук таме, ама няма движение на цените, а Софка обикаля тия 450-460 пункта.
      Оптимистичното може да бъде ако съдът остави Пеевски депутат и протестите избухнат с достатъчна сила, че да свалят правителството. Тогава насрочването на нови избори може да даде по-ясна перспектива пред БГ и чужди инвеститори да се включат. Спекулирам си де
      *не е препоръка.
      Това сериозно ли го пишеш...
      В момента щом се обяви оставката на правителството 90 % от дребните ще продадат на пазарна иаз също......
      Държавата няма бюджет ,няма изборен кодекс ,алтернативата е ГЕРб....и политическа криза ....
      При бъдещ Премиер който сутрин говори едно ,на обед друго на вечерта прави трето не инвеститор ами и спекулант няма да припари.....това е характеристика на БорисоФ..
      А колкото по малко протести толкова повече сигурност ,спокойствие и надежда....за борсата и икономиката и някой кръгове ще им намерят цаката да слушат......

Коментар

• Абе както няма купувачи така изведнъж ще хвръкне доста на север! Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          " А дано, ама надали"
          Няма купувачи ми се струва по тази позиция и шъобще по-всички на холдинга.
          Явно всички сме пълни с артиййте им
          *не е препоръка.

Коментар

Днес малко нагоре?
            Ако падне вчерашното дъно 1.33-1.31 ?!?!?!?!?!?!!?

Коментар

Днес малко нагоре?
              " А дано, ама надали"
              Няма купувачи ми се струва по тази позиция и шъобще по-всички на холдинга.
              Явно всички сме пълни с артиййте им

Коментар

• Днес малко нагоре?

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                  Някой тук се беше "притеснил", че не си е купил на 1.70!? Да действа сега...
                  маркета е пълен с обикновени и привИлигировани ХИМ.. ..
                  По скоро се търси колега който няма...
                  Ако някой се е притиснил,че ще остане на сухо ,то тогава не познава нашия пазар....

Не бих и заложил и една бира че тук ще има бързо голямо качване и причините са много ,но и тези че любители на дивиденнски акции ще гледат какво има по другите сергии и тогава накрая тук и то пролеттта на другата година..
                  А любителите на спекулански акции ..търсят човека с лампата....Не е препоръка...

Коментар

"ПП “Зелените” е направила списък на всички дружества, които притежава империята ТИМ"
                    Тия са пълни плагиати от тази партия. Че всичко си го има описано в отчетите на дружеството. Много ме кефят тия зелени как откриват всеки ден топлата водя и бия камбаните все едно е някакво разкритие.
                    http://www.chimimport.bg/uf//dl/Chim...re_2013_03.JPG

По темата - кой купи пакетите?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      АКО НЕ ГО ИЗТРИЯТ МОДЕРАТОРА !
                      http://www.economynews.bg/%D0%BA%D0%...news49065.html
                      "ПП “Зелените” е направила списък на всички дружества, които притежава империята ТИМ"
                      Тия са пълни плагиати от тази партия. Че всичко си го има описано в отчетите на дружеството. Много ме кефят тия зелени как откриват всеки ден топлата водя и бия камбаните все едно е някакво разкритие.

Коментар

• АКО НЕ ГО ИЗТРИЯТ МОДЕРАТОРА !
                        http://www.economynews.bg/%D0%BA%D0%...news49065.html

Коментар

• Някой тук се беше "притеснил", че не си е купил на 1.70!? Да действа сега...

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                            Батя, съгласен съм че ако всичко стане цветя и рози и вземат да се редят опашки от чужди инвеститори да си влагат парите в бг през следващите месеци и години и всички искат акции на български компании, то неминуемо при никаквата ликвидност на пазара ще скочат в Хима като топ позиция с големи обеми реално без значение дали тия цифри са вярни или нямат много общо с реалността.
                            Значи повече опираме до това дали човек залага на потоци свежи пари от вън или на слабо разумно и леко инвестиране на нашия пазар в средносрочен план. Аз повече залагам на второто, а ако стане първото ще съм още по-доволен, дори и в дружества от втората редица поскъпващи (със сериозен фундамент) пак ще имам по-голяма доходност от втория вариант.

Не може да каже човек, че не е интересно.
                            Успех и занапред ти желая!!!
                            Аз нещо само не схващам, защо се вкарва твърдение за измислени печалби ?

Тая бизнес империя с измислени пари може ли да се направи ?

Ако някои знае как да се обади, да направим джоинтвенчър .......аз ще измислям печалбите и ша делим бизнеса 50 на 50.
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                              ...
                              Тезата ти е некоректна Опитваш се да втълпиш, че щом някой купува нещо, то това означава, че то ще се покачва ли?
                              Те тези инвеститори преди кризата купуваха и ОЦК, Меком и много други, които е вече ясно че никога няма да възстановят цената си
                              Мдааа, а твоето сравнение с фалирали дружества е мнооого коректно

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Но да се влиза през 2-3 дни в темата и да се внушават само негативи, да се сплашват акционерите, без да се обръща никакво внимание на потенциалните позитиви.... и това само защото не си успял да си купиш от акцията в по-ниското... си е най-малкото неспортсменско
                                Айде сега на цензура ще го играем.

Следя акцията, защото тя е еманацията на пазара. Тук е влязла масата.

Ако тази позиция тръгне, пазара е нагоре, ако падне, пазара е надолу, защото в първия случай тези маса ще се ентусиазира, във втория ще се спаружи. При рейндж активността ще намалее и хората "ще отидат за гъби", както каза Бакърджиев преди време.

Да видим какво ще последва. Развитието тук ми дава важни отговори за състоянието на пазара.

Дано са позитивни.

Както писах по-рано днес, ликвидността свърши и да видим какво ще последва. Може би засилване при по-високи цени или при по-ниски или при текущите, както има пулсираща ликвидност при Атера на едни и същи цени вече няколко месеца, докато масата там се опитва да разбере подценена или надценена е Атера. Аз разбира се оттам избягах, като видях че няма да има бързо движение, защото не искам да попадна в трапа на неликвидността, освен когато не съм го направил нарочно.

Не приемам опита за цензура.

Коментар

Working...
                                X