IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аиде де,
    няма ли да изсипва вече продавача,
    събрахме се доста желаещи,

......че съм сложил една малка оферта на бида

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Нещо хубаво и евтино
      И ние

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
        Вие какво търсите ?!
        Нещо хубаво и евтино

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Пак ли нямате настроение?
          И книги , и кинти и настроение имаме

Вие какво търсите ?!

Коментар

• За момента ми се разминава прогнозата за слизане под 1.30, а до днес имаше реална възможност това да се случи, но днес дръпна, което не значи, че не може да стане де
            Имам малко кеш и ще чакам пък каквото стане
            не е препоръка

Коментар

• Пак ли нямате настроение?

Коментар

• Колеги, предложения на кого са тия айсберги отново сложени тук? Смисъл дали е някой който пак си натиска лекичко цената защото чака някой закъсал, за да му вземе пакета като на двамата миналия петък и окрупнява? Или пък нещо друго, което ми убягва, но като че ли като се съживи леко и цената тръгне да лази нагоре веднага се появяват айсбергите и ентусиазма секва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Е някой го поверваха и останаха без апартаменти ,коли и жени...
                  То за друго ставаше въпрос - дали вярваш че от 1000 могат да станат 100 хил., а не 100 хил. - 10 млн. Ако бяха почнали с 1000, сега щяха да са си с имуществото.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                    всички те помним как преди 2 години обикаляше всички теми и врачуваше, че БАКБ от 12 лв ще стане минимум 25 лв. и беше заложил всичките си пари в акцията, а дори и влог си направи в БАКБ ........................ а цената отидедори и под 5 лв колко аз тогава я оцених и се спря на 3 лв.

мисирко, всички те помним и миналата година когато набута жълтите си стинки в ОЦК на 6 кинта и осредняваше през целия спад като накрая обяви, че си осреднила и на 30 стинки и чакаше на 5 лв да продадеш за да избиеш загубите

ех, мисирко, мисирко ....................... смени си ника и си мислиш, че новите във форума ще можеш да ги залъгваш със селските си номера...

жалка историйка си, мисирко...

Е да не забравяме ,че имаш загубен неплатен бас от мен от НИКА ...Цвети мече 93...за БТН ..

А отгоре и на това откъде пишеш , нали когато комунистите ако вземеха властта щеше да имигрираш.... Здравей имигрантино .....
                    Знам ,че си пълен с ХИМ прив. и ССВ и си на Батя сол ташак.... нали се мъчите да правите другарски съд на всеки който има друго мнение по вашите позиции...

А пиле шарен0....

Коментар

• Fortune favours the brave!!!

Успех на всички!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
                        Това че Батя е направил Х0000% профит е ценна информация за вас. Показва ви, че е възможна печалба от 100 и повече пъти. Това би трябвало да ви изпълни с надежда и мечти, а не със злоба. Освен това къде другаде, ако не във форума да се хвалим. Нали това е единствената ни трибуна и мястото което ценим.
                        Тази информация за мен е толкова безмислена, колкото и безполезна. Защото нито ме интересува, нито касае. С надежди и мечти може да изпълни само някой новобранец-кандидат донор. Защото на БФБ може да се печели в такива размери само при търговия с вътрешна информация. Който го може честито, а на другите приятно мечтане. Относно злобата. Долу нарекох именно това мислене доста повърхностно. Защо да тая злоба или завист ако ти, Батя, бай Х. или който и да било е спечелил 10 и 10 милиона процента? Нека просто приемем, че не съм в позиция да завиждам. А относно трибуната за хвалене..Не си ли чувал, че скромността краси човека?

Успех на всички играещи на БФБ.

Коментар

Но в продължение на седмици се правих на форумна врачка да покажа ,че мога с моя опит да прогнозирам цени на акции до стотинка след голяма сделка или индексния фонд или Алианц и Евроинс..или СИС.... ..мога да ги цитирам...
                          Хим прив. ,ЗХБГ ,Енерго про Мрежи и Продажби...,Неон , Формопласт и Етропал, Петрол ........
                          мисирко, голяма врачка си няма спор ................... всички те помним как преди 2 години обикаляше всички теми и врачуваше, че БАКБ от 12 лв ще стане минимум 25 лв. и беше заложил всичките си пари в акцията, а дори и влог си направи в БАКБ ........................ а цената отидедори и под 5 лв колко аз тогава я оцених и се спря на 3 лв.

мисирко, всички те помним и миналата година когато набута жълтите си стинки в ОЦК на 6 кинта и осредняваше през целия спад като накрая обяви, че си осреднила и на 30 стинки и чакаше на 5 лв да продадеш за да избиеш загубите

ех, мисирко, мисирко ....................... смени си ника и си мислиш, че новите във форума ще можеш да ги залъгваш със селските си номера...

жалка историйка си, мисирко...
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

На валутния пазар съм от 1993 г... ..
                            мисирко, пак си се превъзбудила ........................ това, че си сменила $10 в чейнж-бюрото не означава, че си била на валутните пазари през 93 година

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Само че за 5 години съм прочел доста клюки във форемите на Щатите за него......
                            мисирко, че ти не правиш разлика между немски и английски, че си взела да четеш и форуми в щатите ........................ за справка погледни в темата на ДАКС-а преди 2 години където те попитах един текст на какъв език е и ти отговори, че текста е на немски, а той беше на английски

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Мигел,
                              Аз съм отрицател на ТИМ....
                              Но в продължение на седмици се правих на форумна врачка да покажа ,че мога с моя опит да прогнозирам цени на акции до стотинка след голяма сделка или индексния фонд или Алианц и Евроинс..или СИС.... ..мога да ги цитирам...
                              Хим прив. ,ЗХБГ ,Енерго про Мрежи и Продажби...,Неон , Формопласт и Етропал, Петрол .....

В резултат на това поне 10 човека ме питат за дадени акции и техните бъдещи цени ...
                              какви са твойте поуки ....от това .... това не те ли провокира да мислиш....
                              Монти , аз също имам подобно отношение към ТИМ. Допада ми цената, ликвидността, виждам потенциал за бъдещ повишен интерес към книжата им. Избрал съм този подход за инвестиране при тях.
                              Колкото до поуките ,че някои се интересуват от бъдещите цени, като време и стойности ги приемам като авантюристи и по добре да се пробват на форекса.
                              Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
                                И ти си прав. Играта винаги е една. Търси глупака. Ако не го виждаш, значи си ти Това е начинът по който вървят нещата в света.
                                Никой не обича да бъде глупак....
                                Но дадения случай имаше предложение за Бас и отговор за Бас....
                                Така че само се хапем и дразним в момента за нищо.... има само една истина в случая....
                                Някой ще спечили 5 бона при единия случай а при другия лично ще поднеса извиненията си на Стефчо... при другия....

Коментар

Working...
                                X