IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Интересно , при мен още го няма
    Така ще е ...като пишете против хима, ще го получите нанай....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Честито дивидент ...
      Интересно , при мен още го няма
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• 12 български компании попаднаха в класацията SEE Top 100

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Така написано ми звучи че търсиш ....... нискоморална хубавелка

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
            18 мил ако не се лъжа се раздават и ако само 10-20% се реинвестират ще стане интересно! Не е препоръка!
            Ха дано.........ама надали....

Но, напълно подкрепям предположението ти....И го отиграх....
            Сега чакам колегите акционери с над 80% да си дадат своя дан .....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Честито дивидент ...
              18 мил ако не се лъжа се раздават и ако само 10-20% се реинвестират ще стане интересно! Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Нещо хубаво и евтино
                Така написано ми звучи че търсиш ....... нискоморална хубавелка
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  Третият и най-вероятен вариант - според стратегията ми в момента нямам място на малки пазари като в България и напускам. Някой ден може и да се върна
                  A защо не и 4-ти, време е за отчетите и на някой му трябва кеш за по-добра инвестиция (под това разбирайте - като време, възвръщаемост за инв. хоризонт или спекулативна бърза печалба)?

* Не е препоръка.

Коментар

• Честито дивидент ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                      Или пък нещо друго, което ми убягва, но като че ли като се съживи леко и цената тръгне да лази нагоре веднага се появяват айсбергите и ентусиазма секва.
                      На мен пък лично движението тук много ми допада. Нека си излизат лека-полека и цената да не скача рязко, че иначе става хаос.
                      Иначе за продавача - трябваше да си закръгля бройката при прив. и днес ми снесоха малко Еланци - само от тях не бях пазарил при тази позиция . По принцип не смятам, че те са основен продавач, просто ми стана любопитно!
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        Третият и най-вероятен вариант - според стратегията ми в момента нямам място на малки пазари като в България и напускам. Някой ден може и да се върна
                        Абсолютно възможно!
                        Пък и е някакъв условен подвид на вариант 1.
                        Лъскаво е окото на Дявола и алчността може да споходи бързо и ненадейно и стари и препатили ветерани.

А, иначе, след като бяхме споходени от благата вест, че скотсмъните са се прибрали в тяхната си влажна родина, кой друг имаше да излиза с някакви бройки, които се завъртяха последните дни?

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                          Вярно, малко преди един завърши с едни скромни 64 бр. една серия от сделки ... и тишина.

Чудя се, дали само малката финална бройка може да е някакъв лакмус, че сипването е свършило. Дори да се окаже така, отде може да се знае тази работа още в момента на случване на сделката (серията). Е, винаги остава една вероятност за достъп до алтернативни източници на информация.

На мен ми е по-интересно, какви ли мисли минават в главата на продавача.
                          Ето, поне два варианта:
                          1. Ох, слава на ..... отървах се най-накрая от този ...... . Добре, че се намери кой да ги вземе. Няма да погледна повече тук.
                          2. Разкарах ги с едни бързи 15 % -тина и се зареждам отново долу в ниското, където задължително пак ще натоваря.

Коментар

• Вярно, малко преди един завърши с едни скромни 64 бр. една серия от сделки ... и тишина.

Чудя се, дали само малката финална бройка може да е някакъв лакмус, че сипването е свършило. Дори да се окаже така, отде може да се знае тази работа още в момента на случване на сделката (серията). Е, винаги остава една вероятност за достъп до алтернативни източници на информация.

На мен ми е по-интересно, какви ли мисли минават в главата на продавача.
                            Ето, поне два варианта:
                            1. Ох, слава на ..... отървах се най-накрая от този ...... . Добре, че се намери кой да ги вземе. Няма да погледна повече тук.
                            2. Разкарах ги с едни бързи 15 % -тина и се зареждам отново долу в ниското, където задължително пак ще натоваря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Мисля че току що, продавача от последната седмица-две, през Булбанк, си сипа последните бройки. Дано си се хванал
                              Не,
                              но ако има пак, може и да успея......

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                                Аиде де,
                                няма ли да изсипва вече продавача,
                                събрахме се доста желаещи,

......че съм сложил една малка оферта на бида
                                Мисля че току що, продавача от последната седмица-две, през Булбанк, си сипа последните бройки. Дано си се хванал

Коментар

Working...
                                X