If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Третият и най-вероятен вариант - според стратегията ми в момента нямам място на малки пазари като в България и напускам. Някой ден може и да се върна
A защо не и 4-ти, време е за отчетите и на някой му трябва кеш за по-добра инвестиция (под това разбирайте - като време, възвръщаемост за инв. хоризонт или спекулативна бърза печалба)?
Или пък нещо друго, което ми убягва, но като че ли като се съживи леко и цената тръгне да лази нагоре веднага се появяват айсбергите и ентусиазма секва.
На мен пък лично движението тук много ми допада. Нека си излизат лека-полека и цената да не скача рязко, че иначе става хаос.
Иначе за продавача - трябваше да си закръгля бройката при прив. и днес ми снесоха малко Еланци - само от тях не бях пазарил при тази позиция . По принцип не смятам, че те са основен продавач, просто ми стана любопитно!
Третият и най-вероятен вариант - според стратегията ми в момента нямам място на малки пазари като в България и напускам. Някой ден може и да се върна
Абсолютно възможно!
Пък и е някакъв условен подвид на вариант 1.
Лъскаво е окото на Дявола и алчността може да споходи бързо и ненадейно и стари и препатили ветерани.
А, иначе, след като бяхме споходени от благата вест, че скотсмъните са се прибрали в тяхната си влажна родина, кой друг имаше да излиза с някакви бройки, които се завъртяха последните дни?
Вярно, малко преди един завърши с едни скромни 64 бр. една серия от сделки ... и тишина.
Чудя се, дали само малката финална бройка може да е някакъв лакмус, че сипването е свършило. Дори да се окаже така, отде може да се знае тази работа още в момента на случване на сделката (серията). Е, винаги остава една вероятност за достъп до алтернативни източници на информация.
На мен ми е по-интересно, какви ли мисли минават в главата на продавача.
Ето, поне два варианта:
1. Ох, слава на ..... отървах се най-накрая от този ...... . Добре, че се намери кой да ги вземе. Няма да погледна повече тук.
2. Разкарах ги с едни бързи 15 % -тина и се зареждам отново долу в ниското, където задължително пак ще натоваря.
Вярно, малко преди един завърши с едни скромни 64 бр. една серия от сделки ... и тишина.
Чудя се, дали само малката финална бройка може да е някакъв лакмус, че сипването е свършило. Дори да се окаже така, отде може да се знае тази работа още в момента на случване на сделката (серията). Е, винаги остава една вероятност за достъп до алтернативни източници на информация.
На мен ми е по-интересно, какви ли мисли минават в главата на продавача.
Ето, поне два варианта:
1. Ох, слава на ..... отървах се най-накрая от този ...... . Добре, че се намери кой да ги вземе. Няма да погледна повече тук.
2. Разкарах ги с едни бързи 15 % -тина и се зареждам отново долу в ниското, където задължително пак ще натоваря.
Коментар