IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
    Добро разбиране на нещата Oslo. Наистина във форума най ценното е мнението което те провокира да мислиш , а не безмислините злобни постове. Батя дава от първите. Процентите си идват и си отиват, поуките остават.
    Мигел,
    Аз съм отрицател на ТИМ....
    Но в продължение на седмици се правих на форумна врачка да покажа ,че мога с моя опит да прогнозирам цени на акции до стотинка след голяма сделка или индексния фонд или Алианц и Евроинс..или СИС.... ..мога да ги цитирам...
    Хим прив. ,ЗХБГ ,Енерго про Мрежи и Продажби...,Неон , Формопласт и Етропал, Петрол .....

В резултат на това поне 10 човека ме питат за дадени акции и техните бъдещи цени ...
    какви са твойте поуки ....от това .... това не те ли провокира да мислиш....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Нема такова животно ...спечелил от Форекса да знаеш.....
      На валутния пазар съм от 1993 г...
      Там където има ливъридж 10 към 1 ....не ми го хвали..
      Ако купуваш едно към едно ,може и да изкараш за пица....
      Е влез в темата Форекс и от 2005 са се сменили десетки хиляди никове...
      Статистиката при форекс е при 95 % загубили/фалирали/ и само 5 спечелили....
      Така че примера ти е неудачен..
      Чичко ти Бъфет е толкова грешен .. че не ми го хвали...
      Само че за 5 години съм прочел доста клюки във форемите на Щатите за него....
      Защо ли купи една банка....
      Абсолютно съгласен. 1-во тия приятели със 100% профит на месец, са пътници. Във форума имаше един със 100 поредни успешни сделки, после изчезна...

Също така Бъфет е аномалия. Самият той има гръмък фалит преди около 50 години. Тогава му идва акъла и почва да залага по особен специфичен начин. Като това на което разчита е монопол и манипулации.

От форекса печелят само брокерите. То си е чист хазарт.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
        Ти що се правиш на интересен - за спекулации не си чувал нали!?
        Силата на сложната лихва не си я чувал предполагам?!

Имам познати, за 3-4 месеца правят по 100% на форекса - хайде смятай какво се прави.
        При правилни спекулации, постоянство и парично управление + капитализиране, късмет и дълъг период мисля, че не е сложно.

Чичко ти Бъфет за 45 години средно по 20% капитализано прави хайде иди му кажи, че не може
        Нема такова животно ...спечелил от Форекса да знаеш.....
        На валутния пазар съм от 1993 г...
        Там където има ливъридж 10 към 1 ....не ми го хвали..
        Ако купуваш едно към едно ,може и да изкараш за пица....
        Е влез в темата Форекс и от 2005 са се сменили десетки хиляди никове...
        Статистиката при форекс е при 95 % загубили/фалирали/ и само 5 спечелили....
        Така че примера ти е неудачен..
        Чичко ти Бъфет е толкова грешен .. че не ми го хвали...
        Само че за 5 години съм прочел доста клюки във форемите на Щатите за него....
        Защо ли купи една банка....

Коментар

Е някой го поверваха и останаха без апартаменти ,коли и жени...
          Ако си забравил какво стана в последните пет години то аз не съм..
          Просто се кефя как се качват без много да мислят на различни шитове и просто ситуацията е по спокойна иначе 90 % ще бъдат изхвърлени през борда по съкратената процедура ,късмета им е иза ДАУ и ДАХ....
          Сега даваха една комбинация по нова в 10 ч. как за 150 К евро дадени за игра на борсата е платила 2 милиона една майсторка......
          Вярно много съшита история... ама познавам влезли с 100 К в Зхбг и сега си ги държат депозитарните разписки ...за урок..
          Всеки има право да рекламира акциите си ,но не и да използва дадения авторитет в момент на растеж на борсата с фантомни числа и да им продава после като се спече и се скрие и ...и остане онези с горещия картоф да се питат те ли са най глупавите......до следващото тръгване на влака....
          И ти си прав. Играта винаги е една. Търси глупака. Ако не го виждаш, значи си ти Това е начинът по който вървят нещата в света.

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
            Това че Батя е направил Х0000% профит е ценна информация за вас. Показва ви, че е възможна печалба от 100 и повече пъти. Това би трябвало да ви изпълни с надежда и мечти, а не със злоба. Освен това къде другаде, ако не във форума да се хвалим. Нали това е единствената ни трибуна и мястото което ценим.
            Добро разбиране на нещата Oslo. Наистина във форума най ценното е мнението което те провокира да мислиш , а не безмислините злобни постове. Батя дава от първите. Процентите си идват и си отиват, поуките остават.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
              Е, за да ти се случи първо трябва го повярваш, а сложната лихва е голяма сила.
              Е някой го поверваха и останаха без апартаменти ,коли и жени...
              Ако си забравил какво стана в последните пет години то аз не съм..
              Просто се кефя как се качват без много да мислят на различни шитове и просто ситуацията е по спокойна иначе 90 % ще бъдат изхвърлени през борда по съкратената процедура ,късмета им е иза ДАУ и ДАХ....
              Сега даваха една комбинация по нова в 10 ч. как за 150 К евро дадени за игра на борсата е платила 2 милиона една майсторка......
              Вярно много съшита история... ама познавам влезли с 100 К в Зхбг и сега си ги държат депозитарните разписки ...за урок..
              Всеки има право да рекламира акциите си ,но не и да използва дадения авторитет в момент на растеж на борсата с фантомни числа и да им продава после като се спече и се скрие и ...и остане онези с горещия картоф да се питат те ли са най глупавите......до следващото тръгване на влака....

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Поне за мен не в това е въпросът дали Батката е направил Х0000% профит или не. Ако ги е направил да си ги консумира с удоволствие и мярка. Мен изключително ме дразни надменното и на моменти доста комплексарско поведение на Батката във форума. Хич да не говорим, че няколко пъти сме го хващали в откровено манипулатор ски изказвания. Най-лошото е, че това дразни явно вече доста хора и затова ставаме свидетели на такива безмислени дискусии. Също така лошо е, че Батката дори не се замисля над това. Когато някой иска да му покаже границите то този или е мишок, или му завижда. Което е едно доста елементарно разбиране на нещата. Аз лично предлагам всеки да се замисли над себе си, а тук да заговорим най-сетне отново за Химимпорт.
                Това че Батя е направил Х0000% профит е ценна информация за вас. Показва ви, че е възможна печалба от 100 и повече пъти. Това би трябвало да ви изпълни с надежда и мечти, а не със злоба. Освен това къде другаде, ако не във форума да се хвалим. Нали това е единствената ни трибуна и мястото което ценим.
                Last edited by oslo; 20.10.2013, 11:17.

Коментар

• Поне за мен не в това е въпросът дали Батката е направил Х0000% профит или не. Ако ги е направил да си ги консумира с удоволствие и мярка. Мен изключително ме дразни надменното и на моменти доста комплексарско поведение на Батката във форума. Хич да не говорим, че няколко пъти сме го хващали в откровено манипулатор ски изказвания. Най-лошото е, че това дразни явно вече доста хора и затова ставаме свидетели на такива безмислени дискусии. Също така лошо е, че Батката дори не се замисля над това. Когато някой иска да му покаже границите то този или е мишок, или му завижда. Което е едно доста елементарно разбиране на нещата. Аз лично предлагам всеки да се замисли над себе си, а тук да заговорим най-сетне отново за Химимпорт.

Коментар

ако обичаш да те бУдалкат и да вярваш че с 100 лева ще станеш милионер ...
                    защо се мъчиш и другите да ги включиш в твойта група...
                    софикс се е качвал от 300 до 2000 и обратно пак до 300 за 10 години
                    Ако разсъждаваме по твоя начин... Пет години се печели по 10 % и пет години се губи по 10 %....
                    и се прави равносметка ... да сложим компонента късмет по 5% и какво излиза...
                    не повече от 50 % .....
                    Ти що се правиш на интересен - за спекулации не си чувал нали!?
                    Силата на сложната лихва не си я чувал предполагам?!

Имам познати, за 3-4 месеца правят по 100% на форекса - хайде смятай какво се прави.

При правилни спекулации, постоянство и парично управление + капитализиране, късмет и дълъг период мисля, че не е сложно.

Чичко ти Бъфет за 45 години средно по 20% капитализано прави хайде иди му кажи, че не може
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Е, за да ти се случи първо трябва го повярваш, а сложната лихва е голяма сила.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                        Пак ли бе, вие нямате спирка.....

До колкото си спомням тези проценти са от началото на инвестиционният му процес. Ако се правят по 100% на година за 10 години са толкова %, а иначе ако почваш с една сума и добавяш и капитализираш нещата стават.
                        ако обичаш да те бУдалкат и да вярваш че с 100 лева ще станеш милионер ...
                        защо се мъчиш и другите да ги включиш в твойта група...
                        софикс се е качвал от 300 до 2000 и обратно пак до 300 за 10 години
                        Ако разсъждаваме по твоя начин... Пет години се печели по 10 % и пет години се губи по 10 %....
                        и се прави равносметка ... да сложим компонента късмет по 5% и какво излиза...
                        не повече от 50 % .....

Коментар

• Пак ли бе, вие нямате спирка.....

До колкото си спомням тези проценти са от началото на инвестиционният му процес. Ако се правят по 100% на година за 10 години са толкова %, а иначе ако почваш с една сума и добавяш и капитализираш нещата стават.
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Еййй, пак ли се захапахте бе....туй БГ-ца дай му да троши сума ти адреналин ей тъй нахалост, за нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              Батя, стига с тези обиди, комплекси и сапунки!
                              Едно от тези "мишлета" съм аз и потвърждавам облога си за 5К лв., а той бе, че ти имаш над 10 000% печалба от БФБ към 1 Октомври 2013 г. /провери отново постовете!/
                              Давай публично да направим справката с приятелите ти от Карол и да се кротнеш малко, че все голям го вадиш.
                              Аз лично се скрих от твоите коментари, защото не ги намирам за градивни и не искам да изпадам в сапунки, но при положение, че си позволяваш обиди, съм длъжен да отговоря.
                              Дори да е сбъркал с една нула.... това ще ви направи ли щастливи
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                Батя, стига с тези обиди, комплекси и сапунки!
                                Едно от тези "мишлета" съм аз и потвърждавам облога си за 5К лв., а той бе, че ти имаш над 10 000% печалба от БФБ към 1 Октомври 2013 г. /провери отново постовете!/
                                Давай публично да направим справката с приятелите ти от Карол и да се кротнеш малко, че все голям го вадиш.
                                Аз лично се скрих от твоите коментари, защото не ги намирам за градивни и не искам да изпадам в сапунки, но при положение, че си позволяваш обиди, съм длъжен да отговоря.
                                ще може ли да ни държите онлаин за случая.... защото печалбата е по голяма и от тази на Рокфелер...

Обърнете внимание на репата и банковите кредити и техните лихви....при връщане ...

Коментар

Working...
                                X