Монтииииииииии, докато ти си драскаш хората направиха по един чувал пари
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЩом си наясно , че тровиш и съзнателно ще продължаваш да го правиш, БЪДИ ГОТОВ ДА ПОНАСЯШ ОБИДИ!
В армията никой не иска да бъде вестоносец или куриер....още от римско време а и от по рано....например египет....
Вестоносците били зазидани в пирамидите......а по късно обезглавени....
Носителита на лоши вести губят позиции даже и в днешно време и изчезват в забрава....
Т са виновни за глупостта на взимащите решения.... или на действията на хората който виждат само днешната ситуация....мислейки ,че това е вечно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА трябва ли....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМонти задаваш глупав въпрос.Борсата ще расте докато кажат мажовцете,тоест
докато има пари готови да влязат в нея.Най-голяма файда от балонизирането
имат мажоритарите.Ние сме просто статисти на този спектакъл.
След две ,три години .. ПФ ще почнат да плащат пенсии и ще видиш жив скеч....
Като почнат и те да продават...
А ако и икономиката е зле...
Ще стане три в едно......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЗащо въпроса "докога" е проблем?
Отговорът е : "Докогато!". Колкото - толкова!
Нищо не зависи от никого тук, дано да ти помогне да го проумееш,
за да спреш вече с истериите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеняма я тръпката от предишните 6 години...когато борсата падаше..
тогава всеки леФ в дадена позиция беше от значение и имаше причина да събираме фенове на кратката спекула и слаболиквидни консервативни позиции като табака или дълготрайното инвестиране в ТИМ и други ликвидни позизиции....
сега където и да купиш след време ще се качи...
възниква проблема ...докога...
Затова го задавам....ама освен обиди отговор ..няма..
така беше и през 2007 г...
даа....
Отговорът е : "Докогато!". Колкото - толкова!
Нищо не зависи от никого тук, дано да ти помогне да го проумееш,
за да спреш вече с истериите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениети да не се позна в предния ми постинг???
никъде не съм те споменавал ............ к'во виеш на умряло
тогава всеки леФ в дадена позиция беше от значение и имаше причина да събираме фенове на кратката спекула и слаболиквидни консервативни позиции като табака или дълготрайното инвестиране в ТИМ и други ликвидни позизиции....
сега където и да купиш след време ще се качи...
възниква проблема ...докога...
Затова го задавам....ама освен обиди отговор ..няма..
така беше и през 2007 г...
даа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениевинаги ми прави удоволствие като видя, че някой си е направил специално ник заради мен
толкова дълбоко съм ти го набил, че не можеш да се отървеш от болката вече 4 години годиниАгент на КГБ, КДС, ЦРУ, ФБР, ДАНС, Мосад, МИ5, МИ6 и Албанското разузнаване
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениещо не вземеш да им кажеш ,кой е Карък Каръков.....
Появата му през есента на 2007 г. донесе 6 годишна Ледникова епоха на БФБ...
А всяка отделна поява след това рязък спад...
Сега пак си ни на гости...
Нали Мунчо.....
Първоначално изпратено от 2012какви "пари за семки', бе, батка?
за форумния идиот няма по-важно нещо от това да се изпъчи с виртуална доходност ............. комплекса за малоценност яко го тресе
вчера плюеше по ТИМаджийските акции без да се усети, че винаги когато мине кюфте цената на акцията излита, а днес постфактум обявява, че купил и продал (то така всеки може) .................. утре като види пак 7-8% ъп, пак ще обяви, че е оставил половината бройки които е продал "преди малко" на върха за деня
не виждам смисъл да му се обръща внимание .................. освен да дразни няма какво друго да даде на форума...
Коментар
Коментар