IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Монтииииииииии, докато ти си драскаш хората направиха по един чувал пари

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Щом си наясно , че тровиш и съзнателно ще продължаваш да го правиш, БЪДИ ГОТОВ ДА ПОНАСЯШ ОБИДИ!
      Знаеш ли хайрсъзов...
      В армията никой не иска да бъде вестоносец или куриер....още от римско време а и от по рано....например египет....
      Вестоносците били зазидани в пирамидите......а по късно обезглавени....
      Носителита на лоши вести губят позиции даже и в днешно време и изчезват в забрава....
      Т са виновни за глупостта на взимащите решения.... или на действията на хората който виждат само днешната ситуация....мислейки ,че това е вечно...

Коментар

• Вярно е Монти,това ще стане след време.Сега се наслаждавай на мига.

Коментар

• Така като гледам се очертава сериозна съпротива.

Който има да продава - сега е моментът, без да давам препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            А трябва ли....
            Щом си наясно , че тровиш и съзнателно ще продължаваш да го правиш, БЪДИ ГОТОВ ДА ПОНАСЯШ ОБИДИ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Монти задаваш глупав въпрос.Борсата ще расте докато кажат мажовцете,тоест
              докато има пари готови да влязат в нея.Най-голяма файда от балонизирането
              имат мажоритарите.Ние сме просто статисти на този спектакъ
              л.
              Мажовците имат желание да качват цените на акциите ,но нямат възможност....
              След две ,три години .. ПФ ще почнат да плащат пенсии и ще видиш жив скеч....
              Като почнат и те да продават...
              А ако и икономиката е зле...
              Ще стане три в едно......

Коментар

• Монти задаваш глупав въпрос.Борсата ще расте докато кажат мажовцете,тоест
                докато има пари готови да влязат в нея.Най-голяма файда от балонизирането
                имат мажоритарите.Ние сме просто статисти на този спектакъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Няма да спре.
                  А трябва ли....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    Защо въпроса "докога" е проблем?
                    Отговорът е : "Докогато!". Колкото - толкова!
                    Нищо не зависи от никого тук, дано да ти помогне да го проумееш,
                    за да спреш вече с истериите.
                    Няма да спре.

Коментар

няма я тръпката от предишните 6 години...когато борсата падаше..
                      тогава всеки леФ в дадена позиция беше от значение и имаше причина да събираме фенове на кратката спекула и слаболиквидни консервативни позиции като табака или дълготрайното инвестиране в ТИМ и други ликвидни позизиции....
                      сега където и да купиш след време ще се качи...
                      възниква проблема ...докога...
                      Затова го задавам....ама освен обиди отговор ..няма..
                      така беше и през 2007 г...

даа....
                      Защо въпроса "докога" е проблем?
                      Отговорът е : "Докогато!". Колкото - толкова!
                      Нищо не зависи от никого тук, дано да ти помогне да го проумееш,
                      за да спреш вече с истериите.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        ти да не се позна в предния ми постинг???

никъде не съм те споменавал ............ к'во виеш на умряло
                        няма я тръпката от предишните 6 години...когато борсата падаше..
                        тогава всеки леФ в дадена позиция беше от значение и имаше причина да събираме фенове на кратката спекула и слаболиквидни консервативни позиции като табака или дълготрайното инвестиране в ТИМ и други ликвидни позизиции....
                        сега където и да купиш след време ще се качи...
                        възниква проблема ...докога...
                        Затова го задавам....ама освен обиди отговор ..няма..
                        така беше и през 2007 г...

даа....

Коментар

• Вчера донапълних, вече пакета ми тук 65% от портфейла

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            винаги ми прави удоволствие като видя, че някой си е направил специално ник заради мен

толкова дълбоко съм ти го набил, че не можеш да се отървеш от болката вече 4 години години
                            Ех Благойчо, много високо мнение имаш за себе си. Чак пък заради теб да съм си направил ник ... Я по-добре кажи дали вече премина сладката болка отзад от ония 20 000 акции на Еврохолда? Още ли ги държиш или се отърва от тях за да бъде болката по-силна но по-кратка? Как са нещата в Пловдив? А в Столипиново? Още ли обслужваш дърти пияници сутрин в шкембеджийницата или колегите на Монти я затвориха? Ама сигурно ти е останал някакъв дребен бизнес щом имаш пари за нет да тролиш във форумите.
                            Агент на КГБ, КДС, ЦРУ, ФБР, ДАНС, Мосад, МИ5, МИ6 и Албанското разузнаване

Коментар

що не вземеш да им кажеш ,кой е Карък Каръков.....
                              Появата му през есента на 2007 г. донесе 6 годишна Ледникова епоха на БФБ...
                              А всяка отделна поява след това рязък спад...
                              Сега пак си ни на гости...
                              Нали Мунчо.....
                              мисирко, ти да не се позна в предния ми постинг???

Първоначално изпратено от 2012
                              какви "пари за семки', бе, батка?

за форумния идиот няма по-важно нещо от това да се изпъчи с виртуална доходност ............. комплекса за малоценност яко го тресе

вчера плюеше по ТИМаджийските акции без да се усети, че винаги когато мине кюфте цената на акцията излита, а днес постфактум обявява, че купил и продал (то така всеки може) .................. утре като види пак 7-8% ъп, пак ще обяви, че е оставил половината бройки които е продал "преди малко" на върха за деня

не виждам смисъл да му се обръща внимание .................. освен да дразни няма какво друго да даде на форума...
                              никъде не съм те споменавал ............ к'во виеш на умряло

Коментар

• Браво Монти, ти си Шампиона
                                Докато плюеше си спечелил най-много от всички.
                                Монти Цар, Монти Велик, Монти Йокодзуна.
                                Ааа, забравих, Монти Президент.

Коментар

Working...
                                X