IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DosietataX Разгледай мнение
    Как кой? Ми тва е Благойчо от Столипиново, шкембеджията. Не че ти си с нещо по-добър от него.
    винаги ми прави удоволствие като видя, че някой си е направил специално ник заради мен

толкова дълбоко съм ти го набил, че не можеш да се отървеш от болката вече 4 години години

Коментар

• Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнение
      Има, има! Сега като почнат пак да натискат надолу, може и под два лева да падне.
      Нема начин да не падне. Питай Монти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        що не вземеш да им кажеш ,кой е Карък Каръков.....
        Появата му през есента на 2007 г. донесе 6 годишна Ледникова епоха на БФБ...
        А всяка отделна поява след това рязък спад...
        Сега пак си ни на гости...
        Нали Мунчо.....
        Как кой? Ми тва е Благойчо от Столипиново, шкембеджията. Не че ти си с нещо по-добър от него.
        Агент на КГБ, КДС, ЦРУ, ФБР, ДАНС, Мосад, МИ5, МИ6 и Албанското разузнаване

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          какви "пари за семки', бе, батка?

за форумния идиот няма по-важно нещо от това да се изпъчи с виртуална доходност ............. комплекса за малоценност яко го тресе

вчера плюеше по ТИМаджийските акции без да се усети, че винаги когато мине кюфте цената на акцията излита, а днес постфактум обявява, че купил и продал (то така всеки може) .................. утре като види пак 7-8% ъп, пак ще обяви, че е оставил половината бройки които е продал "преди малко" на върха за деня

не виждам смисъл да му се обръща внимание .................. освен да дразни няма какво друго да даде на форума...
          що не вземеш да им кажеш ,кой е Карък Каръков.....
          Появата му през есента на 2007 г. донесе 6 годишна Ледникова епоха на БФБ...
          А всяка отделна поява след това рязък спад...
          Сега пак си ни на гости...
          Нали Мунчо.....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Толкова може човека
            не човек, а мисирка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Не си разваляй хубавия ден като обръщаш внимание на подобни елементи. Не виждаш ли че се кефи на пари за семки и няма и грам дългосрочна визия или малко по-височка цел от пари за 5-дневна ваканция ...
              какви "пари за семки', бе, батка?

за форумния идиот няма по-важно нещо от това да се изпъчи с виртуална доходност ............. комплекса за малоценност яко го тресе

вчера плюеше по ТИМаджийските акции без да се усети, че винаги когато мине кюфте цената на акцията излита, а днес постфактум обявява, че купил и продал (то така всеки може) .................. утре като види пак 7-8% ъп, пак ще обяви, че е оставил половината бройки които е продал "преди малко" на върха за деня

не виждам смисъл да му се обръща внимание .................. освен да дразни няма какво друго да даде на форума...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Не си разваляй хубавия ден като обръщаш внимание на подобни елементи. Не виждаш ли че се кефи на пари за семки и няма и грам дългосрочна визия или малко по-височка цел от пари за 5-дневна ваканция ...

Да се поздравим тия дни с преминаване и на тия чепати 2,40 , пък от там нататък пътя нагоре е още дълъг и стръмен
                Толкова може човека

Коментар

• Монти какво ще кажеш за инвеститора,който навлезе вчера масирано по
                  разни позиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Когато говориш за купуване - все Петрол ти е на езика. Аз лично дори гориво не зареждам там - само в краен случай .... и то при условие , че имам карта за отстъпка... Щото като знам колко октана са им хартийките ....
                    Разбира се че ще пиша за Петрол ,Енергото , Гагарин и т.н....
                    Петрол .. дали ще е успешно увеличението ...
                    Енергото .... И лиценза..
                    Гагарин .. слабите резултати...
                    Каквото и да пиша ... сега ще продавате там и да си купувате....модните акции...
                    Аз пък всеки свободен леФ ще насочвам натам....
                    За мен те са перспективата....

Тези дни постнах графика....ХИМ .... 4 пъти пробва 2,2-2,3....от 10 януари...
                    За мен е супер за спекулациика...
                    Продава скъпо и купуваш ефтино в рамките на часове....
                    Продадох 5К на ССВ към 1,6 ... утре мога и на 1,53-55 да си ги купа ако съм им фен...
                    А вие си ги гледате на стената.... и се хвалете колко виртуални левове сте направили....А тези който купиха на 10 януари.... колко са направили...
                    Три месеца.... празни...

Коментар

Аз винаги обявявам кога съм купил и на какви цени ,някой пъти и какво количество......
                      Вчера Петрол ,ССВ ..
                      Днес примерно съм купувал Петрол и ИХБГ и ГАЗ........
                      Понеже не всички са , като теб и има и свестни дагже и тук .... купих ирланско уиски да пия за тяхно здраве!
                      За такива като теб в Кауфланд има МАК Гленон ..за 9 лв....700 грама......
                      Та приеми ,че теб и теБподобните гаменчета ,съм ги уважил с него...защото не заслужавате нормално събеседване.. ..най малкото ви липсва възпитанието....
                      Когато говориш за купуване - все Петрол ти е на езика. Аз лично дори гориво не зареждам там - само в краен случай .... и то при условие , че имам карта за отстъпка... Щото като знам колко октана са им хартийките ....
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Да се поздравим тия дни с преминаване и на тия чепати 2,40 , пък от там нататък пътя нагоре е още дълъг и стръмен [/QUOTE

Ха дано да е по скоро, че и мен почна да ме нерви това 2,40.
                        Ако другата седмица до края не го минем твърдо, сигур няма да мога да се стърпя и тия послените 7 - 8 хиляди аксции от 2,08 до 2,16, които взех ще ги разкарам.

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                          Винаги когато растем плювалниците са купили вчера.Аман от комплексари.Защо са купили вчера шитове?Един път не го видях този да е купил ДНЕС.

Да се поздравим тия дни с преминаване и на тия чепати 2,40 , пък от там нататък пътя нагоре е още дълъг и стръмен

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                            Винаги когато растем плювалниците са купили вчера.Аман от комплексари.Защо са купили вчера шитове?Един път не го видях този да е купил ДНЕС.

Аз винаги обявявам кога съм купил и на какви цени ,някой пъти и какво количество......
                            Вчера Петрол ,ССВ ..
                            Днес примерно съм купувал Петрол и ИХБГ и ГАЗ........
                            Понеже не всички са , като теб и има и свестни дагже и тук .... купих ирланско уиски да пия за тяхно здраве!
                            За такива като теб в Кауфланд има МАК Гленон ..за 9 лв....700 грама......
                            Та приеми ,че теб и теБподобните гаменчета ,съм ги уважил с него...защото не заслужавате нормално събеседване.. ..най малкото ви липсва възпитанието....

Коментар

• Флагмана е в пълен напред!!! Да му мислят мецаните Браво

Коментар

радвам ви се.....и ви благославям а ще пия довечера едно голямо ..за всички ТИМ фенове...
                                Вчера си купих 5К ССВ ..... на около 1,45......и гледам някой ги купил днес на около 1,60 лв...
                                така ,че ви се радвам......
                                Имам малко и ГАЗ на 10,1 но нещо не кълвете нагоре....за сега...
                                Стегнете се и купувайте...

Коментар

Working...
                                X