IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
    Някой купил да подскаже,пакета на пощата или нов продавач
    Опит за припалване на двигателите нагоре.....Пощаците замръзнаха...

Коментар

• Някой купил да подскаже,пакета на пощата или нов продавач

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Само за протокола ...работещите в момента са колкото пенсионерите....
        така ,че ...
        Пенсионните фондове няма да влязат в отрицателни парични потоци поне в следващите 30 години. Няма как да излезе сметката ти да станат нетни продавачи.

Коментар

Имам работа и нямам време за диспут..
          така ,че ...
          Също за протокола - Работещите ще стават все по малко от неработещите в целия свят с продължаващото въвеждане на технологиите !

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
            Монти ,

Искам да ти обърна внимание върху впечатлението което правиш с недовършените си и нахвърляни мисли !

ПФ и в момента плащат пенсии в ДПФ , в ППФ и в момента прехвърлят натрупани за изплащане на пенсионирани лица в 1-ва и 2-ра категория . УПФ по закон ще започнат изплащане на пенсии през 2019 г. Дебитния им паричен поток за изплащане на пенсии Е ПО-МАЛЪК ОТ КРЕДИТНИЯ ОТ ПОСТЪПВАЩИ ВНОСКИ !
            Нетно те ще започнат да инвестират все по агресивно с утвърждаване на тренда .

Личните ми наблюдения са че 4 от ПОД са доста агресивни до момента в инвестициите на БФБ поради много свободни лимити . За пример дори ще ти дам една от от най-ликвидните банки на маркета напоследък .

Немалко от мажовците подкрепят чрез обратни изкупувания позициите си така че не знам някой да не го е разбрал .

Икономиката ни при толкова напечатани пари в Европа , Америка , Китай , Япония няма начин да не расте , като имам предвид и че доста екпортно ориентирани отрасли работят добре .

Да не пропусна да добавя и нарастващата инфлация от монетарните мерки на ЦБ на гореизброените и евтиния ресурс в съчетание с ниските лихви !

Според мен ако не се случат войни ( което според мен е малко вероятно ) или някакви по-значими локаути , барсата ще предизвести авансово бъдещия ръст на икономиката ни .

Бъди спокоен , щастлив и греби с пълни шепи от живота , защото е прекрасен , нали така ?!
            Имам работа и нямам време за диспут..
            така ,че ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
              Надявам се само изтръскваме малко шлака преди да пробваме да леем непрекъснато поне до 300 стотинки.
              Браво

Коментар

• Надявам се само изтръскваме малко шлака преди да пробваме да леем непрекъснато поне до 300 стотинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  А сметката с данните които си дал излиза че кяра ти е около 700 лв. Това един чувал пари ли е?
                  малко повече ,но за 24 часа...
                  на 31 около 2,3 бона във формопласт и Етропал.....за 15 дни..
                  някой хора ги работят цяла година .. а аз няма и три дни......
                  Аз и на толкова съм доволен...
                  Затова вчера си купих Тюламор за да продължава така да ми върви и за ваше здраве....на купувачите...и да имате още повече кеш да ми ги купувате акциитге....

И аз трябва да поработя малко....

Коментар

Мажовците имат желание да качват цените на акциите ,но нямат възможност....
                    След две ,три години .. ПФ ще почнат да плащат пенсии и ще видиш жив скеч....
                    Като почнат и те да продават...
                    А ако и икономиката е зле...
                    Ще стане три в едно......
                    Монти ,

Искам да ти обърна внимание върху впечатлението което правиш с недовършените си и нахвърляни мисли !

ПФ и в момента плащат пенсии в ДПФ , в ППФ и в момента прехвърлят натрупани за изплащане на пенсионирани лица в 1-ва и 2-ра категория . УПФ по закон ще започнат изплащане на пенсии през 2019 г. Дебитния им паричен поток за изплащане на пенсии Е ПО-МАЛЪК ОТ КРЕДИТНИЯ ОТ ПОСТЪПВАЩИ ВНОСКИ !
                    Нетно те ще започнат да инвестират все по агресивно с утвърждаване на тренда .

Личните ми наблюдения са че 4 от ПОД са доста агресивни до момента в инвестициите на БФБ поради много свободни лимити . За пример дори ще ти дам една от от най-ликвидните банки на маркета напоследък .

Немалко от мажовците подкрепят чрез обратни изкупувания позициите си така че не знам някой да не го е разбрал .

Икономиката ни при толкова напечатани пари в Европа , Америка , Китай , Япония няма начин да не расте , като имам предвид и че доста екпортно ориентирани отрасли работят добре .

Да не пропусна да добавя и нарастващата инфлация от монетарните мерки на ЦБ на гореизброените и евтиния ресурс в съчетание с ниските лихви !

Според мен ако не се случат войни ( което според мен е малко вероятно ) или някакви по-значими локаути , барсата ще предизвести авансово бъдещия ръст на икономиката ни .

Бъди спокоен , щастлив и греби с пълни шепи от живота , защото е прекрасен , нали така ?!

Коментар

• А сметката с данните които си дал излиза че кяра ти е около 700 лв. Това един чувал пари ли е?

Коментар

А тези от които ти си купувал на какви ли нива са ги взели
                        Нали казахте да гледаме само днешния ден и да не мислим за миналото и бъдещето....

Коментар

Аз също.....
                          кой направиха пари...
                          Тези който ми купиха ССВ на 1,60 или тези който им продадоха...
                          А тези от които ти си купувал на какви ли нива са ги взели

Коментар

Монтииииииииии, докато ти си драскаш хората направиха по един чувал пари
                            Аз също.....
                            кой направиха пари...
                            Тези който ми купиха ССВ на 1,60 или тези който им продадоха...

Коментар

• Сами си усложняваме живота и се чудим защо България не върви.

Коментар

Знаеш ли хайрсъзов...
                                В армията никой не иска да бъде вестоносец или куриер....още от римско време а и от по рано....например египет....
                                Вестоносците били зазидани в пирамидите......а по късно обезглавени....
                                Носителита на лоши вести губят позиции даже и в днешно време и изчезват в забрава....
                                Т са виновни за глупостта на взимащите решения.... или на действията на хората който виждат само днешната ситуация....мислейки ,че това е вечно...
                                По непотвърдена информация, която може е и да не е вярна...В понеделник около 2млн. ще си търсят място къде да отидат на БФБ.... Е аз на това не му казвам лоша новина.... Нека да видим това поточе в коя позиция ще бъде зазидано.... Не е препоръка, просто допускане на база клюки....

Коментар

Working...
                                X