Първоначално изпратено от brokerandtrader111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМерси за информацията...
Аз наблягам на черно Джони....
А за борсата ,...
нямам коментар....
пак сме под Софикс 618 и в понеделник ще се питаме накъде.....
Важното е да има приходи.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеМонти, сори че в този форум с други колеги си опъвате нервите. Често съм на близко до тяхното мнение, но пък и ти си прав... Всеки си има стратегия.... Аз, въпреки че съм относително по-дългосрочен врътнах няколко сделки по подобие на теб и за 2 дни реализирах една месечна заплата.... Така, че успех на всички....
Конкретно се обръщам с една препоръка за Ирландското уиски - и го казвам приятелски..... Тюламоор е експортна марка и никой не го пие в Ирландия.... останалите са по-добри, та дори от същия нисък клас... Говоря за Пади, Джеймисън и Бушмилс... Сори за отклонението.......
Дори в град Тюламор никой не е чувал за това уиски...
Аз наблягам на черно Джони....
А за борсата ,...
нямам коментар....
пак сме под Софикс 618 и в понеделник ще се питаме накъде.....
Важното е да има приходи.....
Коментар
-
Здравословно е да се знае,и то по възможност най подробно.http://www.economynews.bg/%D0%BA%D0%...news49065.html
Коментар
-
Обръщение към Монти
Монти, сори че в този форум с други колеги си опъвате нервите. Често съм на близко до тяхното мнение, но пък и ти си прав... Всеки си има стратегия.... Аз, въпреки че съм относително по-дългосрочен врътнах няколко сделки по подобие на теб и за 2 дни реализирах една месечна заплата.... Така, че успех на всички....
Конкретно се обръщам с една препоръка за Ирландското уиски - и го казвам приятелски..... Тюламоор е експортна марка и никой не го пие в Ирландия.... останалите са по-добри, та дори от същия нисък клас... Говоря за Пади, Джеймисън и Бушмилс... Сори за отклонението.......
Дори в град Тюламор никой не е чувал за това уиски...
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениеза 0.03 лв не става сделка ???
Коментар
-
[QUOTE=Монти;1059611080]Мажовците имат желание да качват цените на акциите ,но нямат възможност....
След две ,три години .. ПФ ще почнат да плащат пенсии и ще видиш жив скеч....
Като почнат и те да продават...
А ако и икономиката е зле...
Ще стане три в едно.
Пенсионните фондове ще почнат да плащат пенсии през 2020г. така че дотогава има време
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеНякой купил да подскаже,пакета на пощата или нов продавач
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1_9_7_8 Разгледай мнениеХимимпорт АД е увеличило дяловото си участие в капитала на Проучване и добив на нефт и газ. Компанията е придобила 76 836 акции на 17 февруари, като сделката е осъществена на цена от 9.97 лв. за брой. Към 31 декември 2013 г. дяловото участие на Химимпорт в Проучване и добив на нефт и газ, където основен акционер е дъщерната компания Зърнени храни България бе 3.65%, а днес вече е 4.28 на сто. В последните работни дни на 2013 г. са придобити 1.025 млн. акции или 0.53% от капитала на Зърнени храни България, като след трансакцията дяловото участие се е увеличило до 69.54 на сто. .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЧак пък "продавач", 20к до обяд... не може никой да не излезе, петък е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеНякой купил да подскаже,пакета на пощата или нов продавач
Коментар
-
Химимпорт АД е увеличило дяловото си участие в капитала на Проучване и добив на нефт и газ. Компанията е придобила 76 836 акции на 17 февруари, като сделката е осъществена на цена от 9.97 лв. за брой. Към 31 декември 2013 г. дяловото участие на Химимпорт в Проучване и добив на нефт и газ, където основен акционер е дъщерната компания Зърнени храни България бе 3.65%, а днес вече е 4.28 на сто. В последните работни дни на 2013 г. са придобити 1.025 млн. акции или 0.53% от капитала на Зърнени храни България, като след трансакцията дяловото участие се е увеличило до 69.54 на сто. ."Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."
Коментар
Коментар