IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
    Подкрепям за Черното - става като няма хубаво ирландско..... И ако малко днес освободя нещо си купувам газ на 10,1 - твойта цена... Ако искаш да се занулиш.... давай.... Но чакам още ......
    не съм аз продавача там.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Мерси за информацията...
      Аз наблягам на черно Джони....
      А за борсата ,...
      нямам коментар....
      пак сме под Софикс 618 и в понеделник ще се питаме накъде.....
      Важното е да има приходи.....
      Подкрепям за Черното - става като няма хубаво ирландско..... И ако малко днес освободя нещо си купувам газ на 10,1 - твойта цена... Ако искаш да се занулиш.... давай.... Но чакам още ......

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
        Монти, сори че в този форум с други колеги си опъвате нервите. Често съм на близко до тяхното мнение, но пък и ти си прав... Всеки си има стратегия.... Аз, въпреки че съм относително по-дългосрочен врътнах няколко сделки по подобие на теб и за 2 дни реализирах една месечна заплата.... Така, че успех на всички....
        Конкретно се обръщам с една препоръка за Ирландското уиски - и го казвам приятелски..... Тюламоор е експортна марка и никой не го пие в Ирландия.... останалите са по-добри, та дори от същия нисък клас... Говоря за Пади, Джеймисън и Бушмилс... Сори за отклонението.......

Дори в град Тюламор никой не е чувал за това уиски...
        Мерси за информацията...
        Аз наблягам на черно Джони....
        А за борсата ,...
        нямам коментар....
        пак сме под Софикс 618 и в понеделник ще се питаме накъде.....
        Важното е да има приходи.....

Коментар

• Здравословно е да се знае,и то по възможност най подробно.http://www.economynews.bg/%D0%BA%D0%...news49065.html

Коментар

• Обръщение към Монти

Монти, сори че в този форум с други колеги си опъвате нервите. Често съм на близко до тяхното мнение, но пък и ти си прав... Всеки си има стратегия.... Аз, въпреки че съм относително по-дългосрочен врътнах няколко сделки по подобие на теб и за 2 дни реализирах една месечна заплата.... Така, че успех на всички....
            Конкретно се обръщам с една препоръка за Ирландското уиски - и го казвам приятелски..... Тюламоор е експортна марка и никой не го пие в Ирландия.... останалите са по-добри, та дори от същия нисък клас... Говоря за Пади, Джеймисън и Бушмилс... Сори за отклонението.......

Дори в град Тюламор никой не е чувал за това уиски...

Коментар

• всъщност 0,003 - още по тъпо

Коментар

• Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнение
                за 0.03 лв не става сделка ???
                Браво на продавачите!!!!!!

Коментар

• за 0.03 лв не става сделка ???

Коментар

• [QUOTE=Монти;1059611080]Мажовците имат желание да качват цените на акциите ,но нямат възможност....
                    След две ,три години .. ПФ ще почнат да плащат пенсии и ще видиш жив скеч....
                    Като почнат и те да продават...
                    А ако и икономиката е зле...
                    Ще стане три в едно.

Пенсионните фондове ще почнат да плащат пенсии през 2020г. така че дотогава има време

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                      Някой купил да подскаже,пакета на пощата или нов продавач
                      Гърците свършиха хартиите .

Коментар

• Кюфтенца.... Желая добър следобяд и хубав понеделник....

Коментар

• Първоначално изпратено от 1_9_7_8 Разгледай мнение
                          Химимпорт АД е увеличило дяловото си участие в капитала на Проучване и добив на нефт и газ. Компанията е придобила 76 836 акции на 17 февруари, като сделката е осъществена на цена от 9.97 лв. за брой. Към 31 декември 2013 г. дяловото участие на Химимпорт в Проучване и добив на нефт и газ, където основен акционер е дъщерната компания Зърнени храни България бе 3.65%, а днес вече е 4.28 на сто. В последните работни дни на 2013 г. са придобити 1.025 млн. акции или 0.53% от капитала на Зърнени храни България, като след трансакцията дяловото участие се е увеличило до 69.54 на сто. .
                          И аз искам днес на 9,97

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            Чак пък "продавач", 20к до обяд... не може никой да не излезе, петък е.
                            Вчера при затварянето увиснаха едни 23К,че затова питам.А за стотинкаджийте си прав,днес им е времето.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                              Някой купил да подскаже,пакета на пощата или нов продавач
                              Чак пък "продавач", 20к до обяд... не може никой да не излезе, петък е.

Коментар

• Химимпорт АД е увеличило дяловото си участие в капитала на Проучване и добив на нефт и газ. Компанията е придобила 76 836 акции на 17 февруари, като сделката е осъществена на цена от 9.97 лв. за брой. Към 31 декември 2013 г. дяловото участие на Химимпорт в Проучване и добив на нефт и газ, където основен акционер е дъщерната компания Зърнени храни България бе 3.65%, а днес вече е 4.28 на сто. В последните работни дни на 2013 г. са придобити 1.025 млн. акции или 0.53% от капитала на Зърнени храни България, като след трансакцията дяловото участие се е увеличило до 69.54 на сто. .
                                "Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."

Коментар

Working...
                                X