Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
ivandavidov
Боже, колко офтопик има по тоя форум, Боже!
И после модераторите били виновни, че трият...
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение"в най-големите и същевременно най-подценените" -
Ако ти си играчът... няма ли да отговориш така на въпроса !?
Я се огледай - имат 7 млрд активи в тоз холдинг, а капитализацията е ... (все още)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСпоред мен се очаква включване на големи играчи,като този който купи в сряда
но в кои позиции ще влязат това е въпросът?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение...
но в кои позиции ще влязат това е въпросът?
Ако ти си играчът... няма ли да отговориш така на въпроса !?
Я се огледай - имат 7 млрд активи в тоз холдинг, а капитализацията е ... (все още)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАбе вие двамата сте ми много интересни,големи четки,голяма работа.Остава
сега и онлайн гаджета да станете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ успех...
разбра ли защо вчера толкова бяха луднали да ъпкат......а днес няма никой ..........
Да му мислят ,тези който са купували на ССВ на 1,63 ,вчера... .. днес можеха да купуват на 1,52...
цели 20 К имаше предлагане на зорлиите....
сега за понеделник остана дали ССВ ще дойде на цената на ХИМ пропорционална около 1,6 ,ГАЗ на 11,4 и ЗХБГ на ,63 ст... или ХИМ ще се се върне около 2,2 ...., и ще повлече останалите.....с него...ГАЗ ,ЗХБГ и ССВ...
Освен всичко се извинявам на всички във форума, че може би пиша неща, които понякога са алогични и просто правя алогични неща.... Така играя и на карти, но за последните 2 г. аз за себе си съм много доволен.... Желая на всеки му това и на всеки максимума, който може да постигне.... Нека сме оптимисти и всеки да мисли доброто на другия, а тук сме да споделяме, понякога и това е важно...Last edited by brokerandtrader111; 04.04.2014, 18:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеАйде не пълними тази тема...
Е успех...
разбра ли защо вчера толкова бяха луднали да ъпкат......а днес няма никой ..........
Да му мислят ,тези който са купували на ССВ на 1,63 ,вчера... .. днес можеха да купуват на 1,52...
цели 20 К имаше предлагане на зорлиите....
сега за понеделник остана дали ССВ ще дойде на цената на ХИМ пропорционална около 1,6 ,ГАЗ на 11,4 и ЗХБГ на ,63 ст... или ХИМ ще се се върне около 2,2 ...., и ще повлече останалите.....с него...ГАЗ ,ЗХБГ и ССВ...
Засега маркета е настроен за второто...
ССВ 1,45 , ЗХБГ на 58 ст и ХИМ на 2.18...
Не е препоръка....Last edited by Монти; 07.04.2014, 12:07.
Коментар
Коментар