IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Е успех...
    разбра ли защо вчера толкова бяха луднали да ъпкат......а днес няма никой ..........
    Да му мислят ,тези който са купували на ССВ на 1,63 ,вчера... .. днес можеха да купуват на 1,52...
    цели 20 К имаше предлагане на зорлиите....

сега за понеделник остана дали ССВ ще дойде на цената на ХИМ пропорционална около 1,6 ,ГАЗ на 11,4 и ЗХБГ на ,63 ст... или ХИМ ще се се върне около 2,2 ...., и ще повлече останалите.....с него...ГАЗ ,ЗХБГ и ССВ...

Засега маркета е настроен за второто...
    ССВ 1,45 , ЗХБГ на 58 ст и ХИМ на 2.18...
    Не е препоръка.
    ...
    Коментара е от днес....

Коментар

• Кой грозник бърза да ми вгорчи кафето?

Коментар

• Боже, колко офтопик има по тоя форум, Боже!

И после модераторите били виновни, че трият...

Коментар

• Абе ТИМ да не са решили да завземат ЕРП-тата ...

Коментар

• стюга бе , че нали там беше по евтино и голяма далавера. къде е ники

България ще привлича виетнамски инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
              "в най-големите и същевременно най-подценените" -
              Ако ти си играчът... няма ли да отговориш така на въпроса !?
              Я се огледай - имат 7 млрд активи в тоз холдинг, а капитализацията е ... (все още)
              Двойно по малка от на ромовете

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Според мен се очаква включване на големи играчи,като този който купи в сряда
                но в кои позиции ще влязат това е въпросът?
                Давам хиляда лева за верен отговор на този въпрос.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Много е вероятно.

Коментар

...
                    "в най-големите и същевременно най-подценените" -
                    Ако ти си играчът... няма ли да отговориш така на въпроса !?
                    Я се огледай - имат 7 млрд активи в тоз холдинг, а капитализацията е ... (все още)

Коментар

• Според мен се очаква включване на големи играчи,като този който купи в сряда

Коментар

Абе вие двамата сте ми много интересни,големи четки,голяма работа.Остава
                        сега и онлайн гаджета да станете.
                        Не ...... Аз първо не искам скандали във форума, а второ всеки си избира стратегията.... Истината е, че тук във форума са относително малко от играчите и не тези които мащабно определят играта. В този контекст тук ние може да правим синергизим от разговорите, ако всеки успее да чете между редовете... На следващо място не подкрепям като цяло политиката на монти да купува една и съща акция на ниското и да я продава на високото.. Това правех преди години на валутната търговия - може би беше ок.., но в крайна сметка....:близо до нулата...... Важно е всеки да има своя стратегия..... Аз съм дългосречен и по принцип подкрепям мнозинствето при хима... Но ако изпадне нещо ми се иска да играя между различни позиции.... Общия тренд не винаги свпада в дните между всички позиции. Или има изоставане или избързване... С по 1-2 дни... Еми ако има късмет има и берект да ги менкаш...... Разбира се важен е и техническия анализ, важна е конюктурата, важни са и новините..... Ако нищо от това не заработи по собствената логика, значи си вътрешно....Дал господ на никой форумец да не му се случва... Ето вече цитирах взех си хим на около 2,35, но това е дългосрочно, защото трябва да изчакаме по-високо.... Всеки има стратегия, но дори това не е стратегия, това е усет мислене или нюх. И ако изгориш някъде другото компенсира, но да не се случва. Важното е че цялата борса е нагоре... така че вскичко е много ОК

Коментар

• Абе вие двамата сте ми много интересни,големи четки,голяма работа.Остава
                          сега и онлайн гаджета да станете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Е успех...
                            разбра ли защо вчера толкова бяха луднали да ъпкат......а днес няма никой ..........
                            Да му мислят ,тези който са купували на ССВ на 1,63 ,вчера... .. днес можеха да купуват на 1,52...

сега за понеделник остана дали ССВ ще дойде на цената на ХИМ пропорционална около 1,6 ,ГАЗ на 11,4 и ЗХБГ на ,63 ст... или ХИМ ще се се върне около 2,2 ...., и ще повлече останалите.....с него...ГАЗ ,ЗХБГ и ССВ...
                            Аз лично за Хим не съм съгласен, но днес изчистих почти 40% от ЗХБГ.... Иска ми се евтина ГАЗ..... Хима го държа щото вчера взех на около 2,35....За хим не виждам драма и не продавам, но при драма ще го развържа, защото осреднено ми е на много по-ниско..Но го очаквам да върви здраво нагоре, такива са и клюките....Хим си го държа.... За ЦКБ - оказа се добър избор но нямам, за съжаление........ мой приятел горя там и може би за това съм солидарен с него.... Без да анализирам, но последните дни показаха възможности там.... Така че сори не мога да коментирам ЦКБ...
                            Освен всичко се извинявам на всички във форума, че може би пиша неща, които понякога са алогични и просто правя алогични неща.... Така играя и на карти, но за последните 2 г. аз за себе си съм много доволен.... Желая на всеки му това и на всеки максимума, който може да постигне.... Нека сме оптимисти и всеки да мисли доброто на другия, а тук сме да споделяме, понякога и това е важно...
                            Last edited by brokerandtrader111; 04.04.2014, 18:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
                              Айде не пълними тази тема...

Е успех...

Засега маркета е настроен за второто...
                              ССВ 1,45 , ЗХБГ на 58 ст и ХИМ на 2.18...
                              Не е препоръка....
                              Last edited by Монти; 07.04.2014, 12:07.

Коментар

• Айде не пълними тази тема...

Коментар

Working...
                                X