If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Колко пъти съм си го мислел това .... и накрая промоцията - свършила.
Със всички се е случвало...такава е играта.Но съм забелязал,че никога алчността не е била добър съветник.Както и това,че лелеяното не винаги се припокрива с реалността.
SOFIX се държи устойчиво.Тимаджиите,обаче,продължават да ги дерат.Заклинанията не помагат.Ако не се появи подкрепа,кокошкарите ще ги разфасоват.Едва тогава ще му мисля за допълване...
SOFIX се държи устойчиво.Тимаджиите,обаче,продължават да ги дерат.Заклинанията не помагат.Ако не се появи подкрепа,кокошкарите ще ги разфасоват.Едва тогава ще му мисля за допълване...
Колко пъти съм си го мислел това .... и накрая промоцията - свършила.
Хм, 50 стинки арбитраж с обикновените не си спомням да съм виждал при хим бул.
Това ми говори само 1 - пружината ще изхвърчи кат коркова тапа скоро и пишман продавачите ще си ядат т...е
Ами дай нещо онтопик де, мосю Давидов.
Например графика на флагмана.
логаритмичен мащаб
и накакви черти из чарта начертани отдясно наляво, като неизменно дясното да е по-високо от лявото. после тънък коментар, че не е препоръка
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар