IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
    Колко пъти съм си го мислел това .... и накрая промоцията - свършила.
    Със всички се е случвало...такава е играта.Но съм забелязал,че никога алчността не е била добър съветник.Както и това,че лелеяното не винаги се припокрива с реалността.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
      SOFIX се държи устойчиво.Тимаджиите,обаче,продължават да ги дерат.Заклинанията не помагат.Ако не се появи подкрепа,кокошкарите ще ги разфасоват.Едва тогава ще му мисля за допълване...
      Ти можеш ли изобщо да мислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
        SOFIX се държи устойчиво.Тимаджиите,обаче,продължават да ги дерат.Заклинанията не помагат.Ако не се появи подкрепа,кокошкарите ще ги разфасоват.Едва тогава ще му мисля за допълване...
        Колко пъти съм си го мислел това .... и накрая промоцията - свършила.

Коментар

• SOFIX се държи устойчиво.Тимаджиите,обаче,продължават да ги дерат.Заклинанията не помагат.Ако не се появи подкрепа,кокошкарите ще ги разфасоват.Едва тогава ще му мисля за допълване...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
            Упорит е завалията Да видим към 3 лв какво ще измисли
            Тези 3 лева вече няколко месеца ги говорим, ама кога ли ще ги стигнем?

Коментар

• Аз го разбирам защо го прави.Вероятно дебне в ниското да си купи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Нека се порадва тролчето, че акцията е върнала 5 стинки, че скоро пак какви мъки го чакат като почнат отново мощните подскоци с обем нагоре
                Упорит е завалията Да видим към 3 лв какво ще измисли

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                  Боже, колко офтопик има по тоя форум, Боже!

И после модераторите били виновни, че трият...
                  Колега, дай някакво мнение pls, експертно, както можеш.... Не разбирам чак толкова от технически.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Монти не забравяй,че днес е понеделник,а до обяд пазарът едва ли е показателен
                    за цялата седмица.
                    Нека се порадва тролчето, че акцията е върнала 5 стинки, че скоро пак какви мъки го чакат като почнат отново мощните подскоци с обем нагоре

Коментар

• Монти не забравяй,че днес е понеделник,а до обяд пазарът едва ли е показателен
                      за цялата седмица.

Коментар

• Хм, 50 стинки арбитраж с обикновените не си спомням да съм виждал при хим бул.
                        Това ми говори само 1 - пружината ще изхвърчи кат коркова тапа скоро и пишман продавачите ще си ядат т...е

Коментар

• зАТИШИЕТО ЗАПОЧВА ДА МИ ХАРЕСВА

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                            Инвестирането Монти е дългосрочен процес , а не моментно състояние !
                            Така е...
                            но парите са реални само днес....ако си на акции....
                            Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Коментара е от днес....
                              Инвестирането Монти е дългосрочен процес , а не моментно състояние !

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                                Боже, колко офтопик има по тоя форум, Боже!

И после модераторите били виновни, че трият...
                                Ами дай нещо онтопик де, мосю Давидов.
                                Например графика на флагмана.
                                логаритмичен мащаб
                                и накакви черти из чарта начертани отдясно наляво, като неизменно дясното да е по-високо от лявото. после тънък коментар, че не е препоръка
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X