IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Бобане,

Днес те нямаше да кажеш как така една консервативна акция направи 100 % печалба за няколко месеца а една ликвидна и печеливша акция с традиции и 50 ст на парче печалба , няма кой да я купи та опре аз да дам някой леФ на 1,155 .....
    П.П. Исках да те попитам дали виждаш двойката в Еларга ,но не съм садист при разгрома на ХИМ и сие днес... и това за количеството на аукциона нее вярно. Днес един седя с 35 К на 1,26 цял ден и нямаше нито една риба да клъвне там....
    Поздрави!
    Монти, следя задочно спора ви с Бобан и за мое съжаление /имам Хим, но не и Еларг/ се оказа прав. Интересно ми е мнението ти като човек недолюбваш групата къде очакваш дъно?

Коментар

Бобане,

Днес те нямаше да кажеш как така една консервативна акция направи 100 % печалба за няколко месеца а една ликвидна и печеливша акция с традиции и 50 ст на парче печалба , няма кой да я купи та опре аз да дам някой леФ на 1,155 .....
      П.П. Исках да те попитам дали виждаш двойката в Еларга ,но не съм садист при разгрома на ХИМ и сие днес... и това за количеството на аукциона нее вярно. Днес един седя с 35 К на 1,26 цял ден и нямаше нито една риба да клъвне там....
      Поздрави!
      Ако го нямаше този ордер от 35к нямаше да падне толкова-просто подейства психологически към рапродажби.За мен бе изненада ,но за днес аз купих на днешното дъно 1.152

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Монти....да ти можеш да купиш на 1.20...защото търсиш 1-2К акции.....айде ми намери 50к на 1.20....да не говорим за 100к примерно........Държавата пак ще е ощетена...ще вземе по-малко пари....Няма нищо случайно....нищо пазарно няма ...Всичко е режисирано.....
        Бобане,

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Тука кво става и ще става?
          Това е въпроса
          а отговора .......

Коментар

• Тука кво става и ще става?

Коментар

Това за КИ ..нещо не е както трябва. Защото едните са 47 ст а другите на 16..
              Ако е с компенсаторни инструменти по теорията на Бобан ,купувача ще реализира печалбата още на другият ден и отива да пие узо на Тасос а да не види дъното и остане на сухо....
              За това казвам, че е далавера, но тази далавера от години си я въртят като арбитраж от пазара на КИ на пазара на акции, но който е толкова умен да го направи, пак казавам, не вярвам да пусне под 1.50 въпреки всичко!
              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Бобан,
                нищо лично , ама цената на аукциона е имагинерна. Ако има търсене и два лева може да стигне.В добрите времена сме натдавали като луди... Но гледайки маркета и цената там защо ще купувам държавните и като може да си купя на 1,2 .....Като пропадне продажбата и другият път на леФче май толкова се сваляше процентно цената.... Това пък аз съм го казал...
                Поздрави!
                Не е препоръка....П.П.Геко миналият път излригна че манипулирам маркета . Моля ти се маркета е достатъчно манипулиран . Къде е премията за купувача сега....както ви е питате за миналата година на тройка.
                Монти....да ти можеш да купиш на 1.20...защото търсиш 1-2К акции.....айде ми намери 50к на 1.20....да не говорим за 100к примерно........Държавата пак ще е ощетена...ще вземе по-малко пари....Няма нищо случайно....нищо пазарно няма ...Всичко е режисирано.....

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                  Монти, това малка премия ли ти се виждата такава бройка акции, които иначе на пазар не ги виждам не тези цени някакси - просто не виждам толкова закъсали да продават на такава цена чак, отделно както аз го разбирам тук може да се купува с КИ - димек ще има роом за наддаване, а който купува с КИ , не си мисли, че после ще ги продаде под 1.50 да кажем.

Това е най-голямото предлагане на акции на Хим от както е на борсата и най-ниската цена, предни цени бяха по памет: 4 лв., 11.10 лв, после 2.22 превилигированите

Да живее далаверата както се казва

Девалвацията на акциите на Хима , за мен не е оправдана в никакъв случай за такива цени чак
                  Това за КИ ..нещо не е както трябва. Защото едните са 47 ст а другите на 16..
                  Ако е с компенсаторни инструменти по теорията на Бобан ,купувача ще реализира печалбата още на другият ден и отива да пие узо на Тасос а да не види дъното и остане на сухо....

Коментар

• Монти, това малка премия ли ти се виждата такава бройка акции, които иначе на пазар не ги виждам не тези цени някакси - просто не виждам толкова закъсали да продават на такава цена чак, отделно както аз го разбирам тук може да се купува с КИ - димек ще има роом за наддаване, а който купува с КИ , не си мисли, че после ще ги продаде под 1.50 да кажем.

Това е най-голямото предлагане на акции на Хим от както е на борсата и най-ниската цена, предни цени бяха по памет: 4 лв., 11.10 лв, после 2.22 превилигированите

Да живее далаверата както се казва

Девалвацията на акциите на Хима , за мен не е оправдана в никакъв случай за такива цени чак
                    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Чиста кражба.....Миналата година по това време ХИМа беше около 3.40.....какво им пречеше да ги пуснат тогава на цена ....примерно 3лв....или ако щете 2.50....всички щяха да са доволни.....а какво стана....натиснаха ХИМа ,за да ги подарят буквално сега на някой....и естествено с обяснението,че ПАЗАРЪТ Е такъв....и пак държавата ощетена
                      Бобан,
                      нищо лично , ама цената на аукциона е имагинерна. Ако има търсене и два лева може да стигне.В добрите времена сме натдавали като луди... Но гледайки маркета и цената там защо ще купувам държавните и като може да си купя на 1,2 .....Като пропадне продажбата и другият път на леФче май толкова се сваляше процентно цената.... Това пък аз съм го казал...
                      Поздрави!
                      Не е препоръка....П.П.Геко миналият път излригна че манипулирам маркета . Моля ти се маркета е достатъчно манипулиран . Къде е премията за купувача сега....както ви е питате за миналата година на тройка.

Коментар

Чиста кражба.....Миналата година по това време ХИМа беше около 3.40.....какво им пречеше да ги пуснат тогава на цена ....примерно 3лв....или ако щете 2.50....всички щяха да са доволни.....а какво стана....натиснаха ХИМа ,за да ги подарят буквално сега на някой....и естествено с обяснението,че ПАЗАРЪТ Е такъв....и пак държавата ощетена
                        +1

Пладнешки грабеж. Това е все едно като Софийски имоти продава имот на 1/10 от цената си.
                        Когато няма пазар, просто не се продава!

Коментар

• Чиста кражба.....Миналата година по това време ХИМа беше около 3.40.....какво им пречеше да ги пуснат тогава на цена ....примерно 3лв....или ако щете 2.50....всички щяха да са доволни.....а какво стана....натиснаха ХИМа ,за да ги подарят буквално сега на някой....и естествено с обяснението,че ПАЗАРЪТ Е такъв....и пак държавата ощетена

Коментар

• Първоначално изпратено от Scribbler Разгледай мнение
                            Това, може да се счете като добра новина. А дали ще може да се участва с BLKD?
                            Да, 300 нивото ще бъде задържано и донякъде обяснява натиска при Хим позициите.

Също все пак прави впечатление, че когато се краде - не се краде толкова безогледно.
                            Безогледно би било ако ги бяха пуснали на 1.00 , все пак 1.26 си е пак кражба от всякъде

Аз очаквам цена около 1.28-1.30 на акциона, макс 1.35, не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                              Разбрахте ли сега защо така потопиха и го държаха в нокоут толкова време

700К броя ли там колкото са си все пак бройка акции в днешно време
                              Това, може да се счете като добра новина. А дали ще може да се участва с BLKD?

Коментар

• Разбрахте ли сега защо така потопиха и го държаха в нокоут толкова време

700К броя ли там колкото са си все пак бройка акции в днешно време

Коментар

Working...
                                X