IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=G.Gekko;1059253686]1.90 и 1.25-1.30 - дали не е добре за арбитраж? как мислиш[/Q

Арбитраж имаше когат привилигированите търгуваха под обикновенните. Сега ще си е чиста спекула. Едното е облигация (конвертируема в акции), а другото са акции без дивидент. Има нюанси...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Момчета аз тези мачове ги играя вече 20години- Бреф съм го купувал и на 0.32. Те не са пропуснали година без дивидент и отдавна съм сди изплатил акциите, а ТИМ ви обраха парите и пак им се дупите за още. Има много тъпи хора дето отборите са им са в Беее група и на две магарета сламата не могат да разделят. П
      Кире, ти хубаво си купил Брефа на 0,32 ст, но в момента е 0,74, а и в следващите 2-3 г. според мен дивидент над 1, до 2 ст. няма да има. Идеята ми е, че все нещо трябва да се купува, не казвам че тук е мястото, но за съставянето на портфейл едни 5 до 10% бива за групата. Не съм му привърженик на Мастъра, но тук е прав, че специално в тези позиции чакам да дойдат някакви нови, да погледнат съвършените отчети и да се направя на спекулант!
      Last edited by първи стъпки; 08.05.2012, 14:28.

Коментар

Момчета аз тези мачове ги играя вече 20години- Бреф съм го купувал и на 0.32. Те не са пропуснали година без дивидент и отдавна съм сди изплатил акциите, а ТИМ ви обраха парите и пак им се дупите за още. Има много тъпи хора дето отборите са им са в Беее група и на две магарета сламата не могат да разделят. Пич докато ТИМ деляха дивидентите на две имаше компании , които даваха космически дивиденти, а една два дивидента даде за една година. Бегаи си на село да пасеш свинетата- борсата не е за тебе
        Вярно, от ТИМ по-нагли няма, и нямо по-големи прецаквания за инвеститорите от техните предлагания, врътки, и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Арбитрирай ги, Геко.

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
            1.90 и 1.25-1.30 - дали не е добре за арбитраж? как мислиш
            Арбитрирай ги, Геко.
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
              На кой е този ордер за над 40 к привилегировани?
              1.90 и 1.25-1.30 - дали не е добре за арбитраж? как мислиш
              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• На кой е този ордер за над 40 к привилегировани?

Коментар

• БТН ! Единственото хубаво нещо което направи Дянков за борсата и то защото му трябваше кеш....

Коментар

• Момчета аз тези мачове ги играя вече 20години- Бреф съм го купувал и на 0.32. Те не са пропуснали година без дивидент и отдавна съм сди изплатил акциите, а ТИМ ви обраха парите и пак им се дупите за още. Има много тъпи хора дето отборите са им са в Беее група и на две магарета сламата не могат да разделят. Пич докато ТИМ деляха дивидентите на две имаше компании , които даваха космически дивиденти, а една два дивидента даде за една година. Бегаи си на село да пасеш свинетата- борсата не е за тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                      След три месеца БРЕФ с голяма мъка ще го продаваш на 0.55.Така,че пак си сметни нещата.Този мач го играх вече вЕрвай ми.
                      Не е препоръка
                      И пак ще е напред отколкото с Тимаджииските акции.... Защото дивидента ще е
                      21 ст. най малко ....

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                        След три месеца БРЕФ с голяма мъка ще го продаваш на 0.55.Така,че пак си сметни нещата.Този мач го играх вече вЕрвай ми.
                        Не е препоръка
                        няма да те разбере по никакъв начин

нека си се радва на 30% дивидент, а на колко ще разкара акциите след това дори и не му идва на акъла да помисли

........................ не виждаш ли, че вече трета година не може да разбере защо ХИМ-а дадоха половин дивидент първата година

да не говорим, че от почти 6000 мнения които е написал -> 5000 пъти е надраскал следното:

Първоначално изпратено от Киро
                        ъп, ъп
                        софикс 4000
                        ......................... и така стана заслужил инвеститор

Коментар

То и ти искаш Ботев да се класира в А група, ама е Бееееееее група. Ти си зле с мисленето пич- днес като купих БРЕФ ще взема 27 процента още тази година. Това и по твоите аутсаидерски сметки е повече от 3годишните ти лихви за годишен депозит. Зле си пич- и сто ника да си направиш оставаш си Беее група
                          Не е препоръка

Коментар

• Отиди си в Бееее група на село

Коментар

То и ти искаш Ботев да се класира в А група, ама е Бееееееее група. Ти си зле с мисленето пич- днес като купих БРЕФ ще взема 27 процента още тази година. Това и по твоите аутсаидерски сметки е повече от 3годишните ти лихви за годишен депозит. Зле си пич- и сто ника да си направиш оставаш си Беее група
                              гледам те, че губиш връзка с кораба-майка ......................... търсят ботове като теб за ремонт и пълен технически предлед

.................. дано те намерят скоро и да те приберат

Коментар

• Този виц много го хареса и ти като отбора си обичаш да Ви търкат

Коментар

Working...
                                X