IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво на меците.
    Напълних достатъчно тия дни. Спирам с покупките на тия нива.Оставям 20 бона резерв.
    Вече на 1,80 , дай Боже!

Коментар

• Мисля, че леката корекция е нормална след този възходящ тренд, малко да отрезнее пазара. Страхливците и тези със слаби сърца нека разпродават нали някой трябва да напълни кошницата на тези ниски(подарени) нива. Като вземе да се повишава и тръгне към 2,80-3,00лв пак ще гледат така

пп. То, затова е пазар, купуват се очаквания едни мислят, че ще пада и продават, други, че ще се качва и купуват. Но като цяло тренда е нагоре и ние всички имаме мноооого за да достигнем нивата на които са другите борси, така че споко много пари има да се правят тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
        И аз купих на 2.07-2.08 и сега гледаме мача
        Ами ако спрем да ме купуваме и се изтеглят рязко днес ордерите под 1.800 лв , да видиш, как изведнъж пазарът ще ъпне утре
        Last edited by Dmirkata; 20.03.2014, 16:38.
        не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• гърците имат мнного малко . свърваш ли отиваме към троицата

Коментар

• Придържат

Коментар

• На 2,08 нема свършване. Кви са тия айсберги, кво е тва чудо
              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                За съжаление не е ритейл, ами е с много голям портфейл....
                И не е само един .
                Но споко , колкото по-бързо и по-надолу се спускаме , толкова по-стръмно ще излетим.
                Затова :"...не купувайте , братя, за бога , не купувайте ..."
                И аз купих на 2.07-2.08 и сега гледаме мача

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                  Ами който е продал миналата седмица на 2.35лв , сега гледа мача с наслада и като големите играчи си загрява шамарите ...
                  Ама аз изтървах момента и сега вече не бързам...
                  Късмет при входа, генерале
                  Ще имам нужда от късмет при новото влизане.Засега изчаквам,намирам го за преждевремено.Да наблюдавам сегашните сесии ми доставя удоволствие.Успех и на тебе,и на всички останали.

Коментар

• тъпият ритейл ни прецака, той го събори а гърците просто си слагат ордъра, ама те си го слагаха и на 2,38 , оният е за разстрел, целият пазар повлече един

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                      Прозорливите играчи правят същото на борсата...
                      Ами който е продал миналата седмица на 2.35лв , сега гледа мача с наслада и като големите играчи си загрява шамарите ...
                      Ама аз изтървах момента и сега вече не бързам...
                      Късмет при входа, генерале
                      не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• на 2.079 Бенча, на 2.08 Пощата
                        Keep going ...

Коментар

• Прозорливите играчи правят същото на борсата...

Коментар

• аз на 2.08 купих ама кобоса дърво и не показва

Коментар

• За съжаление не е ритейл, ами е с много голям портфейл....
                              И не е само един .
                              Но споко , колкото по-бързо и по-надолу се спускаме , толкова по-стръмно ще излетим.
                              Затова :"...не купувайте , братя, за бога , не купувайте ..."

Коментар

• Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнение
                                на около 2.10-2.11 бяха те , тогава купих последно

на 2,08 пат те

Коментар

Working...
                                X