уууппссс, дръж!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Шотландците са продали през август 350 000 акции от обикновените и продължават да си държат привилигированите. Купили са си BOGDAN MOTORS, BRD-GROUPE SOCIETE GENERALE, Canon, допълнили са от Petroleo Brasileiro и Potash Corp. of Saskatchewan. А са продали CHIMIMPORT, RAIFFEISEN BANK, Roche и Swire Pacific. От БГ акциите им са продали само обикновени на Хим, запазват Левинс и привилигированите. Явно не им е зор да продават и да напускат страната, преструктурират си хората портфейла. Имайки предвид вялата търговия през август, аз си мисля, че са минали тия бройки или в края на юли или на 2-ри, когато минаха големите обеми. Аз лично не мисля, че на тази цена в момента ще продават и ще натиснат цената допълнително, но все пак съм спекулант с акции тук. Дайте мнение и вие.
*не е препоръка.Last edited by Hris0 Hrist0v; 17.09.2013, 00:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеМного ми е забавно като така влизат хора и казват, "абе аз тези не ги следя и няма да инвестирам, ама тия са много зле". Не, че нещо ама как са паднали двойно за няколко месеца като стигнаха януари 1.7 лв. от 0.65 лв. 2 месеца преди това? А и коя акция точно, не е паднала?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАз тук не бях влизал от няколко месеца и не съм я следил естествено щото ТИМ не следя, но напрао се потресох, че е паднала двойно от последното ми влизане!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеА добър ден на всички. 2 седмици отпуск, а нищо интересно не се е случило тук.
Между другото като гледам коментарите, вече почвам да съм оптимист за артията. Моите скромни наблюдения, са че като започне да се очаква да става акцията 10 ст. значи ще има някакъв ръст. Повече ме плаши когато всички смятат, че ще скача на 2-3-5 лв. акцията.
*Не е препоръка, а лично мнение. Спекулирам си само.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеА добър ден на всички. 2 седмици отпуск, а нищо интересно не се е случило тук.
Между другото като гледам коментарите, вече почвам да съм оптимист за артията. Моите скромни наблюдения, са че като започне да се очаква да става акцията 10 ст. значи ще има някакъв ръст. Повече ме плаши когато всички смятат, че ще скача на 2-3-5 лв. акцията.
*Не е препоръка, а лично мнение. Спекулирам си само..харесва ми как ги играете за 10 стинки керия.
Коментар
-
А добър ден на всички. 2 седмици отпуск, а нищо интересно не се е случило тук.
*Не е препоръка, а лично мнение. Спекулирам си само.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениехаиде като изплатят дивидента да изкупим всичи акции и да отидем на 3.50
Няма ми разваляш плановете ей - първо да изцоцкаме сички дивиденти и тогази.
Коментар
-
Флагмана...
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеГнерале, да не си дежурен и днес на фара ? Дай някаква идея за флагмана, че съвсем в плитkи води е нагазил
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеГнерале, да не си дежурен и днес на фара ? Дай някаква идея за флагмана, че съвсем в плитkи води е нагазил
Коментар
Коментар