IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• уууппссс, дръж!
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Шотландците са продали през август 350 000 акции от обикновените и продължават да си държат привилигированите. Купили са си BOGDAN MOTORS, BRD-GROUPE SOCIETE GENERALE, Canon, допълнили са от Petroleo Brasileiro и Potash Corp. of Saskatchewan. А са продали CHIMIMPORT, RAIFFEISEN BANK, Roche и Swire Pacific. От БГ акциите им са продали само обикновени на Хим, запазват Левинс и привилигированите. Явно не им е зор да продават и да напускат страната, преструктурират си хората портфейла. Имайки предвид вялата търговия през август, аз си мисля, че са минали тия бройки или в края на юли или на 2-ри, когато минаха големите обеми. Аз лично не мисля, че на тази цена в момента ще продават и ще натиснат цената допълнително, но все пак съм спекулант с акции тук . Дайте мнение и вие.

*не е препоръка.
      Last edited by Hris0 Hrist0v; 17.09.2013, 00:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
        Много ми е забавно като така влизат хора и казват, "абе аз тези не ги следя и няма да инвестирам, ама тия са много зле". Не, че нещо ама как са паднали двойно за няколко месеца като стигнаха януари 1.7 лв. от 0.65 лв. 2 месеца преди това? А и коя акция точно, не е паднала?
        Лорда, като истински нестабилен човек, все за чуждото говори без да гледа неговата купичка - питай го любимите панелки колко са паднали и му гледай сеира
        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Аз тук не бях влизал от няколко месеца и не съм я следил естествено щото ТИМ не следя, но напрао се потресох, че е паднала двойно от последното ми влизане!!!!!
          Много ми е забавно като така влизат хора и казват, "абе аз тези не ги следя и няма да инвестирам, ама тия са много зле". Не, че нещо ама как са паднали двойно за няколко месеца като стигнаха януари 1.7 лв. от 0.65 лв. 2 месеца преди това? А и коя акция точно, не е паднала?

Коментар

• Аз тук не бях влизал от няколко месеца и не съм я следил естествено щото ТИМ не следя, но напрао се потресох, че е паднала двойно от последното ми влизане!!!!!

Коментар

А добър ден на всички. 2 седмици отпуск, а нищо интересно не се е случило тук .
              Между другото като гледам коментарите, вече почвам да съм оптимист за артията. Моите скромни наблюдения, са че като започне да се очаква да става акцията 10 ст. значи ще има някакъв ръст . Повече ме плаши когато всички смятат, че ще скача на 2-3-5 лв. акцията.

*Не е препоръка, а лично мнение. Спекулирам си само.
              има доста Вярно в това ,което казваш и аз съм го забелязал

Коментар

А добър ден на всички. 2 седмици отпуск, а нищо интересно не се е случило тук .
                Между другото като гледам коментарите, вече почвам да съм оптимист за артията. Моите скромни наблюдения, са че като започне да се очаква да става акцията 10 ст. значи ще има някакъв ръст . Повече ме плаши когато всички смятат, че ще скача на 2-3-5 лв. акцията.

10 лева минимум 2018.харесва ми как ги играете за 10 стинки керия.

Коментар

• А добър ден на всички. 2 седмици отпуск, а нищо интересно не се е случило тук .

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнение
                    хаиде като изплатят дивидента да изкупим всичи акции и да отидем на 3.50
                    Несъгласен, ранко е.
                    Няма ми разваляш плановете ей - първо да изцоцкаме сички дивиденти и тогази.

Коментар

• хаиде като изплатят дивидента да изкупим всичи акции и да отидем на 3.50

Коментар

• Флагмана...

Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Гнерале, да не си дежурен и днес на фара ? Дай някаква идея за флагмана, че съвсем в плитkи води е нагазил
                        http://image.newsru.com/pict/id/larg...0822171744.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Гнерале, да не си дежурен и днес на фара ? Дай някаква идея за флагмана, че съвсем в плитkи води е нагазил
                          Поне не може да се удави в плитка вода, освен ако не се е опиянил.
                          домоуправител

Коментар

• Гнерале, да не си дежурен и днес на фара ? Дай някаква идея за флагмана, че съвсем в плитkи води е нагазил
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Няма новини от Абърдийн

Коментар

• или отпрашваме тия дни или 95 ст и после пак отпрашваме . страшна прогноза а

Коментар

Working...
                                X