IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    хе-хе! няма как да стане толкова лесно и бързо избухването тук... дори и се изкупи целия пакет на Артио...
    Зимата стана лесно, защото реално купувача беше един под 1.30 надоле до 0.65... И като тръгна да расте - реално нямаше никой насреща му...
    Но сега пазара е наводнен с много акции в ръцете на всички ни...
    Ще требе време да се преавалюира в главите на всичките сегашни купувачи новата 'справедлива" стойност на тази акция...

а че е подценена - няма спор, дори въпреки всичките условности за мутрешкия имидж(статут е по-точно) и поведение на Мажото...
    Но и това май не е болка за умиране - види се, че Олигархическия модел в БГкочинката няма и теория да се пропука... камо ли промени... т.е. купувачите засега мое да сме спокойни тук! Засега....

Те такива ми ги нашепват ледените коктейли с пяна от хмел и ечемик тази вечер...

Успех на всичкото акционери! И умната - в големите жеги алкохола действа 2 пъти - вечерта и сутринта...
    Не искам отново да споря за тия олигархически модели. Само ще добавя - те са навсякъде по света - Бил Гейтс да не би да не е олигарх, например?? Та той 10 пъти по-голям олигарх от всички наши взети заедно.... Какво повече.
    А в западната част на земното кълбо, олигарсите са на борсата и парите се правят на борсата. След 5-6 години, дай Боже и ние да видим малко пари, аз вярвам в това. А след 10 години и на нас ще ни викат олигарси. Щото ние дето играем на борсата сме ШЕПА хора, другите си протестират, ние работим и правим пари. Така е от много много време насам, много стотин години, откакто има пари, има хора, които знаят как да ги правят. В днешно време парите се правят на борсата... Дори и наща малка борсичка
    Last edited by LuckyYou; 31.07.2013, 18:15.
    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
      Аз ГИ СМЯТАМ С ДНЕШНИТЕ! Между 1 млн. и 1.3 млн. са... Но както е тръгнало може дори и тая седмица да избухнем./...
      хе-хе! няма как да стане толкова лесно и бързо избухването тук... дори и се изкупи целия пакет на Артио...
      Зимата стана лесно, защото реално купувача беше един под 1.30 надоле до 0.65... И като тръгна да расте - реално нямаше никой насреща му...
      Но сега пазара е наводнен с много акции в ръцете на всички ни...
      Ще требе време да се преавалюира в главите на всичките сегашни купувачи новата 'справедлива" стойност на тази акция...

а че е подценена - няма спор, дори въпреки всичките условности за мутрешкия имидж(статут е по-точно) и поведение на Мажото...
      Но и това май не е болка за умиране - види се, че Олигархическия модел в БГкочинката няма и теория да се пропука... камо ли промени... т.е. купувачите засега мое да сме спокойни тук! Засега....

Те такива ми ги нашепват ледените коктейли с пяна от хмел и ечемик тази вечер...

Успех на всичкото акционери! И умната - в големите жеги алкохола действа 2 пъти - вечерта и сутринта...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
        Аз ги смятам + тези, които минаха на ОТС през месеца.
        Тези не ги знам, колко са ? Колко са минали ? Обикновени ли ?
        не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Е парите от читавите компании пак при тимуровците ли дадем? Да не се задавят ........
          Ааа, няма чак толкоз да ги хрантутим,споко.
          Аз поне съм 2/3 в прив-те и 1/3 в няколко обикновени от групата.
          Тоест с една ръка давам, ама пък с 2 и прибирам...и то по дългосрочно
          А това дето давам се надявам в по кратки срокове да си върна поне Х 2
          Само да се отпуши...

Коментар

Аз ГИ СМЯТАМ С ДНЕШНИТЕ! Между 1 млн. и 1.3 млн. са... Но както е тръгнало може дори и тая седмица да избухнем./...
            Аз ги смятам + тези, които минаха на ОТС през месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Така нарисувано изглежда, че тъкмо ще приключат А дано, ама надали..
              Aйде летен поздрав. Вече сме август месец все пак www.youtube.com/embed/_JiEod-HX1s

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                ако сложиш и днешните стават над 1.5 млн. изтъргувани акции
                не е препоръка

Коментар

• Така нарисувано изглежда, че тъкмо ще приключат А дано, ама надали..

Коментар

Дано да са те продавачите днеска. От 1.07 до сега са изтъргувани 1 000 000 броя акции. Което означава, че ако са продавали само те имат още 4 700 000 максимум 4 200 000 ....
                    ако сложиш и днешните стават над 1.5 млн. изтъргувани акции

Коментар

• Като приключат

Коментар

• Дано да са те продавачите днеска. От 1.07 до сега са изтъргувани 1 000 000 броя акции. Което означава, че ако са продавали само те имат още 4 700 000 максимум 4 200 000 ....
                        не е препоръка

Коментар

• Може да не продават те, това е. От май до юни да са продали само 44 000 броя, като през всеки един ден от преди това минаваха поне по толкова... А те си ги имат? Абе може и те да са. Да са продали 44 000 за 2 седмици... то тогава може и да било по-леко като търговия.
                          не е препоръка

Коментар

Ако на 1ви юли са имали 5 700 000, то и към 31.05 са имали 5 744 865, което означава, че въобще не са продавали ?
                            http://www.aberdeen-asset.us/aam.nsf...&back1=&back2=
                            Ако трябва да сме по-точни:
                            На събранието от 1.07 са гласували с 5 700 000. Това означава, че към 17.06 са имали толкова, но това не променя коренно нещата.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Още три ,четири дена с оборот като днешния и сме се освободили от тапата!?

Коментар

• Ако на 1ви юли са имали 5 700 000, то и към 31.05 са имали 5 744 865, което означава, че въобще не са продавали ?
                                http://www.aberdeen-asset.us/aam.nsf...&back1=&back2=
                                не е препоръка

Коментар

Working...
                                X