IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Днес основният натиск беше при ГАЗ ,,но в един момент всичко приключи.При
    Зрънчо минаха 150 000 и цената почти не мръдна.При ЦКБ съпротива от
    всякъде.Някой опитва движение наддолу,но там инвестиционните фондове
    влизат веднага.Нее невъзможно да падне още малко,но ще е трудно и не знам
    дали ще си струва цената.
    Аз излязох наскоро. Чакам за вход на 1.94.
    Не е препоръка!

Коментар

• Днес основният натиск беше при ГАЗ ,,но в един момент всичко приключи.При
      Зрънчо минаха 150 000 и цената почти не мръдна.При ЦКБ съпротива от
      всякъде.Някой опитва движение наддолу,но там инвестиционните фондове
      влизат веднага.Нее невъзможно да падне още малко,но ще е трудно и не знам
      дали ще си струва цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
        Къде съм казвал подобно нещо? Зависи къф инвеститор си. Ако връткаш 3-5 бона през 5 стотинки значи си падаш техничар и те сърбят пръсченцата. Аз например гледам дългосрочно 1-3 години в период и разни корекцийки през периода не са от значение.
        Виж ако има дългосрочно пречупване на тренда е друга бира - както беше 2010-2012 години (3 години). Капиш?
        Mein Хер, Майн Хер.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнение
          Най-добрият коментар от дълго време!
          А Opiten добре дошъл, къде се изгуби? Дай някакъв коментар за пазара и за тая хартия, помня, че винаги си имал смислени коментари.

Коментар

• Пада,става отдоле чакат наредени като синджир марка купувачи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              На колко искаш да купуваш
              не питай мен питай тъпака който се прави на умен, за толкова хитър се има че чак не е истина как сам се издава, знам че го четеш "умнико".............................

Коментар

• Аз пък съм силно скептичен към техническия анализ не само за родната ни борса, ами и за всички. Това някакви линии да ти казват кога да купуваш и продаваш ми изглежда доста глупаво.
                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                  Ей "умник" знам че ще го прочетеш това, само едно искам да ти кажа ще ти трябват много повечко пари от колкото си милиш за да ти мине номера......................не сме толкова тъпи за колкото ни мислиш................
                  На колко искаш да купуваш

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                    ама ти сериоzно ли вервас 4е неква акциа с по 200к (смех) оборот на ден може да се продвиди с техни4ески аналиz. по добере 4ети хороскопи
                    Хима си е доста ликвидна акция и спокойно може да се използва технически анализ. През 2013 г. имаше няколко случаи на точно изразени нива на съпротива и подкрепа. Мисля, че това което виждаме в последните две седмици потвърждава това. Вече имаше подкрепа на 1.97 и два пъти опит за преодоляване на 2,24. Сега да видим дали 1.97 пак ще е спирката надолу.

Коментар

ама ти сериоzно ли вервас 4е неква акциа с по 200к (смех) оборот на ден може да се продвиди с техни4ески аналиz. по добере 4ети хороскопи
                      Най-добрият коментар от дълго време!

Коментар

• Ей "умник" знам че ще го прочетеш това, само едно искам да ти кажа ще ти трябват много повечко пари от колкото си милиш за да ти мине номера......................не сме толкова тъпи за колкото ни мислиш................

Коментар

• Технически анализ

Защо да не може - все пак това са си по 42 сделки средно дневно за 2013.При положение ,че на БГ-пазара има ок.4-5 000 участника , то си е ок. 1%.

Та под 1,9 казваш ....
                          не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

На БФБ и 20 К стигат.....
                            Де да ги имаше всеки ден..Реални !

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                              Така е, получава се двоен връх на ниво 2.20 лева, но от друга страна все още не сме тествали подкрепата на 2 лева. Ако видим цяла сесия, в която цената е твърдо под 2 лева за акция, чак тогава може да мислим за по-сериозен спад.

Цялостната техническа картинка не се е променила. Рейндж от порядъка на 10% не е кой знае какво и е в рамките на нормалното. Сега дори да видим спад под 2 лева, би следвало да има солидна подкрепа на най-ниско ниво от около 1.90 лева, ако предположим, че силният възходящ тренд продължи с пълна сила. Виж, при цена под 1.90 лева, тогава картинката леко се променя, но за анализи по темата е рано все още.

И нека не забравяме с колко дръпнаха индексите от началото на годината и колко дръпна Хим-а. Напълно в рамките на нормалното е да очакваме известна по-сериозна корекция по позицията, считано от абсолютните върхови нива от 2.25 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                                При неуспешен опит да затвърдим на 2.2 тук нещата не са сигурни. Не е препоръка.
                                Така е, получава се двоен връх на ниво 2.20 лева, но от друга страна все още не сме тествали подкрепата на 2 лева. Ако видим цяла сесия, в която цената е твърдо под 2 лева за акция, чак тогава може да мислим за по-сериозен спад.

Цялостната техническа картинка не се е променила. Рейндж от порядъка на 10% не е кой знае какво и е в рамките на нормалното. Сега дори да видим спад под 2 лева, би следвало да има солидна подкрепа на най-ниско ниво от около 1.90 лева, ако предположим, че силният възходящ тренд продължи с пълна сила. Виж, при цена под 1.90 лева, тогава картинката леко се променя, но за анализи по темата е рано все още.

И нека не забравяме с колко дръпнаха индексите от началото на годината и колко дръпна Хим-а. Напълно в рамките на нормалното е да очакваме известна по-сериозна корекция по позицията, считано от абсолютните върхови нива от 2.25 лева.

Коментар

Working...
                                X