IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малко съм разочарован от "голямата" новина...

Коментар

• Breaking News ...

Малко странно, кво се оказва, че то инфото не от вчера, а от месеци наред. До сега странно, че никой не пише по темата, както и да е.
      Тази статия, меко казано манипулативна и субективна, че и с неточности както вече се спомена.

1-во говори се "Ако" не ги вземе тези 50-на милиона, но 2-ро с убеждение се пише, че ще е на загуба с 50 милиона.
      След проверка из нета, се вижда кой кредитор какви права има по обезпеченията.
      Друго интересно е, че се говорят само за активите на тура видиш ли колко са малко, без да засягат алма тур флай. А и да не говорим, че никой никой не пише, че консолидирания им отчет е с 90 милиона активи, но карай ....

И аз не мисля, че е някаква измама, като това са неустоики по Х договори, не са некви имагинерни цифри.

Професионално щеше инвестора да напише аджеба, колко пари е успяла си върне Бг Ер, след ликвидация на всичките активи, а не това, че ще изтрият 50 милиона, защото още нищо не е станало, а се говори от висша инстанция.
      Last edited by needtoknowmore; 26.09.2012, 18:30.
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Нещо злобичка те тресе май? Не ОК е виновен за мъртвото доверие към Химимпорт...
        Няма никаква злоба в мен по този казус ако искаш ми вярвай !! И никога не съ го обвинявал за доверието на хората към холдинга. Честно не мога да разбера за какво ми пишеш тези редове горе????

Коментар

• Как ще се почустват тук пишещите ако другия месец акциите и най-вече ХИМимпорт тръгнат силно нагоре???
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
            Това го писа Владко вчера !!! Вие да не играете дружки с инвестора-а а Владко?!?!?!
            Не си прави труда да ми отговаряш хората, които четоха и писаха тук днес им стана ясно :-)))))
            Хайде със здраве и си дай малко повече зор следващия път г-н П...в ;-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
              Това го писа Владко вчера !!! Вие да не играете дружки с инвестора-а а Владко?!?!?!
              Не си прави труда да ми отговаряш хората, които четоха и писаха тук днес им стана ясно :-)))))
              Нещо злобичка те тресе май? Не ОК е виновен за мъртвото доверие към Химимпорт...

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                То няма аз да споделя, че да не взема хляба на медиите. Утре ще се види.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  Е нормално журналистите от Инвестора малко да се объркали, след като информацията не е тяхна, а им е дадена от нашия съфорумец ОК и те не са си направили труда да я проверят или пък да потърсят и друг източник, но това не е присъщо за добрите бг журналистически практики
                  Сега е момента да номинирам ОК за приза "моя най-добър приятел на БФБ"
                  Щом след тази "новина" хартийката не се събори подобаващо, очаквам да види по-добри времена...
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Хаха, дежа вю. Бобан пак започна със заплахите с КФН Но то ченгетата на това са научени. На отместване на вниманието от основната тема - защо Химимпорт не казват от какво са им печалбите, респективно загубите, а трябва инфото да излиза по този начин.

Коментар

Е нормално журналистите от Инвестора малко да се объркали, след като информацията не е тяхна, а им е дадена от нашия съфорумец ОК и те не са си направили труда да я проверят или пък да потърсят и друг източник, но това не е присъщо за добрите бг журналистически практики

Информацията (не знам от кой е дадена) е МАНИПУЛАТИВНА....

24часа цитират продажбата ,съдия -изпълнителя,сумата....

Според така написаната статия на Инвестора излезе,че дори и да разпродадат всички активи на Алма тур...България еър няма да вземе почти нищо,защото .....

При дългове 26млн към банките ....ми те 20млн явно са покрити от продажбата на този хотел в Банско....

Инвесторе,явно ОК те подведе....ама сега си мисля,че .......ВСе пак е голяма медия.....Да видим реакцията на КФН

Коментар

Не е ли редно Мариян все пак да напише няколко реда по случая?!?!!? Иначе ми намирисва на манипулация !

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Нещо тази статия на Инвестора взе да ме обърква ....уж там работят разбиращи журналисти....

Сред активите на Алма тур БГ АД са 4-звездният хотел Атлас в Златни пясъци с 580 легла, хотел Тамплиер в Банско и земя за Бизнес център Алма Тур на бул. Тодор Александров и ул. Българска морава в София. В настоящата бизнес среда в Банско и на пазара на парцели в София, едва ли имотите на Алма тур БГ АД струват почти 90 млн. лв., колкото са сумарните претенции на България Ер и банките

http://www.investor.bg/analizi/85/a/...r-flai,140554/

От друга страна 24часа казват,че същият хотел е продаден

С близо 2 млн.лв. над първоначално обявената цена от 17 398 492 лв. българският холдинг "Химимпорт" АД купи луксозния хотел "Тамплиер" в Банско, съобщи "Струма".

Продажбата на 4-етажния хотелски комплекс била извършена от частния съдия-изпълнител Александър Цанковски и се проведе в Районния съд в Разлог. "Химимпорт" е близка компания до Централна кооперативна банка (ЦКБ), където през август 2010 г. от "Алма тур БГ" залагат хотела като част от обезпечение по огромен инвестиционен кредит на стойност 13.9 млн. лв.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1432275

От всичко това разбирам,че с парите от продажбата на хотела са изплатени на кредиторите банки?илли част от него? и това ,което се пише в статията на Инвестора,че банките имали да вземат едната 13млн другата 3млн.....евро.....пак не е вярно

Сега на кого да вярвам на 24часа ли или на Инвестора...

Коментар

• Нещо тази статия на Инвестора взе да ме обърква ....уж там работят разбиращи журналисти....

Сред активите на Алма тур БГ АД са 4-звездният хотел Атлас в Златни пясъци с 580 легла, хотел Тамплиер в Банско и земя за Бизнес център Алма Тур на бул. Тодор Александров и ул. Българска морава в София. В настоящата бизнес среда в Банско и на пазара на парцели в София, едва ли имотите на Алма тур БГ АД струват почти 90 млн. лв., колкото са сумарните претенции на България Ер и банките

http://www.investor.bg/analizi/85/a/...r-flai,140554/

От друга страна 24часа казват,че същият хотел е продаден

С близо 2 млн.лв. над първоначално обявената цена от 17 398 492 лв. българският холдинг "Химимпорт" АД купи луксозния хотел "Тамплиер" в Банско, съобщи "Струма".

Продажбата на 4-етажния хотелски комплекс била извършена от частния съдия-изпълнител Александър Цанковски и се проведе в Районния съд в Разлог. "Химимпорт" е близка компания до Централна кооперативна банка (ЦКБ), където през август 2010 г. от "Алма тур БГ" залагат хотела като част от обезпечение по огромен инвестиционен кредит на стойност 13.9 млн. лв.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1432275

От всичко това разбирам,че с парите от продажбата на хотела са изплатени на кредиторите банки?илли част от него? и това ,което се пише в статията на Инвестора,че банките имали да вземат едната 13млн другата 3млн.....евро.....пак не е вярно

Сега на кого да вярвам на 24часа ли или на Инвестора...

Коментар

• Абе тоя хотел Тамплиер , не го ли купиха точно ТИМ , за едни скромни 20млн лева преди няколко месеца . http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1432275 , не са ли си погасили част от дълга по тоя начин.

Коментар

• Даже вече си мисля,че Мариян и компания сложиха айсберга ....след като тиражираха новината в Инвестора и днесбг....и купиха някоя акция

ЗАщото националният ни превозвач да е в такова тежко състояние.....и никой досега да не е казал и дума до сега...според гугъл де...направо ме учудва

Поздрави

Коментар

Working...
                                X