При неуспешен опит да затвърдим на 2.2 тук нещата не са сигурни. Не е препоръка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеНе виждам какво толкова може да ви покаже един неконсолидиран) отчет на холдинг
)
За това не го и гледам
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНай-малкото дава насоки какво да очакваме от консолидирания отчет след един месец!
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеКъде съм казвал подобно нещо? Зависи къф инвеститор си. Ако връткаш 3-5 бона през 5 стотинки значи си падаш техничар и те сърбят пръсченцата. Аз например гледам дългосрочно 1-3 години в период и разни корекцийки през периода не са от значение.
Виж ако има дългосрочно пречупване на тренда е друга бира - както беше 2010-2012 години (3 години). Капиш?то е въпрос на темперамент
друг е въпроса че 3-4години почти не пипах нищо но, конюнктура... При миналогодишния скок само преструктурирах набързо портфейла /изчезнах от адсицовете/ и си реализирах съответното голямо плюсче. Компрендо.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеJekata, какво означава това, че доходът на акцията с намалена стойност пада от 0.31лв. до 0.25лв. на годишна база? Т.е. какво значение има това и как се отразява на развитието на компанията?
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеНе виждам какво толкова може да ви покаже един неконсолидиран) отчет на холдинг
)
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение.25<-.31
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеDimapst и Dmirka. Бе вие на колко сте години. Имам чувството че току що сте навършили пълнолетие. Моля Ви прочетете там някакви материали преди да се впускате в разсъждения и спорове, че ще стане много смешно.
Ако си голям играч и можеш да хванеш корекция от 3-5 или 10 стотинки добре браво ще се радваме за теб. Но такива лаишки въпроси и то готови за дрязга просто не разбирам.
Другия разбирач пък говори за ЦКБ че имало такива дето вярват че ще стане 0,65лв защото имало такъв ордер. Ми той стои там от много време бе пич. Така че моля Ви само да си правите бройки на коментарите няма смисъл да се хабите.
Коментар
-
ivandavidov
Не е нещо неочаквано. На годишна база печалбата намалява от 68.3 милиона на 53.2 милиона. Но пък само за последните 3 месеца печалбата пада от 14.4 милиона на 8.5 милиона, което си е към 40% надолу.
На който му се чете по-подробно - нека направи по-подробен анализ на отчета.
Коментар
Коментар