IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това ще е седмицата на Хим. Помнете ми думата !!!
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      .. Очаквам добър консолидиран на Петрол

Съжалявам не по темата
      Тук май се очертава тенденция темата "Непоклатими" да стои отгоре и в нея да се пише за всичко...
      Ако е така - да ме уведомите официално ..
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
        Ти да не си от троловете на БСП и да си подкрепяш само тяхните акции
        Нямам нищо против теб аз също търгувам с Петрол от време на време и сега чакам да им излезне консолидирания отчет и ако евентуално падне да си купя пак, а ако не здраве да е ще си търгувам с други
        Сделката с пакета на Нафтекс е в І квартал на 2014г, така че ефекта ще го четеш през Май. Дотогава много неща ще се случат. Освен това причината за отрицателния СК на консолидирания не е в Нафтекс. Очаквам добър консолидиран на Петрол

Съжалявам не по темата

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

И аз се смея...
          да бъдеш фен на акциИИИИИИ....
          които са паднали с 95 %..... от върха.... и не даващи дивидент ,не подкрепяни от мажоритар и излизащи западни инвеститори от всички земни кълбета... само и веднага ...
          А на купилите паметник на глупаците ли трябва да бъде издигнат или на КАРЪК инвеститори...
          Някой задава ли си въпроса ..че вече трети път се стига до 2,24 и се връща..
          На ЗХБГ до 58 ст. и ССВ на 1,48....
          Е задайте си го...
          Може пък отговора да е смешен.....
          Ти да не си от троловете на БСП и да си подкрепяш само тяхните акции
          Нямам нищо против теб аз също търгувам с Петрол от време на време и сега чакам да им излезне консолидирания отчет и ако евентуално падне да си купя пак, а ако не здраве да е ще си търгувам с други
          Last edited by jorkata_pz; 17.02.2014, 08:06.

Коментар

НагорЕЕЕ или надолЕЕ....
            Аз също не търгувам ама има един 10 К зрънчо та може да им направя сватба....
            Според мене следва брейкване дет му викат.
            Кат пробива при Сталинград

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Явно не разбираш от изкуство май.
              Ми че нали трябва се изрисува чутурката бе Монти.
              Това си е флагмана, не е лукова глава.
              Вече привършваме последното рамо, скоро ще има екшън.

Аз не търгувам де, просто се наслаждавам на живописта.
              НагорЕЕЕ или надолЕЕ....
              Аз също не търгувам ама има един 10 К зрънчо та може да им направя сватба....

Коментар

..
                Явно не разбираш от изкуство май.
                Ми че нали трябва се изрисува чутурката бе Монти.
                Това си е флагмана, не е лукова глава.
                Вече привършваме последното рамо, скоро ще има екшън.

Аз не търгувам де, просто се наслаждавам на живописта.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                  hahahahahahaahaha

И аз се смея...
                  да бъдеш фен на акциИИИИИИ....
                  които са паднали с 95 %..... от върха.... и не даващи дивидент ,не подкрепяни от мажоритар и излизащи западни инвеститори от всички земни кълбета... само и веднага ...
                  А на купилите паметник на глупаците ли трябва да бъде издигнат или на КАРЪК инвеститори...
                  На ЗХБГ до 58 ст. и ССВ на 1,48....
                  Е задайте си го...
                  Може пък отговора да е смешен.....

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                    Съгласен. Предлагам Монти за инвеститор на хилядолетието. За тез години се е доказал кат най-големия между големите, човекът постигал многократно доходност над 1000% при падащ пазар, в който няма къси позиции. Силният играч, който когато купува вдига собственоръчно индекса с едни 5%, купувайки в ниското. Когато продава Монти винаги слага началото на тежък мечи пазар подтискайки фундамента с поне няколко тримесечия. Това е инвеститора с който само и единствено Мустака се съобразява и респектира и многократно според мен се е активно е търсел Неговото мнение по сложни инвестиционни въпроси. инвеститорът с главно И, моделът за подражание, ненадминатият Монти...
                    hahahahahahaahaha

Коментар

Бис!Бис! Бис!
                      И да не забравеш да се поклониш на публиката ....!
                      И докато спорите - гледайте пазара..... Някой е продал малко, но точно и толкова са купени, значи има търсене..... Това беше, за да Ви разсмея.....

Коментар

Монти, според мен нито си палячо, нито ненормалник... а могъщ трейдър
                        Бис!Бис! Бис!
                        И да не забравеш да се поклониш на публиката ....!

Коментар

• А някога този форум имаше стойност........ СЕГА НЯМА!

Коментар

Палячо.....или ненормалник....
                            Монти, според мен нито си палячо, нито ненормалник... а могъщ трейдър
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Недей така бе Монти, защо с лошото?
                              Аз четки ти правя, възхвалявам ти финансовата гениалност, подвига да направиш многократно 1000% при падащ пазар без къси, могъщия ти хъс и усет за печалба...
                              Ако искаш дай телефона на твоя психиатър, щом си рекъл, мога и да се прегледам.
                              Палячо.....или ненормалник....
                              това ти е трети пост сЪ една и също насока...
                              Last edited by Монти; 14.02.2014, 16:18.

Коментар

Аз пък ти предлагам да идеш на преглед на психиатър.....
                                Имаш психически проблеми....
                                Поредния малоумник в тази тема.........
                                Недей така бе Монти, защо с лошото?
                                Аз четки ти правя, възхвалявам ти финансовата гениалност, подвига да направиш многократно 1000% при падащ пазар без къси, могъщия ти хъс и усет за печалба...
                                Ако искаш дай телефона на твоя психиатър, щом си рекъл, мога и да се прегледам.
                                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Working...
                                X