IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Купувате ли?
    Като се сетя тук едно време как се притеснявах че ще вдигнат на д 3,4лева и ще конвертират прив. в обикновенни преди да са дали дивидент!!! Млад и зелен - млад и зелен!
    Last edited by tony1975; 20.08.2012, 14:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
      SEBULBA, ходи надъхвай хората в темата за ATERA-та, че нещо загубихте скорост...
      Графиките им са почти огледални

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        P/E = 1.00 P/B 0.1

Е нема такъв сеир. И не му се види дънцето.
        Я старите песове със стаж да кажат имало ли е такова нещо преди на БФБ
        Дори и аз съм заинтригуван вече.
        Дали да не се наредя от 74 стинки надоле по урвата...
        Се ще прежаля 700лв за 1К артии докъм 64 ст.

Не ми се вярва чак чисти тип "Каро" да станат.
        Това лято няколко пъти летях с авиокомпанията им. Ми има напредък и в аеропарка им и в обслужването ако щете. Все реални неща. Не кат Енергони...
        Има подобни случаи,има.Оргахим преди десетина години беше по няколко лева(3-6лв)....и П/Е се въртеше там около и по-малко от 1....по спомени....може и да греша.

После отиде на около 900лв след 3-4г

Коментар

• SEBULBA, ходи надъхвай хората в темата за ATERA-та, че нещо загубихте скорост...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
            Себулба едва ли съм в форума на този сайт пълен с малоумници като теб, да ми казват кои съм аз и кои не съм.Това разбра ли го?Или ти си просто супер мазен трол, така ли е?
            Какви са тия неща дето ти е измислила болната ти фантазия долу.

Не съм аз бедния опитваш се да забогатее, толкова ли си глупав.
            Какви ли не още неща си изписал срещу мен и пак продъжаваш, защо прекалено си малоумен ли, как го правиш това?С наглост ли компенсираш пак?

Виж аз мога да си позволя да ти говоря така след като е предизвикано и не само затова, защото нямам твоите непрестанни проблеми с психиката и мозъка си.Това разбрали го или да ти го обяснявам по бавно и разделно...... леко типче.

Първо били ми какво перата при ЗХБГ, там обаче предположението ти е супер смешно, казах ти го пъм 30 пъти последните две години.
            Освен това друго не си си измислял скоро, защо така липса на плам в болният ти мозък.Айде мисли сега аахахах

Винаги ще се държа така с така мислещи.Защото сте боклуци.
            По полека! Ще се взривиш още малко:

Коментар

Все пак контрола на БНБ ми е доста съмнителен щом една финансова къща като Стандарт Инвестмънт Валутни Пазари не плаща заплати с години, не плаща наеми, не плаща почти нищо, а може да върти парите на хората и да оповестява накрая на годината над 300 хил лв. загуби при положение, че са няколко хил лв. на месец.
              Това е контрола на БНБ пълен ужас.

А и след като явно има липса на информация, въннете на ДВИ на ЦКБ да ви изчисли колко съм им свързаните лица.Иначе започвате да се манипулирате яко.И това е противозаконно.
              Първо сериозно бъркаш като приравняваш надзора над два различни типа институции - банка и посредник.

Второ. Банков надзор не контролира плащане на заплати или наеми за това си има други институции като Инспекция по труда, Съд и съдебен изпълнител ако документите за задължението са изрядни.

Надзора контролира рисковите инвестиции и коректното отношение към вложителите в смисъл депозанта ще си получи депозита съгласно договора.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение

Соки, осъзнаването на проблема, е първа стъпка към неговото преодоляване. Потърси отговора:
                http://www.whoamibookshop.com/produc...34768_zoom.png
                Себулба едва ли съм в форума на този сайт, да ми казват кои съм аз и кои не съм.Това разбра ли го?Или ти си просто супер мазен трол, така ли е?
                Какви са тия неща дето ти е измислила болната ти фантазия долу.

Не съм аз бедния опитваш се да забогатее.
                Какви ли не още неща си изписал срещу мен и пак продъжаваш как го правиш това?С наглост ли компенсираш пак?

Виж аз мога да си позволя да ти говоря така след като е предизвикано и не само затова.

Първо били ми какво перата при ЗХБГ, там обаче предположението ти е супер смешно, казах ти го пъм 30 пъти последните две години.

Винаги ще се държа така с така мислещи.
                Last edited by X_Y; 20.08.2012, 14:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Направил грънци .......един месец път с камили и резултата няма да е такъв какъвто е написал.
                  ЦКБ отдавна да е без банков лиценз, все пак контола на БНБ в резултат масовите фалити от 1996-1997 е много адекватен.
                  Все пак контрола на БНБ ми е доста съмнителен щом една финансова къща като Стандарт Инвестмънт Валутни Пазари не плаща заплати с години, не плаща наеми, не плаща почти нищо, а може да върти парите на хората и да оповестява накрая на годината над 300 хил лв. загуби при положение, че са няколко хил лв. на месец.
                  Това е контрола на БНБ пълен ужас.

А и след като явно има липса на информация, въннете на ДВИ на ЦКБ да ви изчисли колко съм им свързаните лица.Иначе започвате да се манипулирате яко.И това е противозаконно.

Коментар

Ти си твърдиш, че съм бил Соколов, модераторите ги няма да те трият, тъй като това е най малкото обидно.

Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                    Кои съм аз Себулбо, кажи им да знаят? И да аз съм се побъркал...
                    Соки, осъзнаването на проблема, е първа стъпка към неговото преодоляване. Потърси отговора:
                    http://www.whoamibookshop.com/produc...34768_zoom.png
                    Last edited by X_Y; 20.08.2012, 14:03.

Коментар

Да защото ОК го е направил за ЦКБ ли бре, ех че сте наивни ама.Много душички има тука, но чак такива болни мастийки не бях виждал.
                      Направил грънци .......един месец път с камили и резултата няма да е такъв какъвто е написал.
                      ЦКБ отдавна да е без банков лиценз, все пак контола на БНБ в резултат масовите фалити от 1996-1997 е много адекватен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Не че нещо, но свързаните лица доста лесно се откриват просто като гледаш кой в какво управление участва, къде има дял и така нататък. Тръгваш по всяко едно от тях, гледаш в техните собствености, търсиш къде има рипокриване в управление и така нат. Това че на теб ти се занимава е друго нещо.
                        Да защото ОК го е направил за ЦКБ ли бре, ех че сте наивни ама.Много душички има тука, но чак такива болни мастийки не бях виждал.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Аре поредния въздух под налягане
                          Ти знаеш ли колко регистрации има в ТР колега , и как ще попаднеш точно на свързани лица четеики там ? Аиде стига глупости.

И на мен не ми харесват безкрайно действията на мажоритаря и затова съм ограничил процента от портфеила си в групата, но като не мога да кажа нещо АРГУМЕНТИРАНО си мълча !
                          Щото говорене без аргументи си е клевета ....
                          Не че нещо, но свързаните лица доста лесно се откриват просто като гледаш кой в какво управление участва, къде има дял и така нататък. Тръгваш по всяко едно от тях, гледаш в техните собствености, търсиш къде има рипокриване в управление и така нат. Това че на теб ти се занимава е друго нещо.

Коментар

Кой ти е предишния акаунт? И какво имаш предвид, като казваш "по един или друг начин"?
                            Най-вероятно не си го срещал основно бях активен във форекс, ще рече че от тогава влизам и съм си правил сметка, кой какво пише.
                            Що отклоняваш темата, колкото по-обективно с факти се пише толкова по-добре за всички - сега в която и тема да влезна все глупости се пишат, голям форум няма що
                            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Не знам кой се е побъркал... Соки, това ти ли си?

Нямате факти, всеки може да си твърди каквото си иска.Ти си твърдиш, че съм бил Соколов, модераторите ги няма да те трият, тъй като това е най малкото обидно.
                              Кои съм аз Себулбо, кажи им да знаят? И да аз съм се побъркал, след като ти казвам че е по добре да мълчиш отколкото да се излагаш публично.
                              Нищо ти вече си са изложил доста, никой няма да обърне внимание на шизофренията ти, говори си каквото искаш.
                              ахаххахаха
                              Може ли да си такъв мазен трол и то толкова глупав и да не те трият вече като трол.
                              А модератора спиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Стига сте плюли по ОК. Човека ви каза да се поровите в търговския регистър. Там има интересни и напълно достъпни четива. В случай, че не можете да се справите със тази проста задача всякакви обяснения и писания по форумите са излишни.
                                Аре поредния въздух под налягане
                                Ти знаеш ли колко регистрации има в ТР колега , и как ще попаднеш точно на свързани лица четеики там ? Аиде стига глупости.

И на мен не ми харесват безкрайно действията на мажоритаря и затова съм ограничил процента от портфеила си в групата, но като не мога да кажа нещо АРГУМЕНТИРАНО си мълча !
                                Щото говорене без аргументи си е клевета ....

Коментар

Working...
                                X