IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
    Щото не мога си влезна в стария акаунт - от 2006 година присъствам по един или друг начин във форума
    Кой ти е предишния акаунт? И какво имаш предвид, като казваш "по един или друг начин"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
      А бе ти един факт изнесе ли от няколко дена насам.Не.
      Какви глупости си тръгнал да пишеш тогава.И ти се побърка.
      Не знам кой се е побъркал... Соки, това ти ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Че ти откъде знаеш как е било преди, след като си във форума от няма и година ?
        Щото не мога си влезна в стария акаунт - от 2006 година присъствам по един или друг начин във форума
        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
          Преди този форум бе на ниво именно щото всеки заставаше зад думите си сега всичко спекулация
          Че ти откъде знаеш как е било преди, след като си във форума от няма и година ?

Коментар

Представям се изумлението им, като чуят твърдението ви, че минотарите могат да имат и други права, освен да дават пари, и да хвалят безплатно компанията....
            Пак не си схванал

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
              Освен с полиция, вече и с бой ли почнаха заплахите? Така ли ще вдигате цената? Интересен подход.
              дебело подчертавам, че нямам никакви акции от дружествата от групата!!!

просто като знам как никой не се ебава с тях по никакъв повод...та затова ти писах.

не е подпиране на цена.

поздрави
              Last edited by bertram; 20.08.2012, 12:06.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                ОК,

по-добре се върни в темата за инса и холда, че тука лошо бият ако се разсърдят.

поздрави
                Освен с полиция, вече и с бой ли почнаха заплахите? Така ли ще вдигате цената? Интересен подход.

Коментар

• Стига сте плюли по ОК. Човека ви каза да се поровите в търговския регистър. Там има интересни и напълно достъпни четива. В случай, че не можете да се справите със тази проста задача всякакви обяснения и писания по форумите са излишни. След като сте го прочели сами защо да ви се обеснява. Лично аз разгледах и научих някои нови неща. Мисля да си ги запазя за себе си. По тази позиция хората много внимават какво говорят. Обикновенно момченцата получават книжка а момиченцата букет. Звучи логично, но не всеки обича такова внимание.

Коментар

• ОК,

по-добре се върни в темата за инса и холда, че тука лошо бият ако се разсърдят.

поздрави
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Че защо да е клевета? Нали вие твърдите, че няма нищо лошо да се кредитират свързани лица и това не носи риск за банката?
                      Голям си смешник, никъде не съм твърдял че НЕ Е лошо. Твърдя че твоето твърдение за 75 % кредити на ЦКБ към свързани лица е пълна глупост. Към петдесет пъти те призовах да подкрепиш думите си с факти / списък на фирми които според теб са свързани / пък аз ще отделя време да им прегледам одитираните отчети, ще го обобщя в таблица и ще го постна тук.

Действия от твоя страна няма ....не виждам какво повече да се надхващаме и да си губим времето !
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Че защо да е клевета? Нали вие твърдите, че няма нищо лошо да се кредитират свързани лица и това не носи риск за банката?
                        А бе ти един факт изнесе ли от няколко дена насам.Не.
                        Какви глупости си тръгнал да пишеш тогава.И ти се побърка.

Коментар

А според мен много мишки като теб, твърдящи че 75% от кое на кое е към свързани лица.Което си е чиста клевета, тъй като и Себулбата и тои твърдеше нещо изведнъж и той не твърдял нищо.
                          Ама сте смешки и двамата и приличате на някои други никове, още по болни.Нищо времето лекува неосъзнати тролчета.
                          То същото и като онези материали за ТИМ от дойчевеле и компания - най накрая след една кофа лайна и долу пише - разбира се не са потвърдени нашите сведения.
                          Ама карай да има - то в БГ никой не може бъде осъден за писане на спекулации, заблуди и откровени глупости. Винаги като стане напечено се излиза ами "според мен", "разбира се нямам 100% инфо " и т.н та и така на ОК 75% дето ги сънува като гладна кокошка, просо.

Преди този форум бе на ниво именно щото всеки заставаше зад думите си сега всичко спекулация
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

А според мен много мишки като теб, твърдящи че 75% от кое на кое е към свързани лица.Което си е чиста клевета, тъй като и Себулбата и тои твърдеше нещо изведнъж и той не твърдял нищо.
                            Ама сте смешки и двамата и приличате на някои други никове, още по болни.Нищо времето лекува неосъзнати тролчета.

Коментар

Много милиционери се навъдиха в тая тема. Списъци да се дават, писма до мажоритаря да се пишат. Аман. Но който за каквото е учил.

Коментар

.......Що ме преследваш - не знам. И на тебе за всеки случай ще ти кажа, че съм хетеросексуален .......
                                Типично за повечето Българи се самонадценяващ и нямаш реална оценка за себе си .......
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X