Първоначално изпратено от needtoknowmore
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеА бе ти един факт изнесе ли от няколко дена насам.Не.
Какви глупости си тръгнал да пишеш тогава.И ти се побърка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЧе ти откъде знаеш как е било преди, след като си във форума от няма и година ?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеПреди този форум бе на ниво именно щото всеки заставаше зад думите си сега всичко спекулация
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеПредставям се изумлението им, като чуят твърдението ви, че минотарите могат да имат и други права, освен да дават пари, и да хвалят безплатно компанията....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеОсвен с полиция, вече и с бой ли почнаха заплахите? Така ли ще вдигате цената? Интересен подход.
просто като знам как никой не се ебава с тях по никакъв повод...та затова ти писах.
не е подпиране на цена.
поздравиLast edited by bertram; 20.08.2012, 12:06.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеОК,
по-добре се върни в темата за инса и холда, че тука лошо бият ако се разсърдят.
поздрави
Коментар
-
Стига сте плюли по ОК. Човека ви каза да се поровите в търговския регистър. Там има интересни и напълно достъпни четива. В случай, че не можете да се справите със тази проста задача всякакви обяснения и писания по форумите са излишни. След като сте го прочели сами защо да ви се обеснява. Лично аз разгледах и научих някои нови неща. Мисля да си ги запазя за себе си. По тази позиция хората много внимават какво говорят. Обикновенно момченцата получават книжка а момиченцата букет. Звучи логично, но не всеки обича такова внимание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЧе защо да е клевета? Нали вие твърдите, че няма нищо лошо да се кредитират свързани лица и това не носи риск за банката?
Действия от твоя страна няма ....не виждам какво повече да се надхващаме и да си губим времето !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЧе защо да е клевета? Нали вие твърдите, че няма нищо лошо да се кредитират свързани лица и това не носи риск за банката?
Какви глупости си тръгнал да пишеш тогава.И ти се побърка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеА според мен много мишки като теб, твърдящи че 75% от кое на кое е към свързани лица.Което си е чиста клевета, тъй като и Себулбата и тои твърдеше нещо изведнъж и той не твърдял нищо.
Ама сте смешки и двамата и приличате на някои други никове, още по болни.Нищо времето лекува неосъзнати тролчета.
Ама карай да има - то в БГ никой не може бъде осъден за писане на спекулации, заблуди и откровени глупости. Винаги като стане напечено се излиза ами "според мен", "разбира се нямам 100% инфо " и т.н та и така на ОК 75% дето ги сънува като гладна кокошка, просо.
Преди този форум бе на ниво именно щото всеки заставаше зад думите си сега всичко спекулацияМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеА според мен много мишки като теб, твърдящи че 75% от кое на кое е към свързани лица.Което си е чиста клевета, тъй като и Себулбата и тои твърдеше нещо изведнъж и той не твърдял нищо.
Ама сте смешки и двамата и приличате на някои други никове, още по болни.Нищо времето лекува неосъзнати тролчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеМного милиционери се навъдиха в тая тема. Списъци да се дават, писма до мажоритаря да се пишат. Аман. Но който за каквото е учил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение.......Що ме преследваш - не знам. И на тебе за всеки случай ще ти кажа, че съм хетеросексуален.......
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар