IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергони АД (2EL/2EL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
    Днес срещу количеството от 13 643 435 броя акции не стои дори цена... СтрахОООтно...
    ...т.е.,нещо като подаръче... А как може да си го получи човек,този подарък..

Коментар

• Днес срещу количеството от 13 643 435 броя акции не стои дори цена... СтрахОООтно...

Коментар

• Приемам дарения от акции на дружеството извънборсово! Желаещите да дарят да се свържат с мен на ЛС!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Мдааам, интересен случай наистина. Сделките минават на 0,001.
          И защо системата прецаква купувача???
          Той е казал дай ми на маркет, от друга страна продавачът продава на маркет и е склонен да вземе и под десета от стотинката.
          Ралица да се изкаже по казуса
          Това... системата... е виновна за всичко в БГ!!! Хората искат да ги подарят, а някой (системата) им пречи...

Коментар

И аз така допускам, но... не се вижда всеки ден такова чудо...
            Мдааам, интересен случай наистина. Сделките минават на 0,001.
            И защо системата прецаква купувача???
            Той е казал дай ми на маркет, от друга страна продавачът продава на маркет и е склонен да вземе и под десета от стотинката.
            Ралица да се изкаже по казуса

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Явно първата е дадена на маркет
              И аз така допускам, но... не се вижда всеки ден такова чудо...

Коментар

Абе аз ли гледам двойно или тук наистина има две групи оферти на 0,001 лв?!?
                Явно първата е дадена на маркет

Коментар

• Абе аз ли гледам двойно или тук наистина има две групи оферти на 0,001 лв?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    То акции имате,но въпросът е имате ли тлъсти банкови сметки?
                    С тия обеми на акциите на цени от 0,001. дали имаме тлъсти банкови сметки според теб Аз съм тук за спорта само и с идеята да ги продам на 0,002 или 0,003, че да изкарам едни 500 лв. отгоре. Ама като гледам какви обеми са се наредили за продава в момента ще си почакам малко. Все пак нищо не се знае, нещата на този пенимаркет бързичко могат да се променят в моята посока, а и по-евтино от това няма как да стане.

*не е препоръка

Коментар

• за да си получим парите като започнат да ги изкупуват на 1лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                        Ако не ви достигнат 100 000 гласа за кворум ми кажете
                        То акции имате,но въпросът е имате ли тлъсти банкови сметки?

Коментар

• Ако не ви достигнат 100 000 гласа за кворум ми кажете

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                            Хахаха, че то едни акционери останахме. Аз с моите 300 хил. акции ако искат да отида да направим кворум
                            И аз с едни 380к ще ти дам едно рамо
                            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              18-12-2014 - Представяне на покана за свикване на ОСА и материали за ОСА
                              Емитент: Енергони АД-София (2EL)
                              В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Енергони АД-София (2EL):
                              Планираното за 18.12.2014 г. общо събрание на акционерите на Енергони АД не се проведе поради неявяване на акционери на посочения в поканата адрес
                              Хахаха, че то едни акционери останахме. Аз с моите 300 хил. акции ако искат да отида да направим кворум

Коментар

• 18-12-2014 - Представяне на покана за свикване на ОСА и материали за ОСА
                                Емитент: Енергони АД-София (2EL)
                                В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Енергони АД-София (2EL):
                                Планираното за 18.12.2014 г. общо събрание на акционерите на Енергони АД не се проведе поради неявяване на акционери на посочения в поканата адрес

Коментар

Working...
                                X