If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мдааам, интересен случай наистина. Сделките минават на 0,001.
И защо системата прецаква купувача???
Той е казал дай ми на маркет, от друга страна продавачът продава на маркет и е склонен да вземе и под десета от стотинката.
Ралица да се изкаже по казуса
Това... системата... е виновна за всичко в БГ!!! Хората искат да ги подарят, а някой (системата) им пречи...
И аз така допускам, но... не се вижда всеки ден такова чудо...
Мдааам, интересен случай наистина. Сделките минават на 0,001.
И защо системата прецаква купувача???
Той е казал дай ми на маркет, от друга страна продавачът продава на маркет и е склонен да вземе и под десета от стотинката.
Ралица да се изкаже по казуса
То акции имате,но въпросът е имате ли тлъсти банкови сметки?
С тия обеми на акциите на цени от 0,001. дали имаме тлъсти банкови сметки според теб Аз съм тук за спорта само и с идеята да ги продам на 0,002 или 0,003, че да изкарам едни 500 лв. отгоре. Ама като гледам какви обеми са се наредили за продава в момента ще си почакам малко. Все пак нищо не се знае, нещата на този пенимаркет бързичко могат да се променят в моята посока, а и по-евтино от това няма как да стане.
18-12-2014 - Представяне на покана за свикване на ОСА и материали за ОСА
Емитент: Енергони АД-София (2EL)
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Енергони АД-София (2EL):
Планираното за 18.12.2014 г. общо събрание на акционерите на Енергони АД не се проведе поради неявяване на акционери на посочения в поканата адрес
Хахаха, че то едни акционери останахме. Аз с моите 300 хил. акции ако искат да отида да направим кворум
18-12-2014 - Представяне на покана за свикване на ОСА и материали за ОСА
Емитент: Енергони АД-София (2EL)
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Енергони АД-София (2EL):
Планираното за 18.12.2014 г. общо събрание на акционерите на Енергони АД не се проведе поради неявяване на акционери на посочения в поканата адрес
Коментар