Първоначално изпратено от THE TRADER
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергони АД (2EL/2EL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМдааам, интересен случай наистина. Сделките минават на 0,001.
И защо системата прецаква купувача???
Той е казал дай ми на маркет, от друга страна продавачът продава на маркет и е склонен да вземе и под десета от стотинката.
Ралица да се изкаже по казуса
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеИ аз така допускам, но... не се вижда всеки ден такова чудо...
И защо системата прецаква купувача???
Той е казал дай ми на маркет, от друга страна продавачът продава на маркет и е склонен да вземе и под десета от стотинката.
Ралица да се изкаже по казуса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЯвно първата е дадена на маркет
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеАбе аз ли гледам двойно или тук наистина има две групи оферти на 0,001 лв?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТо акции имате,но въпросът е имате ли тлъсти банкови сметки?
*не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеАко не ви достигнат 100 000 гласа за кворум ми кажете
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеХахаха, че то едни акционери останахме. Аз с моите 300 хил. акции ако искат да отида да направим кворумМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение18-12-2014 - Представяне на покана за свикване на ОСА и материали за ОСА
Емитент: Енергони АД-София (2EL)
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Енергони АД-София (2EL):
Планираното за 18.12.2014 г. общо събрание на акционерите на Енергони АД не се проведе поради неявяване на акционери на посочения в поканата адрес
Коментар
-
18-12-2014 - Представяне на покана за свикване на ОСА и материали за ОСА
Емитент: Енергони АД-София (2EL)
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Енергони АД-София (2EL):
Планираното за 18.12.2014 г. общо събрание на акционерите на Енергони АД не се проведе поради неявяване на акционери на посочения в поканата адрес
Коментар
Коментар