IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергони АД (2EL/2EL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Значи взех на дъното и чакам влакът да тругне, ама още е на перона и прави подгряващи кръгчета . Сериозно, тук изобщо ще се случи ли нещо. Странно ми е все пак, че някои набутаха доста кеш в този пенимаркет

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
      А и който и да се похвали, че е купил на дъно... може да му се вярва...
      Ти къде си чул грък да се мине.Критикуваш ме в една друга тема ,но и там и тука
      положението е едно и също и най точно го охарактеризира Наивник с неговия
      фотос с пингвините,отлично попадение.

Коментар

• На моята платформа ги няма купувачите

Коментар

• Последен шанс за включване в играта

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
            Това е единствената акция, за която си сигурен, че не може повече да падне, а пък има и сериозно предлагане.
            А и който и да се похвали, че е купил на дъно... може да му се вярва...

Коментар

• Това е единствената акция, за която си сигурен, че не може повече да падне, а пък има и сериозно предлагане.

Коментар

• Нема лабаво, чудя се дали да не се сберем все пак дребните да идем да си гласуваме обратното все пак, пък дано някой и ни ги вземе. Особено на горна граница - не е зле.
                Нямам препоръки!

Коментар

• Браво на Гърците

Коментар

• МОНТИ ИЗКУПУВАШ ЛИ ?
                    -" Енергони АД-София (2EL) свиква ОСА на 03.12.2014 год. от 11.00 ч. в гр. София, бул. Цариградско шосе № 115Г, ет. 4, при следния дневен ред:
                    1. Вземане на решение за обратно изкупуване на собствени акции. Проект на решение: ОСА взима решение за обратно изкупуване на собствени акции при следните параметри:
                    - максималния брой акции, подлежащи на обратно изкупуване – 10 % от капитала на дружеството (54 756 300 бр.), съгласно чл. 187б от ТЗ, но не повече от 3% (16 426 890 бр.) на календарна година, съгласно изискванията на чл. 111 от ЗППЦК.
                    - условията и реда, при които съветът на директорите или управителният съвет извършват изкупуването в определен срок не по-
                    дълъг от пет години – изкупуването на собствени акции може да се извършва по три метода: на регулиран пазар; на нерегулиран пазар; чрез поемане на задължение за изкупуване от лица имащи задължение за изкупуване на акции на Енергони АД и последващо изкупуване на собствените акции;
                    Срока за обратното изкупуване не може да е по-дълъг от 5 години.
                    - минималния и максималния размер на цената на изкупуване – минимална цена: 0,001 лв.; максимална цена: 1 лв.
                    "

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Обърни се към КФН .
                      Може и директно към определени членове на КФН.
                      Едно време се обръщах по казуса търгово на Слънце...
                      Отговара беше горе долУ в такъв смисъл ,не си слагай пръстта на дограмата на затваряща се врата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Някой да ми обясни тази простотия.....
                        Обърни се към КФН .
                        Може и директно към определени членове на КФН.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Ехааааа голям оборот е имало днес. Нямах възможност да следя. Май скоро КТБ ще измести Енергонито като най-големият избушеняк на борсата
                          Аз лично съм си взела едно пакетче за 500 лв. тук на 0,001 именно с идеята, че човешката алчност няма цена. Имам скромните надежди да го продам на 0,003 след няколко месеца. Ама като гледам какви пакети са изхвърчали май ще стане по-скоро от колкото си мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                            Oops!....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              малиииии
                              Oops!....

Коментар

• малиииии

Коментар

Working...