Значи взех на дъното и чакам влакът да тругне, ама още е на перона и прави подгряващи кръгчета . Сериозно, тук изобщо ще се случи ли нещо. Странно ми е все пак, че някои набутаха доста кеш в този пенимаркет
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергони АД (2EL/2EL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеА и който и да се похвали, че е купил на дъно... може да му се вярва...
положението е едно и също и най точно го охарактеризира Наивник с неговия
фотос с пингвините,отлично попадение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеТова е единствената акция, за която си сигурен, че не може повече да падне, а пък има и сериозно предлагане.
Коментар
-
МОНТИ ИЗКУПУВАШ ЛИ ?
-" Енергони АД-София (2EL) свиква ОСА на 03.12.2014 год. от 11.00 ч. в гр. София, бул. Цариградско шосе № 115Г, ет. 4, при следния дневен ред:
1. Вземане на решение за обратно изкупуване на собствени акции. Проект на решение: ОСА взима решение за обратно изкупуване на собствени акции при следните параметри:
- максималния брой акции, подлежащи на обратно изкупуване – 10 % от капитала на дружеството (54 756 300 бр.), съгласно чл. 187б от ТЗ, но не повече от 3% (16 426 890 бр.) на календарна година, съгласно изискванията на чл. 111 от ЗППЦК.
- условията и реда, при които съветът на директорите или управителният съвет извършват изкупуването в определен срок не по-
дълъг от пет години – изкупуването на собствени акции може да се извършва по три метода: на регулиран пазар; на нерегулиран пазар; чрез поемане на задължение за изкупуване от лица имащи задължение за изкупуване на акции на Енергони АД и последващо изкупуване на собствените акции;
Срока за обратното изкупуване не може да е по-дълъг от 5 години.
- минималния и максималния размер на цената на изкупуване – минимална цена: 0,001 лв.; максимална цена: 1 лв.
"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОбърни се към КФН .
Може и директно към определени членове на КФН.
Отговара беше горе долУ в такъв смисъл ,не си слагай пръстта на дограмата на затваряща се врата.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНякой да ми обясни тази простотия.....
Може и директно към определени членове на КФН.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНякой да ми обясни тази простотия.....
Аз лично съм си взела едно пакетче за 500 лв. тук на 0,001 именно с идеята, че човешката алчност няма цена. Имам скромните надежди да го продам на 0,003 след няколко месеца. Ама като гледам какви пакети са изхвърчали май ще стане по-скоро от колкото си мисля
Коментар
Коментар