IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергони АД (2EL/2EL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
    Преди няколко дена, когато за първи път се появи това явление, пазарната оферта се виждаше като първа вдясно, но копираше цената 0,001, което правеше офертите с тази стойност две! Тогава аз се зачудих, как може да има две оферти с една и съща цена, но по пътя на логиката с колегите стигнахме до заключението, че едната е пазарна, а пазарната наистина би трябвало да е първа... На следващия или по-следващия ден на пазарната й изчезна цената - явно от борсата са преценили, че така ще ги разграничават - та и те до сега не са изпадали в такава ситуация...
    Аз похарчих 1 леФ да видя какво се случва

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Да приемем, че пуска пазарна, няма никой насреща, не следва ли пак да се види като първа вдясно?
      Преди няколко дена, когато за първи път се появи това явление, пазарната оферта се виждаше като първа вдясно, но копираше цената 0,001, което правеше офертите с тази стойност две! Тогава аз се зачудих, как може да има две оферти с една и съща цена, но по пътя на логиката с колегите стигнахме до заключението, че едната е пазарна, а пазарната наистина би трябвало да е първа... На следващия или по-следващия ден на пазарната й изчезна цената - явно от борсата са преценили, че така ще ги разграничават - та и те до сега не са изпадали в такава ситуация...

Коментар

• Поръчката е пазарна. Като се пусне купува пазарна и минава на 0.001
        Трябва да направят пипсова търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Предполагам през аукциона гърчето пуска пазарна продава и се получава такъв ефект.....
          Гледам преместил е 25 милиона на ,002 но пък е сложил аисберг на ,001
          Абе гръцки работи....

Да приемем, че пуска пазарна, няма никой насреща, не следва ли пак да се види като първа вдясно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Странна система, отвори търговията, маса оферти, а преди това без аукцион - кьорава оферта нямаше.
            Предполагам през аукциона гърчето пуска пазарна продава и се получава такъв ефект.....
            Гледам преместил е 25 милиона на ,002 но пък е сложил аисберг на ,001
            Абе гръцки работи....

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
              Не е само при теб. Ще видим как ще стартира в и 10.

Странна система, отвори търговията, маса оферти, а преди това без аукцион - кьорава оферта нямаше.

Коментар

• Не е само при теб. Ще видим как ще стартира в и 10.

Коментар

• Само при мен ли няма оферти двустранно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Според мен тази оферта означава,че някой ако иска да си подари хартишките на
                    бедните елини да се присъедини отдясно.
                    Абе офертата си е многозначителна... но означава само едно - желание да не участва повече или просто да помогне за вятъра, дето духа...

Коментар

Тия са пълни с фокуси и изненади...
                      Според мен тази оферта означава,че някой ако иска да си подари хартишките на
                      бедните елини да се присъедини отдясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Значи викаш мъгла в очите и вятър между ушите,уникалната оферта пак я извадиха.
                        Тия са пълни с фокуси и изненади...

Коментар

Абе аз се чудя защо продават толкова акции гърчетата, а те събирали за строежа на вятърна електроцентрала бе...

http://www.investor.bg/novini-i-anal...yljava-187293/

"...дружеството Електра юръп АД (в което Енергони е акционер и има решение за вливане в него) е сключило договор с Пренекон грийн енерджи АД, като изпълнител, за строителство до ключ на проект „Добрин“ (вятърна електроцентрала) с мощност 54 MW на първия етап. Договорната цена възлиза на 96,85 млн. евро с ДДС."

Хайде хаирлия да е и повече вятър в перките!!!
                          Значи викаш мъгла в очите и вятър между ушите,уникалната оферта пак я извадиха.

Коментар

• Абе аз се чудя защо продават толкова акции гърчетата, а те събирали за строежа на вятърна електроцентрала бе...

http://www.investor.bg/novini-i-anal...yljava-187293/

"...дружеството Електра юръп АД (в което Енергони е акционер и има решение за вливане в него) е сключило договор с Пренекон грийн енерджи АД, като изпълнител, за строителство до ключ на проект „Добрин“ (вятърна електроцентрала) с мощност 54 MW на първия етап. Договорната цена възлиза на 96,85 млн. евро с ДДС."

Хайде хаирлия да е и повече вятър в перките!!!

Коментар

• И аз пробвах всички вариянти- не става..Това без цена е уникално..
                              Last edited by Kiro; 14.01.2015, 15:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                                ...т.е.,нещо като подаръче... А как може да си го получи човек,този подарък..
                                Аз се опитах да пусна нулев ордер (с цена 0,000) и не за цялото количество - не съм алчен чак толкова, но... не става, за съжаление...

Коментар

Working...
                                X