IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергони АД (2EL/2EL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
    По тази лигика цената тук трябва да пет пъти по ниска, но нищо. Всеки си решава за себе си.Не искам да споря. Успех
    E, не че аз искам да споря, просто разсъждавам! Въпроса не е в броя акции и капитализацията, а в риска, който търгуващите поемат! Там е десетократен - проста математика! А ОЦК наистина няма нищо!

Коментар

• По тази лигика цената тук трябва да пет пъти по ниска, но нищо. Всеки си решава за себе си.Не искам да споря. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
        Ти, като реалист, как ще определиш десетократно по-високата цена при ОЦК, кажи ми?!
        Погледни капитализацията на ОЦК и на Енергони, не гледай цената на хартията.

Коментар

Много горещи акции. При фирма дето няма и болтче си е риск. Това си жив хазарт. Успех.
          Не обиждай акцията-хората имат дори няколко компютъра ,че и софтуер май

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            То това се отнася за всяка една акция.....
            Абсолютно, въпроса е че тази е на дъното, а други са по на високо! НЕ че хваля акцията, всеки си има глава за мислене и всеки си определя сам риска.
            Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Много горещи акции. При фирма дето няма и болтче си е риск. Това си жив хазарт. Успех.
              Ти, като реалист, как ще определиш десетократно по-високата цена при ОЦК, кажи ми?!

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                Реално погледнато вероятността да спечелиш 200-300% е висока, а риска е да изгубиш 70-90% при същата вероятност. Т.е. наистина е хазарт, но оправдан
                То това се отнася за всяка една акция.....
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Реално погледнато вероятността да спечелиш 200-300% е висока, а риска е да изгубиш 70-90% при същата вероятност. Т.е. наистина е хазарт, но оправдан
                  Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Много горещи акции. При фирма дето няма и болтче си е риск. Това си жив хазарт. Успех.

Коментар

• Малко да се разсеям и Пощенска банка вече ме е извадила от играта.
                      Нищо, конти киари, амичи кари Питието за Лудогорец довечера е от Енергони. Нямам.

Коментар

• Вече спрях да се чудя как се правят проценти от боклуци- левче ли викаш

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                          Границата от 1 ст. е психологическа и техническа - аукционите няма да са при всяка смяна на цената!

Айде хаирлия да е!
                          Днес стинка, утре уефче!
                          Нямам препоръки!

Коментар

• Границата от 1 ст. е психологическа и техническа - аукционите няма да са при всяка смяна на цената!

Коментар

• никой ли не кандиса на аукциона за кьофтаци (не е препоръка)
                              Last edited by djingibi007; 20.02.2014, 14:49.

Коментар

• Трайно се премести търсенето на 0.009, мило ми е. Имам.

Коментар

Working...
                                X