Първоначално изпратено от THE TRADER
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергони АД (2EL/2EL)
Collapse
X
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-nad-5,167527/
Моята теза, без да ангажирам никого с нищо, е, че мажоритарните собственици са си изкупили акциите от съдебния изпълнител! Гръцка банка "клиенти" може да означава само това или нещо много подобно! Срещу такава цена това е толкова логично! И аз бих постъпил по същия начин, ако бях на тяхното място!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеМандалото лопна ли?
който продал, продал,
другата до нови висини
Коментар
-
Първоначално изпратено от Expanzi Разгледай мнениеЦитат:
Знае ли човек , хех ) ..аз при тези рехави обеми нагоре до 0,028-0,30 го виждам и то преди Пощенска да започнат с номерата от предния Март ..
Е?! То и на графиката се вижда ясно ... волатилност, обеми, спред...няма случайни неща на нашата борса ...)
Коментар
-
Цитат:
Знае ли човек , хех ) ..аз при тези рехави обеми нагоре до 0,028-0,30 го виждам и то преди Пощенска да започнат с номерата от предния Март ..
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКакви са били тия номера?
Е?! То и на графиката се вижда ясно ... волатилност, обеми, спред...няма случайни неща на нашата борса ...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеКолкото по-високо отива цената, толкова ще е по-голяма съпротивата, т.е. ще има повече желаещи да продават! Всеки, който има, трябва да реши за себе си! А и защо да не се разнообразява - влизане, излизане... според преценката и ситуацията! Важното е какво ще реши мажоритаря, не дребните!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТаргет?
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеТи, като реалист, как ще определиш десетократно по-високата цена при ОЦК, кажи ми?!
Коментар
-
и на 1 стотинка и на 5 сдтотинки ще се водят едни същи дебати, както е при всички останали емисии, същото се коментираше и при Химимпорт на левче, и при Софарма на 2лева, и при ПИБ на 2лв. само че там риска оправда 100% доходност, а тук спекулантите се надяват на 200-300%, защото и риска е по висок, но пък алчноста се завръща на пазара и жаждата за риск съответно.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
ОЦК всички знаят, че е фалирало, а тук трудно ще фалира при тази структура.Тук са гърците с техните умели мурафети с които с години го държаха на високи цени , а там и аз не знам кои са вече- къща без кучета.Тук до 4-5ст ще бъде наи- евтината ликвидна акция на БФБ, а риска наистина е голям , но за всеки влак си има пътници...
Не е препоръка за нищо
Коментар
Коментар