IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергони АД (2EL/2EL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
    http://www.investor.bg/novini-i-anal...-nad-5,167527/

Моята теза, без да ангажирам никого с нищо, е, че мажоритарните собственици са си изкупили акциите от съдебния изпълнител! Гръцка банка "клиенти" може да означава само това или нещо много подобно! Срещу такава цена това е толкова логично! И аз бих постъпил по същия начин, ако бях на тяхното място!
    А защо да го правят?

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...-nad-5,167527/

Моята теза, без да ангажирам никого с нищо, е, че мажоритарните собственици са си изкупили акциите от съдебния изпълнител! Гръцка банка "клиенти" може да означава само това или нещо много подобно! Срещу такава цена това е толкова логично! И аз бих постъпил по същия начин, ако бях на тяхното място!

Коментар

• Късмет на всички и през тази седмица!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Мандалото лопна ли?
          ...за тази седмица толкова,
          който продал, продал,

другата до нови висини

Коментар

• Мандалото лопна ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Expanzi Разгледай мнение
              Цитат:

Знае ли човек , хех ) ..аз при тези рехави обеми нагоре до 0,028-0,30 го виждам и то преди Пощенска да започнат с номерата от предния Март ..

Е?! То и на графиката се вижда ясно ... волатилност, обеми, спред...няма случайни неща на нашата борса ...)
              някой изкарах бързи пари

Коментар

• Цитат:

Знае ли човек , хех ) ..аз при тези рехави обеми нагоре до 0,028-0,30 го виждам и то преди Пощенска да започнат с номерата от предния Март ..

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Какви са били тия номера?

Е?! То и на графиката се вижда ясно ... волатилност, обеми, спред...няма случайни неща на нашата борса ...)

Коментар

Колкото по-високо отива цената, толкова ще е по-голяма съпротивата, т.е. ще има повече желаещи да продават! Всеки, който има, трябва да реши за себе си! А и защо да не се разнообразява - влизане, излизане... според преценката и ситуацията! Важното е какво ще реши мажоритаря, не дребните!
                  От една страна е така, от друга-с поскъпване вероятно ще намалеят мераклиите да купуват. А така ще намалява предлагането нагоре, особено ако имаме правилен посредник вляво, за което два пъти срещах мнение днес, други освен Пощата да са пазарили?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Таргет?
                    Колкото по-високо отива цената, толкова ще е по-голяма съпротивата, т.е. ще има повече желаещи да продават! Всеки, който има, трябва да реши за себе си! А и защо да не се разнообразява - влизане, излизане... според преценката и ситуацията! Важното е какво ще реши мажоритаря, не дребните!

Коментар

Ти, като реалист, как ще определиш десетократно по-високата цена при ОЦК, кажи ми?!
                      Таргет?

Коментар

• Да така е, но купилите досега- в началото оправдаха риска си.Направиха по 100%.БФБ има спецификата да е ниско ликвидна - които искат с малко пари могат много да повишат акциите- за пример днес БСТР, а в миналото Пътища и.т.н. Всичко зависи от мажоритарите и уменията им..

Коментар

• и на 1 стотинка и на 5 сдтотинки ще се водят едни същи дебати, както е при всички останали емисии, същото се коментираше и при Химимпорт на левче, и при Софарма на 2лева, и при ПИБ на 2лв. само че там риска оправда 100% доходност, а тук спекулантите се надяват на 200-300%, защото и риска е по висок, но пък алчноста се завръща на пазара и жаждата за риск съответно.
                          Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Зад тия елини да не би да седи Христо Ковачки.Иначе поздравления имате
                            кураж.

Коментар

• ОЦК всички знаят, че е фалирало, а тук трудно ще фалира при тази структура.Тук са гърците с техните умели мурафети с които с години го държаха на високи цени , а там и аз не знам кои са вече- къща без кучета.Тук до 4-5ст ще бъде наи- евтината ликвидна акция на БФБ, а риска наистина е голям , но за всеки влак си има пътници...
                              Не е препоръка за нищо

Коментар

• всяко чудо за 3 дни( не е препоръка)

Коментар

Working...
                                X