IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергони АД (2EL/2EL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Expanzi Разгледай мнение
    Знае ли човек , хех ) ..аз при тези рехави обеми нагоре до 0,028-0,30 го виждам и то преди Пощенска да започнат с номерата от предния Март ..
    Какви са били тия номера?

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
      Явно е че направиха необходимото цената да се срине и после ЧСИ да продаде в ниското като в същия момент да ги изкупят техните хора.Може би точно това е станало -изкупили са си ги обратно по голямата част ,а друга по малка е останала в цацата.И в следващия момент вливане и спекулативно цената пак нагоре

Знае ли човек , хех ) ..аз при тези рехави обеми нагоре до 0,028-0,30 го виждам и то преди Пощенска да започнат с номерата от предния Март ..

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
        Вчера коментирах защото, до колкото съм запознат компанията не развива никаква дейност, а има само някакви планове и ако е така моментната капитализацията е дори висока. Може да споделите.
        Аз не съм на различно мнение, но идеята беше за частта с мениджърите.

Коментар

• Вчера коментирах защото, до колкото съм запознат компанията не развива никаква дейност, а има само някакви планове и ако е така моментната капитализацията е дори висока. Може да споделите.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
            Тея ще извадят от хиляда кладенеца вода само за да се домогнат до финансиране-нали това е идеята да излъжат някоя банка.А някакси не става да търсиш финансиране, а в същото време цената на акциите ти да клонят към нулата

Спекула търсиш казваш?
            Иначе гледам то са под 500 сделки от началото на декември насам.
            Дори и такъв да е сценария с рутенето и ЧСИ - защо са им минали акциите в ЧСИ?
            Жокери разни ми се привиждат за събуждане на търговията, а вече с каква цел би могло да се прави времето ще покаже.
            Нямам препоръка!

Коментар

• Тея ще извадят от хиляда кладенеца вода само за да се домогнат до финансиране-нали това е идеята да излъжат някоя банка.А някакси не става да търсиш финансиране, а в същото време цената на акциите ти да клонят към нулата

Коментар

• За Софикса 500 ли бяха акционерите като минимум?
                Нямам препоръка!

Коментар

• А дано, ама да видим до колко нагоре

Коментар

• Явно е че направиха необходимото цената да се срине и после ЧСИ да продаде в ниското като в същия момент да ги изкупят техните хора.Може би точно това е станало -изкупили са си ги обратно по голямата част ,а друга по малка е останала в цацата.И в следващия момент вливане и спекулативно цената пак нагоре

Коментар

• Майтапите настрана, някой с инфо кой всъщност ги продаде, нещо черно на бяло за ЧСИ и защо се е стигнало до там. Ако и 40 млн. да са по 0.005 това са си 200 хил. лв. Кой ги е купил - ако е много цаца - защо управата не извади 200 бона и да си ги плати, какъв е замисъла да има хартии много в цацата? Ако не е цаца, а едър - то защо такъв ще налива тук? Факт е, че и в момента са в индекс. Случайно или не идва началото на март. Като цяло еднозначно е мнението ни на мнозина, но все пак не би било лошо и да го погледнем от друг ъгъл.
                      Нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                        Нямям доверие на тази акция. Ако менижърите я оценяват на 0.005, защо да я оценявам на по високо? Но всеки си преценява за себе си.Точно в такива мътни води се лови риба и се печели най - много, но и се губи най - много.Успех.

Ще ме извиняваш, без да претендирам, че съм в нещата, но от написаното от теб мисля, че ти си определено по-далеч от мен, а и от истината. Но пък дано успеха се сбъдне. Макар и с таквази центрофуга.

Киро, ще си позволя и аз веднъж така да се самоцитирам, иначе е още по-добре че за други направи 80 % за 2 дни.

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        Ще проумеете истината като почне да се чисти Хима, ЦКБ и другото талаш за да се пълни тук, но ще е късно!
                        Нямам препоръка!
                        Не може да се отрече "забавния" начин на набавяне на 'артии - без аукцион няма как.
                        Препоръки нямам!
                        Last edited by Jekata; 19.02.2014, 19:33.

Коментар

• Аз пък се чудя как този боклук ми направи за две седмици 60 процента

Коментар

• Нямям доверие на тази акция. Ако менижърите я оценяват на 0.005, защо да я оценявам на по високо? Но всеки си преценява за себе си.Точно в такива мътни води се лови риба и се печели най - много, но и се губи най - много.Успех.

Коментар

• Пазете се от гърците- опасни са- да видим за една година доколко ще я докарат

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                0.01 или 0.001?
                                брой нулите че нямам запетая

Коментар

Working...
                                X