Първоначално изпратено от Expanzi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергони АД (2EL/2EL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеЯвно е че направиха необходимото цената да се срине и после ЧСИ да продаде в ниското като в същия момент да ги изкупят техните хора.Може би точно това е станало -изкупили са си ги обратно по голямата част ,а друга по малка е останала в цацата.И в следващия момент вливане и спекулативно цената пак нагоре
Знае ли човек , хех ) ..аз при тези рехави обеми нагоре до 0,028-0,30 го виждам и то преди Пощенска да започнат с номерата от предния Март ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеВчера коментирах защото, до колкото съм запознат компанията не развива никаква дейност, а има само някакви планове и ако е така моментната капитализацията е дори висока. Може да споделите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеТея ще извадят от хиляда кладенеца вода само за да се домогнат до финансиране-нали това е идеята да излъжат някоя банка.А някакси не става да търсиш финансиране, а в същото време цената на акциите ти да клонят към нулата
Спекула търсиш казваш?
Иначе гледам то са под 500 сделки от началото на декември насам.
Дори и такъв да е сценария с рутенето и ЧСИ - защо са им минали акциите в ЧСИ?
Жокери разни ми се привиждат за събуждане на търговията, а вече с каква цел би могло да се прави времето ще покаже.
Нямам препоръка!
Коментар
-
Явно е че направиха необходимото цената да се срине и после ЧСИ да продаде в ниското като в същия момент да ги изкупят техните хора.Може би точно това е станало -изкупили са си ги обратно по голямата част ,а друга по малка е останала в цацата.И в следващия момент вливане и спекулативно цената пак нагоре
Коментар
-
Майтапите настрана, някой с инфо кой всъщност ги продаде, нещо черно на бяло за ЧСИ и защо се е стигнало до там. Ако и 40 млн. да са по 0.005 това са си 200 хил. лв. Кой ги е купил - ако е много цаца - защо управата не извади 200 бона и да си ги плати, какъв е замисъла да има хартии много в цацата? Ако не е цаца, а едър - то защо такъв ще налива тук? Факт е, че и в момента са в индекс. Случайно или не идва началото на март. Като цяло еднозначно е мнението ни на мнозина, но все пак не би било лошо и да го погледнем от друг ъгъл.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеНямям доверие на тази акция. Ако менижърите я оценяват на 0.005, защо да я оценявам на по високо? Но всеки си преценява за себе си.Точно в такива мътни води се лови риба и се печели най - много, но и се губи най - много.Успех.
Ще ме извиняваш, без да претендирам, че съм в нещата, но от написаното от теб мисля, че ти си определено по-далеч от мен, а и от истината. Но пък дано успеха се сбъдне. Макар и с таквази центрофуга.
Киро, ще си позволя и аз веднъж така да се самоцитирам, иначе е още по-добре че за други направи 80 % за 2 дни.
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЩе проумеете истината като почне да се чисти Хима, ЦКБ и другото талаш за да се пълни тук, но ще е късно!
Нямам препоръка!
Препоръки нямам!Last edited by Jekata; 19.02.2014, 19:33.
Коментар
Коментар