IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...romeni-238134/
    Само с влизане на подценени дружества, Софикс и ЕТФа могат да растат експоненциално

Коментар

• Много ме кефи, как някой си прави портфейлче тук Е, аз го изпреварих, още предната и началото на тези си закръглих моето

Коментар

• Айде, още 10тона в кошницата Вече не останаха акции с такива показатели

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
          Купувам и тук. Цената ми е екстра
          Гледам да не се бъркам където не ми е работата, но мисля че допускате голяма грешка. Следвате чужда стратегия, но май не сте преценили риска.

Коментар

• Саше сериозно ли това !?!?))))))))))))))
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Купувам и тук. Цената ми е екстра

Коментар

• Някой пълни кошницата. Аз също.

Коментар

• Абе 5000 броя за фризера не пречи да постоят за други времена. По-зле едва ли ще става, по-скоро може да видиме посъживяване.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                    Без големи изненади тук. От 81к печалба през 2015-а до 764к загуба за 2016 г. според последният отчет.
                    Здраво точене или здрава некадърност? Изберете сами.
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      е то за коя година е вече така!?!?))), ако е така от2007 до сега ще са 10, не е за разправяне... - плондер та дрънка)))))
                      нали бизнеса обича постоянството и предвидимостта...

Коментар

• Малко ми е сложна тази материя, но по-лесно ми идва заключението, че това са загуби с еднократен ефект, които няма да ги има тази година, затова и аз сега купувам тук

Коментар

• Mисля си след като Синергон е загубил дело за един от имотите, който взе прескъпо от свързана фирма на Бедо и и е направил обезценка за 4,7 млн. лв.(в последния отчет) не трябва ли да си търси парите от продавача на имота...

http://legalacts.justice.bg/Search/G...H1YKPtEoaeo%3D
                          това е решението от 2014 на първа инстанция в полза на БАН с което се присъжда,че Синергон не е собственик на имота от 2.4 дка на "Ал. Малинов",а това http://domino.vks.bg/bcap/scc/webdat...257F880028E2AA е определението на ВКС с което не с е допуска обжалване.Имота е окончателно загубен,въпреки,че от Синергон щели да обжалват пред Европейския съд .Третото лице – помагач на ответника – „В.И.” ООД от когото Синергон е закупило въпросния имот вероятно е "ВИТОШКИ ИМОТИ" ООД което е собственост на БЕДО БОХОС ДОГАНЯН и ОМЕГА БИ ДИ ХОЛДИНГ,Сега трябва Синергон да си поиска обратно платеното през 2007 с лихвите и с неустойка,а "В.И" ООД да си търси парите от реститутите.
                          Last edited by kaputov; 10.03.2017, 20:58.

Коментар

• Странна компания. Като извадим капитала, задълженията към акционерите тук са в пъти по-големи от задълженията към други лица /кредитори/. По тази причина считам, че тук има потенциал и купувам по малко. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              е то за коя година е вече така!?!?))), ако е така от2007 до сега ще са 10, не е за разправяне... - плондер та дрънка)))))
                              Затова пиша без изненади, тук и още няколко холдинга за съжаление са винаги с негативно еднопосочни отчети.
                              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Постоянство му е майката!

Коментар

Working...
                                X