Статистика. Има хора, които обичат и гледат статистиките.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от dino25 Разгледай мнениеДокато изчистят скелетите ще е така после като Доверие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ама Саше, Мариян те цитира като пример за грешна прогноза.. несбъднали се очаквания бе пичА ти май си доволен!?
И не говори такива смешки че Синергон бил по-стока.. излагаш се сериозно. Кой точно показател доказва твърдението ти? Рентабилност ли, имидж на мажоритар ли, лихвидност на акцията и шанс за Софикс... ? Къде точно е превъзходството?
Така, че не се хващайте точно за тримесечието, мача се играе и тук нереални очаквания няма в цената, така че всичко си е наред, колкото и да се гледа черногледо. Виж при Доверие, че и ФИБ след 200% ръст, човек може да се замисли реалността дали е отразена точно
Коментар
-
Добре си се ориентирал. Гледай кого цитират. Щом цитират някой, значи дума правилно.
И бъди сигурен, че Синергон е по-стока от Доверие, нищо че акциите му се търгуват по-евтино, дори доста по-евтино от Доверие.А ти май си доволен!?
И не говори такива смешки че Синергон бил по-стока.. излагаш се сериозно. Кой точно показател доказва твърдението ти? Рентабилност ли, имидж на мажоритар ли, лихвидност на акцията и шанс за Софикс... ? Къде точно е превъзходството?
Коментар
-
Добре си се ориентирал. Гледай кого цитират. Щом цитират някой, значи дума правилно.
И бъди сигурен, че Синергон е по-стока от Доверие, нищо че акциите му се търгуват по-евтино, дори доста по-евтино от Доверие.
Коментар
-
Саше, има едно нещо наречено време. Когато обвържеш инвестицията си с този параметър си мисля, че резултатите се подобряват. От гледна точка на времето според мен Доверието е по-добрата инвестиция защото има яснота кога и как ще се случат нещата. Тук както и самият ти си отбелязал си е "вкарваш във фризера и чакаш". Засега само опипвам с малко, а в бъдеще ще видим...Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini-i-anal...oplivo-238731/
Това е хубава статия на Мариян и идеята ми е, че ако Пазарът не реагира със спад, то тогава лошите новини са в цената и пътят на по-малкото съпротивление е нагоре. Времето ще покаже, но спекулантската ми природа се обади просто
И бъди сигурен, че Синергон е по-стока от Доверие, нищо че акциите му се търгуват по-евтино, дори доста по-евтино от Доверие.
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...oplivo-238731/
Това е хубава статия на Мариян и идеята ми е, че ако Пазарът не реагира със спад, то тогава лошите новини са в цената и пътят на по-малкото съпротивление е нагоре. Времето ще покаже, но спекулантската ми природа се обади простоKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеБутнах едно рамо на Сашко тук. Опипвам почвата и ще видим как ще се развият нещата...за мен е още рано и чакам сигнали от бъдещи отчети а засега няма такива
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...romeni-238134/
Само с влизане на подценени дружества, Софикс и ЕТФа могат да растат експоненциално
Коментар
Коментар