IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Статистика. Има хора, които обичат и гледат статистиките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
      По статистика сме 1ви: брой акционери!

http://www.investor.bg/novini-i-anal...na-bfb-239220/
      Защо смяташ ,че това е за хвалене - погледни и от другата страна - на колко хора е изгорил душичките Бедо ?

Коментар

• По статистика сме 1ви: брой акционери!

http://www.investor.bg/novini-i-anal...na-bfb-239220/

Коментар

• Първоначално изпратено от dino25 Разгледай мнение
          Докато изчистят скелетите ще е така после като Доверие
          Именно, сега ще пълним

Коментар

• Докато изчистят скелетите ще е така после като Доверие

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ама Саше, Мариян те цитира като пример за грешна прогноза.. несбъднали се очаквания бе пич А ти май си доволен!?
              И не говори такива смешки че Синергон бил по-стока.. излагаш се сериозно. Кой точно показател доказва твърдението ти? Рентабилност ли, имидж на мажоритар ли, лихвидност на акцията и шанс за Софикс... ? Къде точно е превъзходството?
              И твоята прогноза за ФИБ през цялата 2016 не изглеждаше точна, но накрая излезе нали
              Така, че не се хващайте точно за тримесечието, мача се играе и тук нереални очаквания няма в цената, така че всичко си е наред, колкото и да се гледа черногледо. Виж при Доверие, че и ФИБ след 200% ръст, човек може да се замисли реалността дали е отразена точно

Коментар

Добре си се ориентирал. Гледай кого цитират. Щом цитират някой, значи дума правилно.
                И бъди сигурен, че Синергон е по-стока от Доверие, нищо че акциите му се търгуват по-евтино, дори доста по-евтино от Доверие.
                Ама Саше, Мариян те цитира като пример за грешна прогноза.. несбъднали се очаквания бе пич А ти май си доволен!?
                И не говори такива смешки че Синергон бил по-стока.. излагаш се сериозно. Кой точно показател доказва твърдението ти? Рентабилност ли, имидж на мажоритар ли, лихвидност на акцията и шанс за Софикс... ? Къде точно е превъзходството?

Коментар

Добре си се ориентирал. Гледай кого цитират. Щом цитират някой, значи дума правилно.
                  И бъди сигурен, че Синергон е по-стока от Доверие, нищо че акциите му се търгуват по-евтино, дори доста по-евтино от Доверие.
                  Саше, там е Донев а тук Бедо! Разликата е огромна. Бих вкарал МАЛКО пари за спекула тук но само ако видя по свестен отчет. Ти гледаш счетоводната цена - но тя не е реално толкова висока Саше!

Коментар

• Саше, има едно нещо наречено време. Когато обвържеш инвестицията си с този параметър си мисля, че резултатите се подобряват. От гледна точка на времето според мен Доверието е по-добрата инвестиция защото има яснота кога и как ще се случат нещата. Тук както и самият ти си отбелязал си е "вкарваш във фризера и чакаш". Засега само опипвам с малко, а в бъдеще ще видим...
                    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                      http://www.investor.bg/novini-i-anal...oplivo-238731/

Това е хубава статия на Мариян и идеята ми е, че ако Пазарът не реагира със спад, то тогава лошите новини са в цената и пътят на по-малкото съпротивление е нагоре. Времето ще покаже, но спекулантската ми природа се обади просто

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...oplivo-238731/

Това е хубава статия на Мариян и идеята ми е, че ако Пазарът не реагира със спад, то тогава лошите новини са в цената и пътят на по-малкото съпротивление е нагоре. Времето ще покаже, но спекулантската ми природа се обади просто
                        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                          Бутнах едно рамо на Сашко тук. Опипвам почвата и ще видим как ще се развият нещата...
                          а дано да спре да досажда в темата за Доверие за мен е още рано и чакам сигнали от бъдещи отчети а засега няма такива

Коментар

• Бутнах едно рамо на Сашко тук. Опипвам почвата и ще видим как ще се развият нещата...
                            Keep going ...

Коментар

• Сашко, Бедо ще дава ли дивиденти, че не съм разгледал поканите за сборищата?

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...romeni-238134/
                                Само с влизане на подценени дружества, Софикс и ЕТФа могат да растат експоненциално

Коментар

Working...
                                X