If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
бита кауза Саше, е това, да събираш джънкпоръфейл. Разбира се, надеждата умира последна, но защо си мислиш, че маджовеца е длъжен, да те прави щастлив,? Може човекът да има собствена друга идея за бъдещето. Като постоиш още една петилетка във фризера и ще натрупаш още безценен опит
Сашко, и така да е, но не идваме ли в края до следния въпрос!?!))) - защо ще ти е да се натискаш в хартии които не могат 5 г. да "излязат" от "кризата", ако имаш възможността да избереш други които са вече "излезли" !?!))))
Да тези които вече за "излезли от кризата", не са ли те всичките в СОФИКС и не ги ли представяха предната седмица пред чужденците - "мисия Лондон". Видяхме ги колко струват и те. И докато аз тях вече не ги и поглеждам, гледам тук сте извадили калкулаторите и смятате. Няма лошо. Сметката е ясна, вече е платена.
Сашко, и така да е, но не идваме ли в края до следния въпрос!?!))) - защо ще ти е да се натискаш в хартии които не могат 5 г. да "излязат" от "кризата", ако имаш възможността да избереш други които са вече "излезли" !?!))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Има и друго, не си мислете, че бизнес средата вътре в България се е подобрила от времето на кризата. Добре са експортно ориентираните компании, които се съживиха заедно с целия свят (около Стара Планина Холдинг), но тези които не са експортни, като тази, още тъпчат и не могат да излязат от кризата - примери на БФБ много, повечето големи холдинги, като изключим счетоводния инженеринг не са много дръпнали.
Тези за радост ги следя само колкото да имам представа какви резултати вадят, ама вярно са си големи майстори с тази загуба за Q1. На загуба са през всяка една година от 2009 насам и натрупаната загуба за периода ми излиза малко над 46млн лв ... мале мале
Да, подкрепям))) Зачетох назад, посмях се от сърце от диалозите между бикове-мечк, а по едно време дори и падре водеше в един етап някаква "полемика" с навивачите)))) Зачетете от 62 стр назад в темата и ще видите кои са били реалистите и кои навивачите (батката, геко, бенцмафия, 1996... др,) Един от постовете от 2013 г.
Първоначално изпратено от padre Bonaventura
-Напротив, да видим какво доказва времето с факти, разбира се; В случай че не помниш, ето ти накратко резултатите за последните 4 години: 2009 - хартията е с консолидирана загуба от 4,36 милиона лева 2010 - консолидирана загуба от 3,33 милиона лева 2011 - консолидирана загуба от 7,53 милиона лева 2012 - консолидирана загуба от 4,8 милиона лева първите два отчета са и одитирани, последните май не са, защо ли Любимият ти собствен капитал се е изпарил с 50 милиона за това време. Няма какво да се заблуждаваме - мирише на точене съчетана с тотална безсперспективност на бизнеса, мениджмънт - под всякаква критика. Не е препоръка, а вероятно най-доброто което според мен, може да се случи е мигновена ликвидация. Подчертавам, че не е препоръка
Има много яки постове на Киро, мечка-стръвница също. Да, и много точни и любими има и на Fiscalist., жалко че не пише ))))
Първоначално изпратено от Fiscalist
Member 24.04.2013, 23:05 Баси майката - Бедо над номинал. В какъв свят живеем.. ? Не е препоръка. Това между другото показва, че бедността на България е пълна лъжа. Щом има пари в една икономика тази акция да бъде добутана над номинал, значи никой няма право да се оплаква за каквото и да било.
Custodite sortem vestram Fiscalist )))))))))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Нали се сещате, че това не може да продължи до безкрай. В един момент или ще обърнат и ще почнат да печелят, или ще се стигне го трансформиране на бизнеси и продажбата им. Никой не би държал на загуба, нещо което е необратимо.
Нали се сещате, че това не може да продължи до безкрай. В един момент или ще обърнат и ще почнат да печелят, или ще се стигне го трансформиране на бизнеси и продажбата им. Никой не би държал на загуба, нещо което е необратимо.
Не твърдя, че е добре, но загубата за Q1/2017 е кратно по-голяма от съответната за 2016 поради липса на печалба от продажба на ДМА.
Иначе казано, през 2016 съществено са намалили загубата чрез продажби на ДМА.
Тези за радост ги следя само колкото да имам представа какви резултати вадят, ама вярно са си големи майстори с тази загуба за Q1. На загуба са през всяка една година от 2009 насам и натрупаната загуба за периода ми излиза малко над 46млн лв ... мале мале
Коментар