IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

А 2016 що не са я написали....
    Интересно, нали?

Коментар

• Доколкото знам, Бедо Доганян е бил директор на държавното Топливо, а тогава знаем всички какви са били резултатите

Коментар

• Бутнах едно рамо на Сашко тук след една крайно критична статия на Мариян и тогава си дадох сметка, че Пазарът подхожда с екстремен скептицизъм тук и това не води до сериозен спад в цената. Сохо спомена, че я наблюдава и иска да види печалба преди да влезе. Сега виждаме и печалба и се сещам, че подобно развитие имахме и в Доверие. Поразгледах сайта, прочетох това и онова, сещам се за думите на Елана за must have акция и... времето ще покаже
        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
          Общото събрание на акционерите всяка година, с изключение на 2003-2004 г. и 2008-2015 г. взема решение за разпределяне на печалбата и определя размера на дивидентите. Акционерите на “Синергон холдинг” АД ежегодно получават дивиденти, по-високи от средногодишната доходност, предлагана от различните ценни книжа и основния лихвен процент на БНБ.

Много интересно е написано!
          Дали наистина няма да се окажат ГОЛЯМАТА изненада на БФБ?
          А 2016 що не са я написали....

Коментар

• Ей на туй му викам,- Шо стана бре Танасе ???

Коментар

• Общото събрание на акционерите всяка година, с изключение на 2003-2004 г. и 2008-2015 г. взема решение за разпределяне на печалбата и определя размера на дивидентите. Акционерите на “Синергон холдинг” АД ежегодно получават дивиденти, по-високи от средногодишната доходност, предлагана от различните ценни книжа и основния лихвен процент на БНБ.

Много интересно е написано!
              Дали наистина няма да се окажат ГОЛЯМАТА изненада на БФБ?

Коментар

• Преди време Синергон даваше дивиденти, не е изключено да се върне към тази практика.

Гласуваните дивиденти до момента са: 1997 год. - 8.7%, 1998 год. - 17.7%, 1999 год. - 8.2%, 2000 год. - 8.9%, 2001 год. - 20%, 2002 год. - 20%, 2003-2004 год. - 0%, 2005 год. - 12% (нови акции), 2006 год. - 7.3%, 2007 год. - 8%, 2008-2016 год. - 0%.

http://www.synergon.bg/13/page.html

Сайта нов ли е? Да не са решили да лъскат имиджа

Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                Не че не си прав за хумора, но си мисля че ще се вземе в ръце Бедо и ще отработи приличен ръст
                в своя(разбирай и наша) защита ;- то и аз не посмях за повече от втората днешна серия 2150бр.
                От неговите позиции доста хора си ходят с миризливите гащи от години - аз съм вън от началото
                на 2015г. тк че си е време за връщане

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение

Не че не си прав за хумора, но си мисля че ще се вземе в ръце Бедо и ще отработи приличен ръст
                  в своя(разбирай и наша) защита ;- то и аз не посмях за повече от втората днешна серия 2150бр.
                  От неговите позиции доста хора си ходят с миризливите гащи от години - аз съм вън от началото
                  на 2015г. тк че си е време за връщане

Коментар

• За да има дивидент, първо трябва трябва да има печалба. По скоро някой управляващ депутат ще открадне суджук, отколкото това да стане. Но все пак нямам препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      Дали пък няма да видим голям дивидент и при холдинга

Коментар

• И аз от любопитство , от кой ръкав Бедо извади печалбата, го прирових набързо и открих същото
                        Приходи от дивиденти 7 836 *** 2 360

Коментар

• Дали пък няма да видим голям дивидент и при холдинга

Коментар

• Ж. Нетна печалба за периода 2-0454-2 7 878 233

Общите събрания на акционерите на посочените дъщерни дружества взеха решения за разпределение на дивидент: Петър Караминчев АД – дивидента в полза на Синергон Холдинг АД е в размер на 7 490 хил. лева; Лакпром АД разпредели дивидент в полза на Синергон Холдинг АД в размер на 346 хил. лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение

Е какво да натискат при положение, че път напред не се вижда. Аз имах тук и чаках една година. Накрая цялата борса нагоре, а това отлепи с цели 10 стотинки. Голяма далавера направо.
                              Ами то не е лошо, че не е отлепило, таман има шанс какво да пълним, ама не бързайте, изчакайте, можеше още да се натисне

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
                                Големи промоции, натиснете още малко
                                Е какво да натискат при положение, че път напред не се вижда. Аз имах тук и чаках една година. Накрая цялата борса нагоре, а това отлепи с цели 10 стотинки. Голяма далавера направо.

Коментар

Working...
                                X